موافقت شورایعالی شهرسازی و معماری با مکانیابی شهرک گلوگاه مازندان
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، شورایعالی شهرسازی و معماری ایران با امکانسنجی و مکانیابی ایجاد شهرک مسکونی دولتی گلوگاه در استان مازندران موافقت کرد .
خسرو دانشجو دبیر شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در مکاتبه با حسینی پور استاندار مازندران ، مصوبه شورا را در خصوص امکانسنجی و مکانیابی شهرک مسکونی دولتی گلوگاه ابلاغ کرد .
بر اساس این مصوبه ، شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه مورخ ۱۵ آبان ۱۴۰۲ طرح امکانسنجی و مکانیابی شهرک مسکونی دولتی گلوگاه (در شهرستان گلوگاه) مصوب جلسه مورخ ۹ مهر ۱۴۰۱ شورای برنامهریزی و توسعه استان مازندران را پیرو تکلیف مقرر در مصوبه ۳ مهر ۱۴۰۲ خود و در راستای اجرای قانون جهش تولید مسکن و با توجه به صورتجلسه مورخ ۱۳ آبان ۱۴۰۲ کمیته فنی شماره یک مورد بررسی قرار داد و ضمن موافقت با مکانیابی شهرک مذکور مقرر کرد تا طرح جامع شهرک در چهارچوب اصلاحی زیر تهیه و پس از اخذ مصوبه شورای برنامهریزی و توسعه استان و تائید دبیرخانه شورایعالی ، جهت ادامه فرآیند و گردشکار بر اساس دستورالعمل ترویج شهرکسازی به ستاد شهرکسازی ابلاغ شود .
۱- محدوده شهرک با حذف عرصه تداخلی با پناهگاه حیات وحش میانکاله و حذف حریم ۱۵۰ متری از آن ( بر اساس نامه شماره ۶۰۸۰/۱۴۰۱/ص مورخ ۳۰/۶/ ۱۴۰۱ اداره کل حفاظت محیط زیست استان مازندران) بر اساس محدوده مندرج در سند مالکیت کاداستری زمین تدقیق شود . ضمنا ضروری است سایر الزامات و ملاحظات زیستمحیطی لازم الرعایه در طرح جامع ، از طریق استعلام مجدد دبیرخانه شورایعالی از سازمان حفاظت محیط زیست در طرح اعمال شود .
۲- با استفاده از الگوهای تراکم متوسط و زیاد همسو با مصوبه هیأت وزیران ابلاغی به شماره ۷۲۵۰۰/ ت۵۰۸۷۶ ها مورخ۱۴/۶/۱۳۹۶ سقف جمعیت پذیری شهرک تا ۳۰هزار نفر با واحدپذیری حداقل ۷۵۰۰ افزایش یابد .
۳- تأمین سطوح و سرانههای خدماتی مطابق مصوبه مورخ ۱۰ خرداد ۱۳۸۹ شورایعالی پیرامون ﺗﺪﻗﯿﻖ ﺗﻌﺎرﯾﻒ و ﻣﻔﺎﻫﯿﻢ ﮐﺎرﺑﺮیﻫﺎی ﺷﻬﺮی و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺳﺮاﻧﻪ آﻧﻬﺎ در همه سطوح و مقیاس ها از محله تا شهر الزامی است .
۴- با عنایت به مجاورت شهرک با تالاب میانکاله بر لزوم اجرای سیستم کامل جمع آوری و تصفیه آب در شهرک تأکید میشود .
۵- مطالعات ترافیکی شهرک و نحوه اتصال آن با شبکه معابر پیرامونی و کفایت معابر مذکور بر اساس تقاضای سفر شهرک تهیه و همراه با اسناد طرح جامع ارایه شود .
۶- مطالعات پدافند غیرعامل مطابق مصوبه مورخ ۲۱/۲/۱۳۹۶ شورایعالی تهیه و همراه با اسناد طرح جامع ارایه شود .
۷- نحوه تخصیص آب شرب مورد نیاز بر اساس نظر آب منطقه ای استان در فرآیند صدور پروانه تاسیس در ستاد شهرک سازی مورد پیگیری قرار گیرد .
در پایان مصوبه تاکید شده است تا اسناد طرح جامع شهرک با لحاظ مفاد این مصوبه تهیه و پس از اخذ مصوبه مرجع استانی ، جهت ابلاغ به ستاد شهرکسازی تحویل دبیرخانه شورایعالی شود .