در حال بارگذاری ...
  • بازدید وزیر راه و شهرسازی از پروژه بازآفرینی شهری تربت‌حیدریه

    در طراحی مجدد سکونت گاه های غیر رسمی تربت حیدریه به موضوع فضای سبز ، ساخت کتابخانه عمومی ، نیاز سنجی آموزشی ، طرح صنایع کوچک و خانگی و ایجاد بستر کار مناسب برای زنان سرپرست خانوار مورد توجه قرار گرفته است . 

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان خراسان رضوی از بیمارستان ۲۷۴ تختخوابی در حال احداث تربت‌حیدریه و اجرای پروژه باز آفرینی شهری در این شهر بازدید کرد .

    این بیمارستان ۶ طبقه با ۲۴۱۰۰ مترمربع زیربنا در زمینی به مساحت ۶ هکتار در حال احداث است که در سال ۹۸ به بهره‌برداری می‌رسد .

    عملیات ساخت بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی امام حسین (ع) تربت‌حیدریه که به ۲۷۶ تخت ارتقاء یافته ، در ۲۲ دی‌ماه سال ۸۸ آغاز شده است .

    این بیمارستان در زمینی به مساحت ۲۲ هزار مترمربع ، با ظرفیت اسمی ۲۰۰ تختخواب و ظرفیت واقعی ۲۷۶ تخت شامل بخش‌های آی سی یو ، داخلی ، جراحی ، زنان و زایمان ، اطفال و کودکان ، دیالیز ، مراقبت‌های ویژه ، اورژانس ، بیوشیمی ، پاتولوژی ، انگل‌شناسی ، میکروب‌شناسی ، بانک خون ، فیزیوتراپی ، حرکت درمانی و همچنین هشت اتاق عمل و آزمایشگاه‌های مختلف است .

    بازدید وزیر راه و شهرسازی از پروژه بازآفرینی شهری تربت‌حیدریه

    همچنین وزیر راه و شهرسازی به همراه سید محمد پژمان معاون وزیر و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری از بافت های ناکارآمد شهری در محله زعفرانیه تربت حیدریه بازدید کرد .

    بنابر این گزارش جمعیت محدوده بافت فرسوده تربت حیدریه ۱۷ هزار و ۷۷۴ نفراست که در قالب ۴۱۴۳ خانوار در مساحت ۱۴۲ هکتاری سکونت دارند .

    ۱۲ طرح در موضوع بافت های فرسوده و سکونت گاه های غیر رسمی در تربت حیدریه مد نظر قرار و در مرحله اجرا قرار دارد که علاوه بر معماری مجموعه تجاری-اداری ، اجرای پروژه های مسکونی در سه بخش مجزا در دستور کار قرار دارد .

    در طراحی مجدد سکونت گاه های غیر رسمی تربت حیدریه به موضوع فضای سبز ، ساخت کتابخانه عمومی ، نیاز سنجی آموزشی ، طرح صنایع کوچک و خانگی و ایجاد بستر کار مناسب برای زنان سرپرست خانوار مورد توجه قرار گرفته است . 




    مطالب مرتبط

    تا پایان شهریور ۱۴۰۳ بالغ بر ۳۰۵ هزار واحد مسکن در بافت‌های فرسوده نوسازی شده است و خوشبختانه وزیر راه و شهرسازی تلاش و عملکرد مجموعه شرکت بازآفرینی شهری ایران درخصوص تولید مسکن که از سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری استخراج شده را مورد تایید قرار داد و بر آن صحه گذاشت .

    |

    در سکونتگاه‌های غیررسمی سه نوع پروژه شامل پروژه‌های احداث مسکن بند« ی» ، پروژه‌های عمرانی – اجرایی بازآفرینی و پروژه‌های توانمندسازی و در بافت‌های فرسوده نیز پروژه‌های محرک توسعه در دست انجام است . پروژه شهرک جوانان و اراضی اسدگولی از جمله پروژه‌های جابه‌جایی ساکنان ...

    |

    اکنون که برنامه هفتم توسعه ابلاغ شده است از این پس در چهارشنبه‌های بازآفرینی گزارش عملکردها مرتبط با تحقق ماده ۵۲ برنامه هفتم خواهد بود . البته نشست‌هایی در این خصوص خواهیم داشت و دوشنبه آینده اولین نشست تخصصی برنامه هفتم را برگزار خواهیم کرد .

    |

    این پروژه‌ها در محورهای مختلفی شامل احداث و ارتقا شبکه زیرساختی ، ارتقا وضعیت اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی ، احداث و توسعه امکانات و خدمات روبنایی ، بهسازی ، نوسازی ، مرمت و مقاوم‌سازی مسکن و اسکان مجدد ، ارتقا وضعیت اقتصادی و تهیه طرح‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از ...

    |

    با تخصیص قیر رایگان از سوی شرکت بازآفرینی شهری ایران به شهرداری‌های استان ، آسفالت معابر محلات هدف بازآفرینی در ۱۰ شهر استان شامل زاهدان ، زابل ، هامون ، زهک ، جزینک ، علی‌اکبر ، گلشن ، سوران ، سیرکان و تفتان در دستور کار قرار گرفته است .

    |

    نظرات کاربران