در حال بارگذاری ...
  • تدوین برنامه جامع اقدام مشترک برای ۲۰۲۸ محله در ۲۹۷ شهر

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار ، پیگیری تحقق مصوبات ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار در دولت سیزدهم را از جمله فعالیت‌های این دفتر برشمرد و توضیح داد : در دولت سیزدهم جلسه پنجاه و ششم ستاد ملی بازآفرینی شهری برگزار شد که مصوبات جهت ابلاغ و اجرا به تایید رییس جمهور نیز رسید .

    منصور استادی گزارشی از اقدام‌های شاخص این دفتر در سال ۱۴۰۲ ارائه کرد .

    استادی پیگیری تحقق مصوبات ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار در دولت سیزدهم را از جمله فعالیت‌های این دفتر برشمرد و توضیح داد : در دولت سیزدهم جلسه پنجاه و ششم ستاد ملی بازآفرینی شهری برگزار شد که مصوبات جهت ابلاغ و اجرا به تایید رئیس جمهور نیز رسید .

    وی در ادامه آماری از برگزاری جلسات ستادهای استانی و شهرستانی بازآفرینی شهری و تصویب برنامه اقدام مشترک ارائه کرد و گفت : در سال جاری ۱۴۴ جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان‌ها ، ۶۷۲ جلسه ستادهای بازآفرینی شهرستان و ۳۸۰ کارگروه تخصصی برگزار شده‌ است .

    استادی ادامه‌داد : در فرآیند این جلسات برنامه اقدام مشترک محلات هدف در ۲۹۷ شهر ، ۲۰۲۸ محله (۷۱۹ محله سکونتگاه غیررسمی ، ۱۰۱۰ محله بافت فرسوده و ۲۹۹ محله تاریخی) با سهم آورده ۵۰ درصد شهرداری و ۵۰ درصد دستگاه‌های عضو ستاد در ستادهای شهرستان تایید و در ستادهای استانی تصویب شده‌ است .

    راه اندازی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری

    مدیرکل دفتر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار ، طراحی و راه اندازی سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری را یکی دیگر از اقدام‌های مهم این دفتر عنوان کرد و گفت : با راه‌اندازی این سامانه به ۳۵ اداره کل و ۶۸۳ شهرداری شهرهای دارای محدوده مصوب به‌منظور ثبت مصوبات جلسات ستادها ، برنامه و عملکرد در حوزه تأمین خدمات روبنایی و زیربنایی محلات و توانمندسازی ساکنین و ثبت اطلاعات پروانه‌های ساختمانی صادر شده در محدوده‌های هدف ، دسترسی داده‌ شده‌ است .

    صدور سند رسمی مالکیت در سکونتگاه‌های غیررسمی

    وی ادامه داد : در قالب‌بند «ک» قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و بند «م» قانون بودجه سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۵ هزار و ۵۱ پرونده در سکونتگاه‌های غیررسمی تشکیل و هزار و ۳۲۸ فقره سند صادر شده‌ است . در این زمینه لایحه ساماندهی اراضی تصرف واقع در سکونتگاه‌های غیررسمی در کمیسیون زیربنایی ، صنعت و محیط زیست هیئت دولت در دست بررسی و تصویب است .




    مطالب مرتبط

    این پروژه‌ها در محورهای مختلفی شامل احداث و ارتقا شبکه زیرساختی ، ارتقا وضعیت اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی ، احداث و توسعه امکانات و خدمات روبنایی ، بهسازی ، نوسازی ، مرمت و مقاوم‌سازی مسکن و اسکان مجدد ، ارتقا وضعیت اقتصادی و تهیه طرح‌های پیشگیرانه برای جلوگیری از ...

    |

    در برنامه هفتم توسعه کشور تمامی حمایت‌ها، تخفیفات و مساعدت‌ها در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته برای محلات هدف بازآفرینی شهری پیش‌بینی شده است‌ ، بنابراین ادارات کل راه و شهرسازی با ترغیب بخش خصوصی و غیر دولتی ، پروژه‌های محرک توسعه در صنایع محلی و بومی ، گردشگری ، ورزشی ، ...

    |

    نشست‌های برگزار شده توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران شامل موضوعاتی حول محور سیاست‌های نوسازی مسکن با رویکرد محله‌ای، تامین مسکن در بافت‌های فرسوده ، جلوگیری از گسترش سکونتگاه‌های غیررسمی و نوآوری در بازآفرینی محلات شهری با حضور اساتید دانشگاه و فرهیختگان بوده است .

    |

    محرومیت زدایی و بهره مندی محلات کمتر برخوردار و هدف باز آفرینی شهری از خدمات روبنایی و زیربنایی به میزان متوسط محلات برخوردار همان شهر، مورد هدف سند ملی بازآفرینی شهری و سند ملی ساماندهی و توانمندسازی مسکن سکونتگاهای غیر رسمی است که نیاز به توجه و حمایت جدی مجلس شورای اسلامی ...

    |

    وزیر راه و شهرسازی همواره بر همکاری با شهرداری‌ها تاکید دارد و از شهرداری‌ها به عنوان شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی یاد می‌کند . در دولت سیزدهم همکاری و ارتباط تنگاتنگی بین شرکت بازآفرینی شهری ایران و شهرداری‌های سراسر کشور به وجود آمد و در این دوره شهرداری‌ها با ...

    |

    نظرات کاربران