در حال بارگذاری ...
  • تصویب افزایش ۲ برابری سقف تسهیلات مشارکت مدنی بافت فرسوده در کمیسیون اقتصادی دولت

    بر اساس این پیشنهاد و در صورت تایید نهایی دولت سقف تسهیلات مشارکت مدنی دوره ساخت در کلان‌شهرها از رقم ۵۰۰ میلیون ریال به رقم ۱۲۰۰ میلیون ریال و ودیعه اسکان موقت در اراضی مشمول در کلان‌شهرها از ۲۰۰ میلیون ریال به ۴۰۰ میلیون ریال افزایش پیدا می‌کند .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون وزیر راه و شهرسازی گفت : پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای افزایش دو برابری سقف تسهیلات مشارکت مدنی در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در کمیسیون اقتصادی هیأت دولت تصویب و برای اتخاذ تصمیم نهایی به هیأت وزیران ارایه شد .

    امیرمحمود غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی با بیان این مطلب ، اظهار داشت : پیشنهاد این وزارتخانه برای اصلاح میزان سقف تسهیلات مشارکت مدنی دوره ساخت و ودیعه اسکان موقت در اراضی مشمول ماده (۱۷) آیین‌نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار در جلسه مورخ ۲۰ بهمن امسال در کمیسیون اقتصادی هیأت دولت تصویب شد .

    معاون وزیر راه و شهرسازی افزود : بر اساس این پیشنهاد و در صورت تایید نهایی دولت سقف تسهیلات مشارکت مدنی دوره ساخت در کلان‌شهرها از رقم ۵۰۰ میلیون ریال به رقم ۱۲۰۰ میلیون ریال و ودیعه اسکان موقت در اراضی مشمول در کلان‌شهرها از ۲۰۰ میلیون ریال به ۴۰۰ میلیون ریال افزایش پیدا می‌کند . برای سایر شهرها نیز سقف تسهیلات مشارکت مدنی دوره ساخت به رقم ۸۰۰ میلیون ریال و ودیعه اسکان موقت در اراضی مشمول به ۳۰۰ میلیون ریال افزایش یافت .

    وی با اشاره به اینکه یکی از نقاط اصلی هدف شرکت بازآفرینی شهری در نوسازی بافت‌های میانی و سکونتگاه‌های غیررسمی مناطق کمتر برخوردار مرزی است ، توضیح داد : بر اساس این مصوبه وزارت راه و شهرسازی مجاز شد نسبت به پرداخت تسهیلات ساخت به متقاضیان نوسازی در مناطق مذکور با کارمزد حداقل ۴ درصد از طریق انعقاد عاملیت با بانک‌ها و مؤسسات عامل دارای مجوز از بانک مرکزی اقدام کند.

    غفاری تصریح کرد : اجرایی شدن این تصمیم منوط به تصویب نهایی هیأت وزیران است .




    مطالب مرتبط

    هدف از تهیه این طرح‌ها در محلات تاریخی ، حفظ ، مرمت و احیای بافت‌های تاریخی و در سکونتگاه‌های غیررسمی ، توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ساکنان و بهسازی و مقاوم سازی این بافت‌ها است . در محلاتی که با ناکارآمدی کالبدی مواجه هستند ، اهدافی چون نوسازی و مقاوم سازی کالبدی و ...

    |

    هدف اصلی شرکت ایجاد فضای مناسبی برای زندگی شهروندان است که تحقق آن اقدامات جهادگرانه و حضور نهادهای مختلف از جمله مجلس و سازمان برنامه و بودجه را می‌طلبد .

    |

    اگر برنامه پیشرفت کشور و توزیع عادلانه اقدامات به درستی تدوین و اجرا شود ، چیزی به اسم حاشیه نشینی نخواهیم داشت . اکنون از هر چهار نفر یک نفر در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کند که دلیل آن عقب افتادن نظام برنامه ریزی و مدیریت کشور از رشد جمعیت است و این یک زنگ خطر برای ما محسوب ...

    |

    اکنون رویکرد دولت کره در حوزه تامین مسکن پس از گذراندن این سه دوره ، یک رویکرد نیاز محور است و تامین مسکن مبتنی بر تامین خدمات مکمل سکونت ، ارتقا کیفی واحدهای مسکونی و ترویج مسکن استیجاری در استطاعت جهت اقشار کم درآمد در دستور کار این کشور قرار دارد .

    |

    از ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها انتظار داریم هر چه سریع‌تر سیاست‌های خود برای تحقق بندهای مرتبط با بازآفرینی شهری مندرج در برنامه هفتم پیشرفت کشور را اجرایی کنند و از این پس در گزارش‌های خود میزان تحقق این برنامه‌ها را اعلام کنند .

    |

    نظرات کاربران