در حال بارگذاری ...
  • برنامه اقدام مشترک بازآفرینی شهری به زودی مصوب می‌شود

    طبق آخرین اطلاعات اخذ شده از دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهری استان‌ها (ادارات کل راه و شهرسازی) تاکنون ۲۸ استان شامل ۲۴۹ شهر و ۱۸۳۸ محله (۶۷۴ محله با گونه سکونتگاه غیررسمی ، ۸۹۱ محله با گونه بافت فرسوده و ۲۷۳ محله با گونه بافت تاریخی) اقدام به ارسال برنامه اقدام مشترک بازآفرینی کرده‌اند و در مجموع ۱۰ هزار و ۴۷۶ اقدام در راستای برنامه هفتم توسعه است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ،‌ مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار گفت : برنامه اقدام مشترک بازآفرینی شهری جمع‌بندی و در اولین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار جهت تصویب طرح خواهد شد .

    منصور استادی عنوان کرد : به‌ استناد ماده ۸ آیین‌نامه اجرایی برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار و همچنین مصوبات جلسه ۵۶ ستاد ملی بازآفرینی شهری در دولت سیزدهم که به تایید رئیس جمهوری نیز رسیده است ، ستادهای بازآفرینی شهری استان و شهرستان‌ها موظفند نسبت به اولویت‌بندی ، تدوین و تصویب برنامه‌ها و پروژه‌های احیا ، بهسازی و نوسازی محلات هدف در قالب برنامه جامع اقدام مشترک با اولویت نوسازی مسکن در طول برنامه هفتم توسعه و ایجاد هماهنگی بین بخشی و نظارت بر اجرای مصوبات اقدام کنند .

    وی افزود : طبق آخرین اطلاعات اخذ شده از دبیرخانه ستاد بازآفرینی شهری استان‌ها (ادارات کل راه و شهرسازی) تاکنون ۲۸ استان شامل ۲۴۹ شهر و ۱۸۳۸ محله (۶۷۴ محله با گونه سکونتگاه غیررسمی ، ۸۹۱ محله با گونه بافت فرسوده و ۲۷۳ محله با گونه بافت تاریخی) اقدام به ارسال برنامه اقدام مشترک بازآفرینی کرده‌اند و در مجموع ۱۰ هزار و ۴۷۶ اقدام در راستای برنامه هفتم توسعه است .

    استادی خاطرنشان کرد : از ۶۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار مندرج در برنامه ، ۵۱ درصد از اعتبار بر عهده شهرداری‌ها و ۴۹ درصد بر عهده سایر دستگاه‌های عضو ستادهای بازآفرینی شهری است ، بر اساس برنامه‌های مصوب حدود ۲۲۵ هزار میلیارد ریال در حوزه خدمات روبنایی ، ۱۰۸ هزار میلیارد ریال در حوزه خدمات زیربنایی ، ۱۴ هزار میلیارد ریال در حوزه توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی و ۱۳۰ هزار میلیارد ریال در حوزه ساماندهی معابر در نظر گرفته شده‌ است .

    مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار ضمن اشاره به اهمیت تصویب برنامه اقدام مشترک بازآفرینی شهری در ستادهای استانی ، عنوان کرد : با توجه به اینکه مقرر است این برنامه در جلسه آتی ستاد ملی بازآفرینی شهری ارائه شود ؛ بنابراین از شهرداری‌های شهرهای دارای برنامه مصوب و همچنین ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها به‌عنوان دبیران ستادهای استانی بازآفرینی شهری پایدار درخواست می‌شود ضمن مبادرت به تصویب برنامه اقدام مشترک استان‌های باقیمانده ، نسبت به بارگذاری اطلاعات مذکور در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری به آدرس درگاه (http://۸۲.۹۹.۲۲۷.۲۶/setadmeli) تا قبل از بسته شدن سامانه اقدام کنند .

     




    مطالب مرتبط

    یکی از راهبردهای شرکت بازآفرینی شهری ایران ، برنامه ریزی از پایین به بالاست و رکن اساسی آن استفاده از ظرفیت دفاتر تسهیلگری است، به همین منظور به دنبال تقویت این دفاتر هستیم .

    |

    برنامه اقدام مشترک در ۲۹۸ شهر و ۱۹۸۲ محله به تصویب ستادهای شهرستانی و استانی بازآفرینی شهری رسیده است که راهبری و پیگیری تحقق برنامه مصوب در طول برنامه هفتم پیشرفت از اهم اقدامات این دفتر به شمار می‌رود .

    |

    قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب سال ۱۳۸۷ ، قانون حمایت از احیا ، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری مصوب سال ۱۳۸۹ و قانون حمایت از بافت‌های فرهنگی و تاریخی مصوب سال ۱۳۹۸ سه قانون مرتبط با بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری هستند و چگونگی تحقق اهداف ...

    |

    تا پایان شهریور ۱۴۰۳ بالغ بر ۳۰۵ هزار واحد مسکن در بافت‌های فرسوده نوسازی شده است و خوشبختانه وزیر راه و شهرسازی تلاش و عملکرد مجموعه شرکت بازآفرینی شهری ایران درخصوص تولید مسکن که از سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری استخراج شده را مورد تایید قرار داد و بر آن صحه گذاشت .

    |

    در برنامه هفتم توسعه کشور تمامی حمایت‌ها، تخفیفات و مساعدت‌ها در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته برای محلات هدف بازآفرینی شهری پیش‌بینی شده است‌ ، بنابراین ادارات کل راه و شهرسازی با ترغیب بخش خصوصی و غیر دولتی ، پروژه‌های محرک توسعه در صنایع محلی و بومی ، گردشگری ، ورزشی ، ...

    |

    نظرات کاربران