در حال بارگذاری ...

لزوم تدقیق برنامه‌های صدا و سیما با سیاست‌گذاری‌های ستاد ملی بازآفرینی شهری

صدا و سیما در استان‌ها را می‌توان با تغییر سیاست‌ها همراه کرد و این موضوع نیاز به اعتبار ندارد بلکه نیاز به راهبری صدا و سیما دارد . بهتر است صدا و سیما حرکت از آمار کمی را به سوی آمار کیفی سوق دهد به این معنا که در ارایه آمار تنها به ساخت چندین هزار ساعت برنامه اکتفا نکنیم بلکه به اثربخشی آنها نیز توجه کنیم .

به گزارش پرتال جامع بازآفرینی شهری ، رئیس مرکز مطالعات کاربردی و ارتباطات شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه ۶۰ درصد از مخاطبان صدا و سیما در محلات هدف سکونت دارند گفت : پیشنهاد می‌شود ، یک برنامه صبحگاهی و یک برنامه شامگاهی مامور تهیه و تولید برنامه با موضوع بازآفرینی شهری شوند و ظرف چند هفته سهم و نقش ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار و شرکت بازآفرینی ایران هم در آن مشخص شود .

حبیب خراسانی در چهل و هفتمین ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار طی سخنانی ، اظهار داشت : از صدا و سیما تقاضا دارم سهم مخاطبان محلات هدف از برنامه‌های صدا و سیما را مشخص کند زیرا حداقل ۶۰ درصد از مخاطبان صدا و سیما در محلات هدف ما یعنی بافت های ناکارآمد و فرسوده هستند اما سهم برنامه‌های صدا و سیما در این ۶۰ درصد چقدر است ؟ به نظر می‌رسد بر اساس گزارشی که ارائه شد ، دو تا سه درصد هم نباشد .

وی با ارائه یک پیشنهاد مشخص ، اظهار داشت : صدا و سیما در نخستین گام ، سیاستگذاری‌ها و برنامه‌های خود را با سیاستگذاری‌ها و برنامه‌های ما در ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار ، تدقیق کند . برخی از استان ها با مشکل بافت های فرسوده و ناکارآمد به شکل جدی مواجه اند اما می بینیم که کمترین میزان برنامه‌سازی با موضوع بازآفرینی در همان استان‌ها انجام شده است .

به گفته رئیس مرکز مطالعات کاربردی و ارتباطات شرکت بازآفرینی شهری ایران ، صدا و سیما در استان‌ها را می‌توان با تغییر سیاست‌ها همراه کرد و این موضوع نیاز به اعتبار ندارد بلکه نیاز به راهبری صدا و سیما دارد . بهتر است صدا و سیما حرکت از آمار کمی را به سوی آمار کیفی سوق دهد به این معنا که در ارایه آمار تنها به ساخت چندین هزار ساعت برنامه اکتفا نکنیم بلکه به اثربخشی آنها نیز توجه کنیم .

خراسانی با اشاره به مذاکره وزیر راه و شهرسازی با رئیس سازمان صدا و سیما ، بیان کرد : پیشنهاد می شود ، یک برنامه صبحگاهی و یک برنامه شامگاهی مامور تهیه و تولید برنامه با موضوع بازآفرینی شهری شوند . اگر دکتر آخوندی صلاح می داند تاریخی برای این شروع برنامه ها مشخص و ظرف چند هفته سهم و نقش ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار و شرکت بازآفرینی ایران هم در آن مشخص شود .

وی ادامه داد : بحث آموزش هم اهمیت زیادی دارد . پیش از آموزش کنشگران و مردم ، نیازمند آموزش مدیران صدا و سیما و برنامه سازان هستیم ؛ به همین منظور ، ضروری است یک جلسه از افق رسانه به موضوع بازآفرینی برای آموزش رسانه‌ها اختصاص یابد . در گزارش ارائه شده از سوی صدا و سیما در این جلسه از ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار تنها چند مورد از آنها منطبق بر اهداف ما بود . نزدیک به ۹۰ درصد برنامه‌های ارائه شده صدا و سیما با سیاست‌های برنامه ملی بازآفرینی شهری ، مواضع رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی هماهنگ نیست .

وی در ادامه به اقدام مشترک اعضای ستاد ملی بازآفرینی اشاره کرد و اظهار داشت : برنامه‌های متکثری توسط ارگان ها و نهادهای درگیر امر بازآفرینی شهری در صدا و سیما ساخته می‌شود ، یعنی هر ارگانی به صورت انفرادی سفارش ساخت برنامه می دهد . اگر در این زمینه به یک هم افزایی برسیم و برنامه منسجمی را در امر اطلاع رسانی موضوع بازآفرینی در پیش گیریم ، به نتایج بهتری دست پیدا می کنیم .

به گفته رئیس مرکز مطالعات کاربردی و ارتباطات شرکت بازآفرینی شهری ایران از شهریورماه هم برنامه زنده‌ای از شبکه یک صدا و سیما به مدت ۲۰ دقیقه با موضوع بازآفرینی برگزار می‌کنیم . مدیران استانی صدا و سیما هنوز نسبت به موضوع بازآفرینی حساسیت لازم را ندارند . اغلب مدیرکل استانی صدا و سیما در ستاد استانی شرکت نمی‌کند که بارها خواهش کردیم این نمایندگان هم حاضر شوند .




مطالب مرتبط

هدف اصلی شرکت ایجاد فضای مناسبی برای زندگی شهروندان است که تحقق آن اقدامات جهادگرانه و حضور نهادهای مختلف از جمله مجلس و سازمان برنامه و بودجه را می‌طلبد .

|

برنامه اقدام مشترک در ۲۹۸ شهر و ۱۹۸۲ محله به تصویب ستادهای شهرستانی و استانی بازآفرینی شهری رسیده است که راهبری و پیگیری تحقق برنامه مصوب در طول برنامه هفتم پیشرفت از اهم اقدامات این دفتر به شمار می‌رود .

|

از ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها انتظار داریم هر چه سریع‌تر سیاست‌های خود برای تحقق بندهای مرتبط با بازآفرینی شهری مندرج در برنامه هفتم پیشرفت کشور را اجرایی کنند و از این پس در گزارش‌های خود میزان تحقق این برنامه‌ها را اعلام کنند .

|

در محدوده‌های هدف به خصوص سکونتگاه‌های غیررسمی فاصله معناداری بین محلات کمتر برخوردار یا محلات جا مانده از پیشرفت با دیگر نقاط شهر وجود دارد . در حوزه مسکن نیز تفاوت معناداری در خصوص پایداری بنا در این محلات نسبت به سایر محلات وجود دارد و بنابراین چاره‌ای جز شتاب بخشی به ...

|

قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب سال ۱۳۸۷ ، قانون حمایت از احیا ، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری مصوب سال ۱۳۸۹ و قانون حمایت از بافت‌های فرهنگی و تاریخی مصوب سال ۱۳۹۸ سه قانون مرتبط با بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری هستند و چگونگی تحقق اهداف ...

|

نظرات کاربران