ضرورت فعالسازی قرارگاههای فرهنگی- اجتماعی در شهرهای جدید
بهره گیری از ظرفیت رسانه ای و تبلیغی شهرها ، تبلیغات محیطی قوی و در نهایت تمرکز ویژه بر مدارس به عنوان بزرگترین ساختار تربیتی و آموزشی از عوامل مؤثر دیگر در بحث احیای هویت انسانی و اجتماعی در شهرها به شمار میروند .
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، دبیر شورای فرهنگی عمومی کشور خود نگاه فرهنگی به شهر را به عنوان پیشران اقدامات در این حوزه دانست و افزود : در این راستا باید ضمن فعال سازی قرارگاههای فرهنگی - اجتماعی در شهرها از سرمایههای موجود برای اقدامات این حوزه بهره ببریم .
سید مجید امامی با حضور در گردهمایی مشاورین و مسئولین توسعه اجتماعی و فرهنگی شهرهای جدید کشور با تأکید بر اینکه ورود به حوزه فرهنگ عمومی بدون در نظر گرفتن فهم اجتماعی در شهرها ممکن نخواهد بود گفت : در این راستا باید ضمن فعال سازی قرارگاههای فرهنگی - اجتماعی در شهرها از سرمایههای موجود برای اقدامات این حوزه بهره ببریم .
امامی در ادامه بزرگترین حوزه عمومی در شهرها را محله عنوان کرد و گفت : توجه به این مسئله قطعا برای تک تک افراد جامعه مسئولیت شهری به همراه میآورد. شهرهای امروز شهرهای انسان محوری نیستند ، ما امروز باید به نحوی در آرایش فضای شهری دقت کنیم که نظام شهری بازآفرینی شود .
دبیر شورای فرهنگی عمومی کشور در ادامه سخنان خود نگاه فرهنگی به شهر را به عنوان پیشران اقدامات در این حوزه دانست و افزود : احیای محله ، محله سازی ، ایجاد مشارکت و برگزاری رویدادها همه باعث احیای هویت انسانی و اجتماعی در شهرها میشود که باید مورد توجه قرار گیرد . بهره گیری از ظرفیت رسانه ای و تبلیغی شهرها ، تبلیغات محیطی قوی و در نهایت تمرکز ویژه بر مدارس به عنوان بزرگترین ساختار تربیتی و آموزشی از عوامل مؤثر دیگر در بحث احیای هویت انسانی و اجتماعی در شهرها به شمار میروند .
امامی در بخش دیگری از سخنان خود سه مسئله دوره نوجوانی ، پایداری خانواده و شکاف بین فرهنگ رسمی و غیررسمی را موارد خطرناک موجود در حوزه اجتماعی کشور دانست و گفت : ما باید با استفاده از هویت ایرانی به عنوان یک زبان مشترک و همچنین توجه به محیط خانواده و نوجوانان مانع از بروز مشکلات جدی در این حوزه شویم .
وی در پایان حمایت از نهادهای مدنی را در کمک به رفع مشکلات اجتماعی مسئله ای حائز اهمیت عنوان کرد .