در حال بارگذاری ...
  • تعداد ۲۱۲۶۸ بازرسی از دفاتر مشاوران املاک انجام شد

    همه بنگاه‌های مشاور املاک و واحدهای صنفی فعال در این بخش مکلف به دریافت مجوز صنفی از درگاه ملی مجوزها هستند و اتحادیه اصناف شهرستان‌ها نیز در این خصوص همکاری و نظارت باشند .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مشاور وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد : تاکنون تعداد ۲۱ هزار و ۲۶۸ بازرسی از مشاوران املاک انجام شده ، تعداد یکهزار و ۹۱۰ واحد مشاور املاک بدون مجوز قانونی پلمب شد و میزان جرایم تعزیراتی اخذ شده و برآورد تشکیل پرونده به میزان ۱۳۴ میلیارد و ۹۳۱ میلیون تومان برآورد شد .

    دومین جلسه قرارگاه مسکن با موضوع ساماندهی بازار املاک و مستغلات و بازار مسکن با حضور روح الله اکبری دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی ، سادات مشاور وزیر راه و شهرسازی ، نمایندگانی از وزارت کشور ، وزارت صمت ، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ، سازمان تعزیرات ، پلیس اماکن در ساختمان دادمان برگزار شد . در این نشست ، همچنین مدیران کل راه و شهرسازی استان‌های سراسر کشور به شکل وبیناری در این نشست حضور یافتند .

    سادات مشاور وزیر راه و شهرسازی در بخش مسکن در این نشست آماری از تعداد واحدهای صنفی دفاتر مشاوران املاک مجاز ارایه کرد و گفت : بر اساس پالایش‌های انجام شده ، هم اکنون ۱۷۴ هزار و ۳۸۴ واحد صنفی مشاور املاک در کشور فعال هستند که از این تعداد پالایش شده تعداد ۱۶ هزار و ۸۳۷ واحد صنفی معامله املاک فاقد مجوز در سامانه هستند . همچنین تعداد ۱۶۰ هزار و ۱۰۹ توکن برای مشاوران املاک صادر شده است (یک دفتر مشاور املاک می تواند بیش از یک توکن داشته باشد)  و تعداد افراد  و ۴۰ هزار و ۱۳۹ واحد فاقد توکن ثبت شده است .

    سادات عملکرد بازرسی‌های انجام شده از مشاوران املاک را در طی این مدت اعلام کرد و افزود : تاکنون تعداد ۲۱ هزار و ۲۶۸ بازرسی از مشاوران املاک انجام شده که از این تعداد بازرسی شده ، تعداد یکهزار و ۹۱۰ واحد مشاور املاک بدون مجوز قانونی پلمب شد . همچنین میزان جرایم تعزیراتی اخذ شده و تشکیل پرونده به میزان ۱۳۴ میلیارد و ۹۳۱ میلیون تومان برآورد شد .

    وی در خصوص بخشی از ضوابط پیشنهادی در بخش ساماندهی بازار املاک و اسکان کشور بر اخذ کد رهگیری تمامی معاملات انجام شده اعم از خرید ، فروش و اجاره تاکید کرد و افزود : تمامی قراردادها باید دارای کد رهگیری باشند.

    سادات همچنین بر فعالیت بنگاه‌های معاملات املاک در واحدهای تجاری تاکید کرد و گفت : مقرر شده است تا تمامی مشاوران املاک شاغل در بنگاه‌های معاملات املاک دارای مدرک دیپلم باشند و همچنین توسط واحدهای خود بیمه شوند . همه بنگاه‌های مشاور املاک و واحدهای صنفی فعال در این بخش مکلف به دریافت مجوز صنفی از درگاه ملی مجوزها هستند و اتحادیه اصناف شهرستان‌ها نیز در این خصوص همکاری و نظارت باشند .

    مشاور وزیر راه و شهرسازی در بخش مسکن ادامه داد : در خصوص گران فروشی نیز باید به گزارش های مردمی در این باره توجه جدی شود .

    در این نشست همچنین مدیران کل راه و شهرسازی وضعیت اجرای این سیاست را در استان‌های خود اعلام کردند .

    مقرر شده است تا در هماهنگی بیشتر پلیس امنیت اقتصادی ، پلیس اماکن ، سازمان تعزیرات، دفاتر مشاوران املاک ساماندهی شود .




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، دبیر کارگروه کنترل و تنظیم بازار املاک و مستغلات خراسان رضوی گفت : استفاده از سامانه «تعیین اجاره بها» برای مشاوران ...

    |

    برای اینکه شهروندان در فصل اجاره‌ها مشکل نداشته باشند حتماً کمیسیون دریافتی را مطابق نرخ‌نامه که به جهت سهولت کار در اکثر استان‌ها به شکل QR code طراحی شده و مطابق نرخ نامه واریز کنند .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیر سامانه خودنویس از ثبت قراردادهای اجاره توسط ۲۳ هزار و ۸۳۴ مشاور املاک در سامانه خودنویس خبر داد .

    |

    مشاوران املاک یکی از بازیگران اصلی در ساماندهی بازار مسکن هستند و در اجرای این قانون نیز نقش جدی خواهند داشت . مطابق تبصره ۲ ماده ۳ این قانون مشاوران املاک به سامانه سازمان ثبت دسترسی پیدا خواهند کرد و می‌توانند قراردادهای استاندارد را ثبت رسمی و نهایی کنند که این موضوع به ...

    |

    صرفه جویی صورت گرفته در سامانه خودنویس برای عموم مردم بر اساس فرمول‌های رسمی محاسبه حق‌الزحمه مشاوران املاک یک هزار و ۹۹ میلیارد تومان بوده است . این مبلغ برای قراردادهایی محاسبه شده است که متعاملین به دلیل حق انتخاب ایجاد شده در این سامانه بدون مراجعه به مشاوران املاک ...

    |

    نظرات کاربران