در حال بارگذاری ...
  • توانمندسازی ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی زاهدان با شناسایی استعدادها تا ایجاد اشتغال پایدار

    در ادوار گذشته در مناطق حاشیه شهرها دوره های آموزشی برای افراد آسیب پذیر حاشیه شهرها برگزار شده است که به دلیل عدم حمایت لازم و راهبری صحیح این آموزش دیدگان اشتغالزایی بسیار اندکی را به همراه داشت در حالی که در این طرح از ابتدا شناسایی تا ایجاد اشتغال پایدار تحت نظیر کارشناسان باز آفرینی اداره کل قرار دارد .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت : این اداره کل برای نخستین بار در کشور به صورت پایلوت در سکونتگاه‌های غیر رسمی زاهدان طرح توانمند سازی اقشار آسیب پذیر را از شناسایی استعدادها تا برگزاری دوره های آموزشی رایگان فنی و حرفه ای به منظور ایجاد اشتغال پایدار اجرایی کرده است .

    عطاء اله اکبری اظهار داشت : با توجه به اینکه به لحاظ اجتماعی ، بیشتر ساکنان مناطق حاشیه نشین جزو طبقات پایین جامعه و با درآمد ناچیز و دارای مشاغل کاذب و غیر تولیدی مثل دستفروشی ، تکدی گری و دوره گردی و یا کارگران روزمزد هستند این اداره کل در طرح ابتکاری به منظور کاهش آسیب های اجتماعی در این مناطق و ایجاد اشتغال پایدار برای ساکنان آن ، اقدام به شناسایی ۱۰ نفر افراد آسیب پذیر منطقه بابائیان زاهدان به صورت پایلوت طرح توانمند سازی کرد .

    وی ادامه داد : در این راستا بعد از شناسایی افراد توسط دفاتر تسهیل گری ، کارشناسان این اداره کل در حوزه بازآفرینی شهری به منظور ایجاد اشتغال مطابق با علایق افراد ، با برگزاری تور آنها را با رشته های مختلف فنی و حرفه ای موجود در شهر زاهدان آشنا ن کردند که این افراد با توجه به شرایط موجود استان رشته لوله کشی گاز را برای اشتغال برگزیدند .

    مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان با قدردانی از سازمان فنی و حرفه ای و دفاتر تسهیل گری افزود : در این راستا مذاکرات با مسئولان فنی و حرفه ای استان انجام و بعد از توافقات حاصل شده از اسفند ماه سال گذشته به مدت ۶ ماه دوره های آموزشی لوله کشی گاز ساختمان برای این افراد برای نخستین بار به طور رایگان مورد توجه قرار گرفت . در ادوار گذشته در مناطق حاشیه شهرها دوره های آموزشی برای افراد آسیب پذیر حاشیه شهرها برگزار شده است که به دلیل عدم حمایت لازم و راهبری صحیح این آموزش دیدگان  اشتغالزایی بسیار اندکی را به همراه داشت در حالی که در این طرح از ابتدا شناسایی تا ایجاد اشتغال پایدار تحت نظیر کارشناسان باز آفرینی اداره کل قرار دارد .

    وی از برگزاری نخستین جشن اشتغال طرح توانمند سازی ساکنان سکونتگاه های غیررسمی زاهدان در مردادماه سال جاری با حضور فرماندار و مسئولان استانی خبر داد و گفت : با توجه به اینکه جمعیت ۲۰۰ هزار نفری در محدوده تحت پوشش اداره کل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان در شهرستان های زاهدان ، زابل ، خاش و سراوان در سکونتگاه های غیر رسمی زندگی می کنند تداوم اجرای این طرح نوید آینده روشنی را برای ایجاد اشتغال پایدار مردم ساکن این مناطق می دهد .

    مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد : حل معضل اشتغال در مناطق حاشیه نشین استان نیازمند عزم عمومی و همکاری و همراهی تمام نهادها و سازمان‌های مسئول است و بدون وجود همکاری میان نهادهای مسؤول نمی‌توان به نتیجه مطلوب دست یافت و باید در این محلات با کمک و هم افزایی همه دستگاه‌ها اقدام ها و مداخله های مؤثری شکل بگیرد .




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، در راستای پیگیری و اجرای مصوبات قانون برنامه پنج‌ساله هفتم توسعه و پیشرفت کشور در بخش مسکن و تکالیف آن در حوزه بازآفرینی ...

    |

    اجرای این پروژه‌ها علاوه بر تامین خدمات عمومی محله ، باعث ارتقا سرانه‌های استاندارد شهری شده و در ایجاد تعلق خاطر و رضایتمندی ساکنان محلات محروم منطقه تاثیرگذار است .

    |

    طبق رتبه بندی اخیر ارائه شده توسط وزارت راه و شهرسازی ، این استان در تحقق برنامه‌های تولید مسکن در حوزه بازآفرینی شهری رتبه دوم کشوری را اخذ کرده است .

    |

    ۳۲ طرح بازآفرینی شهری در استان خوزستان در راستای خدمت رسانی به بافت های ناکارآمد شهری در شهرهای استان در سالهای گذشته تا کنون مصوب شده است .

    |

    تاکنون برای ۱۴۱ واحد مسکونی ناکارآمد شهری در شهر گناباد ، ۶۸ واحد در شهر بیدخت ، ۱۰۶ واحد در شهر روشناوند و ۹۲ واحد در شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد پروانه نوسازی صادر شده است .

    |

    نظرات کاربران