ساختن آیندهای پایدار برای شهرهای ایران با ارتقا نقش شهرسازان
امید دارم که دانش شهرسازی که طیف گستردهای از رشتههای دانشگاهی در هویت بخشیدن به آن نقش داشتهاند ، بتواند جایگاه شایسته خود را در توسعه شهری سرزمین مان پیدا کند و به عنوان یکی از ارکان اصلی ساختن آیندهای پایدار برای شهرهای ما ایفای نقش کند .
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، وزیر راه و شهرسازی در پیامی ضمن تبریک روز جهانی شهرسازی اظهار امیدواری کرد تا دانش شهرسازی که طیف گستردهای از رشتههای دانشگاهی در هویت بخشیدن به آن نقش داشتهاند ، بتواند جایگاه شایسته خود را در توسعه شهری سرزمین مان پیدا کند .
فرزانه صادق ضمن تبریک روز جهانی شهرسازی در پیامی بخشی از رویکردهای وزارت راه و شهرسازی را در این زمینه تشریح کرد .
در متن پیام صادق آمده است :
«معمار هستی را شاکرم که این فرصت را نصیب من کرد که بار دیگر روز جهانی شهرسازی را به همه متخصصان ، حرفهمندان ، دانشگاهیان و فعالان حوزه شهرسازی کشور تبریک بگویم . این روز بهانه ای است برای تقدیر از جامعه علمی و حرفهای شهرسازی که با دانش و تعهد خود بهبود زندگی مردم را رقم می زنند . امید دارم که دانش شهرسازی که طیف گستردهای از رشتههای دانشگاهی در هویت بخشیدن به آن نقش داشتهاند ، بتواند جایگاه شایسته خود را در توسعه شهری سرزمین مان پیدا کند و به عنوان یکی از ارکان اصلی ساختن آیندهای پایدار برای شهرهای ما ایفای نقش کند .
شعار امسال روز جهانی شهرسازی ، «خانهها با برنامهریزی آغاز میشوند» ، یادآور اهمیت برنامهریزی صحیح در تأمین مسکن و سکونتگاههایی است که علاوه بر برآورده ساختن نیازهای گوناگون شهروندان ، درخور شان آنان نیز باشد . تاکید می نمایم که تأمین مسکن فقط ساخت واحدهای مسکونی نیست؛ بلکه هدف ، ایجاد فضایی است که در آن زندگی اجتماعی و فرهنگی شکوفا شود ، نیازهای اقتصادی پاسخ داده شود و شهری با کیفیت شایسته زیست شهروندان ساخته شود . بدون تردید ، مسکن باید در پیوندی ناگسستنی با برنامهریزی جامع و یکپارچه شهری باشد تا بتواند همگام با خدمات و زیرساختهای ضروری، جامعهای پویا ، عادلانه و زیستپذیر برای همه فراهم کند .
در وزارت راه و شهرسازی ، همواره تلاش کردهایم و بار دیگر تعهد میدهیم که نگاه ما به «تأمین مسکن» با اصول قانون جهش تولید مسکن و برنامه هفتم پیشرفت همسو باشد و مسکنی فراهم آوریم که علاوه بر دارا بودن خدمات پشتیبان و زیرساختهای لازم ، به عنوان فضایی امن ، زیبا و درخور شأن مردم عزیز کشورمان نقشآفرینی کند . این همان مسکنی است که با برنامهریزی جامع و مؤثر آغاز شده و به ایجاد سکونتگاههایی پایدار ، عادلانه و فراگیر میانجامد .
امیدوارم با همت تمامی کارشناسان و متخصصان حوزه شهرسازی و با استفاده از تجربههای ملی و بینالمللی ، بتوانیم در مسیری حرکت کنیم که شهرها و سکونتگاههای ما سرشار از امنیت ، عدالت و آرامش برای همگان باشد .
دستیابی به چنین آیندهای تنها با همدلی و همکاری و برنامهریزی هدفمند ممکن است. به امید ساختن شهرهایی روشنتر و پرامیدتر برای یکایک شهروندان ایران .»