کسب رتبه نخست کشوری در مدیریت زمین توسط راه و شهرسازی استان اصفهان
از میان شاخصهای مدیریت زمین ، اخذ اسناد اراضی ملی و موات داخل محدوده و حریم و همچنین شناسایی منابع جدید به ترتیب با ۲۰۰ درصد و ۱۹۸ درصد تحقق جلوتر از اهداف تعیین شده بوده که نشان از برنامه ریزی و تلاش بی وقفه کارکنان این حوزه دارد .
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت : بر اساس ارزیابی عملکرد کمی و کیفی ادارات کل راه و شهرسازی کشور نسبت به برنامه اجرایی ابلاغی از سوی سازمان ملی زمین و مسکن ، این ادارهکل در حوزه مدیریت زمین موفق به کسب رتبه نخست در سطح ملی شد .
علیرضا قاری قرآن اظهار کرد : در فرایند ادواری ارزیابی عملکرد کمی و کیفی ادارات کل راه و شهرسازی کشور نسبت به برنامه اجرایی ابلاغی از سوی سازمان ملی زمین و مسکن ، معاونت املاک و حقوقی این اداره کل در مقایسه با سایر ادارات همتراز توانست رتبه برتر ملی را کسب کند .
وی افزود : نتایج تفصیلی ارزیابی عملکرد کمی و کیفی ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ ادارات کل راه و شهرسازی در حوزههای مدیریت زمین (مرتبط با عملکرد معاونت املاک و حقوقی) ، مدیریت ساخت (مرتبط با عملکرد معاونت مسکن و ساختمان) و مدیریت منابع (عاملیت ذیحساب سازمان ملی زمین و مسکن در استان) و در مجموع این موارد ، در قیاس با برنامه و پس از اعمال ضرایب وزنی هر شاخص و همچنین با در نظر گرفتن وضعیت عملکردی سایر ادارات کل راه و شهرسازی حاصل شده است .
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان ادامه داد : تامین زمین ، صیانت از حقوق دولت و نگهداشت ، فرآوری و مستعدسازی و واگذاری و خروجی زمین از جمله فعالیتهای اولویت دار در حوزه مدیریت زمین بوده است که درصد تحقق این فعالیتها نسبت به برنامه اجرایی در ادارهکل راه و شهرسازی استان اصفهان ۱۰۰ درصد بوده و رتبه نخست در سطح ملی از میان ۳۵ ادارهکل راه و شهرسازی کشور را از آن خود کرده است .
وی با بیان اینکه پردازش بعمل آمده و رتبه بندی ها هم در سطح ملی و هم در سطح ادارات کل همگن انجام شده است ، گفت : با توجه به تفاوت حجم برنامه ، ویژگیهای متفاوت بازار مسکن ، ظرفیتهای بالقوه و بالفعل هر اداره کل ، راه و شهرسازی استان اصفهان با ۱۲ ادارهکل دیگر در یک گروه همگن قرار گرفتند که بر این اساس نیز این ادارهکل توانست رتبه نخست مدیریت زمین را کسب کند .
قاریقرآن ضمن تقدیر از عملکرد معاونت املاک و حقوقی این ادارهکل خاطرنشان کرد : از میان شاخصهای مدیریت زمین ، اخذ اسناد اراضی ملی و موات داخل محدوده و حریم و همچنین شناسایی منابع جدید به ترتیب با ۲۰۰ درصد و ۱۹۸ درصد تحقق جلوتر از اهداف تعیین شده بوده که نشان از برنامه ریزی و تلاش بی وقفه کارکنان این حوزه دارد .