در حال بارگذاری ...
  • متقاضیان نوسازی از تمامی حمایت‌های نهضت ملی مسکن برخودار می‌شوند

    در بافت‌های تاریخی می‌توان با ساخت تراکم کمتر و با رعایت ضوابط ، مقررات و قوانین وزارت میراث‌فرهنگی ، گردشگری و صنایع‌دستی‌ ، مساکن جدید ساخت و این محدوده‌های را از تخریب بیشتر نجات داد .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر اینکه با ورود انبوه‌سازان به حوزه بازآفرینی شهری ، نوسازی بافت‌های فرسوده شتاب بیشتری به خود خواهد گرفت ، گفت : متقاضیان نوسازی از تمامی حمایت‌های نهضت ملی مسکن برخودار می‌شوند .

    محمد آیینی در بیست و یکمین اجلاس انبوه‌سازان مسکن و ساختمان ایران در شیراز با تأکید بر سخنان وزیر راه و شهرسازی در رابطه با نوسازی بافت‌های فرسوده شهری ، گفت‌ : سیاست وزیر راه و شهرسازی این است که نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده به‌اندازه ساخت مسکن در طرح نهضت ملی مهم ، بلکه مهم‌تر ، زودبازده‌تر ، اثربخش‌تر و مفیدتر است .

    شناسایی ۱۴۱ هزار بنای فرسوده ناپایدار در محلات هدف بازآفرینی فارس

    آیینی با اشاره به اینکه وزیر راه و شهرسازی در تمامی نشست‌های شورای عالی مسکن پیگیر عملکرد نوسازی مسکن در محدوده بافت‌های فرسوده‌ است ، اظهار کرد : حدود ۱۴۱ هزار بنای فرسوده ناپایدار در محلات هدف بازآفرینی در استان فارس شناسایی شده‌ است .

    مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ظرفیت بالای ساخت مسکن جدید در بافت‌های فرسوده‌ ، تاریخی و سکونتگاه‌های غیررسمی وجود دارد ، اظهار کرد : در بافت‌های تاریخی می‌توان با ساخت تراکم کمتر و با رعایت ضوابط ، مقررات و قوانین وزارت میراث‌فرهنگی ، گردشگری و صنایع‌دستی‌ ، مساکن جدید ساخت و این محدوده‌های را از تخریب بیشتر نجات داد .

    تلاش برای بازگشت حیات اقتصادی به بافت‌های تاریخی شیراز

    معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن دعوت از انبوه‌سازان ، سازندگان و توسعه‌گران جهت ورود به حوزه ساخت و ساز در محدوده بافت‌های تاریخی شیراز ، گفت : منظور از ساخت و ساز بی‌رویه در بافت‌های تاریخی نیست . بلکه سازندگان ، توسعه‌گران حرفه‌ای ، فنی و متخصص می‌توانند با حفظ ارزش‌های تاریخی و با رعایت ضوابط و مقررات وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع‌دستی و تعدیل حرائم غیرضروری ، به داد این بافت‌ها برسند و حیات اقتصادی و زندگی را به آن‌ها بازگردانند .

    پیش‌بینی صدور پروانه ساختمانی حداکثر طی ۳ ماه در برنامه هفتم توسعه

    معاون وزیر راه و شهرسازی با انتقاد از روند کند صدور پروانه ساختمانی در محلات فرسوده توسط برخی از شهرداری‌های سراسر کشور ، اظهار کرد : بر اساس برنامه هفتم توسعه کشور، پیش‌بینی شده که صدور پروانه ساختمانی توسط شهرداری‌ها ، حداکثر ظرف ۳ ماه باید انجام شود .

    مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه برنامه هفتم توسعه کشور حمایت کامل از اقدامات بازآفرینی در محلات فرسوده شهری دارد ، گفت : در برنامه هفتم توسعه کشور تمامی حمایت‌ها ، تخفیف‌ها و مساعدت‌ها در مناطق محروم و کم‌برخوردار نیز برای محلات هدف بازآفرینی شهری (بافت‌های فرسوده – تاریخی – سکونتگاه‌های غیررسمی) پیش‌بینی شده‌ است . بدین معنا که سرمایه‌گذاران در حوزه بازآفرینی شهری از کلیه معافیت‌های مالیاتی‌، تسهیلات بانکی مناطق کم برخوردار بهره خواهند برد .

    متقاضیان نوسازی از تمامی حمایت‌های نهضت ملی مسکن برخودار می‌شوند

    آیینی با اشاره به اینکه انشعابات آب و برق و گاز در محلات هدف بازآفرینی شهری محفوظ و انشعابات جدید باید در اسرع وقت صادر شود ، ‌گفت : متقاضیان نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده از تمامی حمایت‌ها و معافیت‌های نهضت ملی مسکن برخوردار می‌شوند .




    مطالب مرتبط

    این عملکرد حاصل سیاست‌گذاری‌های صحیح ، انتخاب راهبردهای به‌جا و واگذاری کار به خود مردم و تقویت میزان مشارکت مردمی است .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ضمن اعلام استان‌های برتر در فرایند نوسازی بافت فرسوده شهری گفت : نوسازی واحدهای ...

    |

    روند نوسازی در بافت‌های فرسوده شهری از ۲۸۸ هزار واحد عبور کرده است و این میزان از نوسازی می‌تواند در آینده با قوت بیشتری ادامه یابد. همچنین در کنار نوسازی واحدهای واقع در بافت‌های فرسوده تاکنون ۱۰۴ هزار واحد مسکونی از واحدهایی که نوسازی آنها آغاز شده به بهره‌برداری رسیده ...

    |

    هم اکنون فرآیند نوسازی واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده شهری به رقم ۲۸۵ هزار واحد رسیده است که از تعداد واحدهایی که فرایند نوسازی را در بافت فرسوده شهری آغاز کرده‌اند بیش از ۱۰۲ هزار واحد تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید .

    |

    اکنون رویکرد دولت کره در حوزه تامین مسکن پس از گذراندن این سه دوره ، یک رویکرد نیاز محور است و تامین مسکن مبتنی بر تامین خدمات مکمل سکونت ، ارتقا کیفی واحدهای مسکونی و ترویج مسکن استیجاری در استطاعت جهت اقشار کم درآمد در دستور کار این کشور قرار دارد .

    |

    نظرات کاربران