در حال بارگذاری ...
  • خروج بررسی طرح توسعه دانشگاه تهران از دستور جلسه شورای‌عالی معماری و شهرسازی

    گفتنی است دانشگاه تهران طبق مصوبه سال‌های قبل کمیسیون ماده ۵ قرار بود از شمال تا بلوار کشاورز، از غرب تا خیابان کارگر، از جنوب تا خیابان انقلاب و از شرق تا خیابان وصال توسعه پیدا کند.

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام این مطلب که با مخالفت اکثریت اعضای عالی کمیته فنی ۳ شورای عالی بررسی طرح توسعه دانشگاه تهران از دستور نوزدهمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران خارج شد ، گفت : بررسی دقیق‌تر برای پخته کردن موضوع در شورای‌عالی شهرسازی منوط به بررسی بیشتر در جلسات کمیته فنی شورای‌عالی است .

    نشست بررسی طرح توسعه دانشگاه تهران با حضور اعضای عالی کمیته فنی ۳ ؛ سیدمحمد بهشتی ، مهدی حجت عضو هیات علمی دانشگاه تهران ، مهندس فرجامی، سیدمحسن حبیبی ، مهندس مخدوم ، همچنین نمایندگان مردم و کسبه پیرامون دانشگاه تهران ، نماینده وزارت کشور ، مدیرکل دفتر معماری ، طراحی شهری و بافت‌های واجد ارزش ، دبیر کمیته فنی شورای عالی شهرسازی و کارشناسان آن حوزه با حضور تهیه کنندگان طرح توسعه دانشگاه تهران در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد .

    محمد سعید ایزدی دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در نشست فوق ، ضمن استماع سخنان ارائه کنندگان طرح توسعه دانشگاه تهران ، ضمن اعلام این مطلب که طرح توسعه دانشگاه تهران به دلیل مخالفت اکثریت اعضای عالی شورای عالی شهرسازی و معماری ایران از دستورکار هفته آتی شورای‌عالی شهرسازی و معماری خارج می‌شود ، گفت : به دلیل اهمیت این موضوع و همچنین بررسی دقیق‌تر و کارشناسانه‌تری که در برگیرنده تمامی جوانب باشد و در عین حال تامین کننده نظرات مردم و کسبه محل و همچنین موافقت اعضای عالی کمیته فنی ۳ شورای عالی شهرسازی و معماری باشد از دستور بررسی در نوزدهمین جلسه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران خارج و به زمان دیگری موکول خواهد شد.

    ایزدی تاکید کرد: جلسات دیگری برای بررسی بیشتر ابعاد موضوع با حضور اعضای کمیته ۳ شورای‌عالی برگزار خواهد شد و ضمن نزدیک شدن نظرات اعضا، بررسی طرح توسعه دانشگاه تهران برای طرح و اعلام نظر به شورای‌عالی شهرسازی و معماری می‌رود که متعاقبا زمان دقیق بررسی موضوع فوق به اطلاع عموم می رسد.

    مخالفت نماینده وزارت کشور با طرح توسعه دانشگاه تهران

    نماینده وزارت کشور در این نشست، اعلام کرد: نگاه اقتدارگرایانه در این طرح یکی از مواردی است که باید در مورد آن بازنگری صورت بگیرد. طرح توسعه دانشگاه تهران آنقدر بزرگ دیده شده است که در صورت اجرا، پارک لاله برایش حکم حیاط خلوت را پیدا می کند.

    این مقام مسئول ضمن انتقاد از شهرداری ، گفت : چطور می شود در شهر تهران ، شهرداری به خودش اجازه بدهد بخشی از ملک مردم را از مالکیت آنها خارج کند .

    وی به تخریب مدارس ، دبیرستان ها ، سینماها ، تالارها ، مراکز اقامتی ، هتل ها و مراکز درمانی در صورت اجرای این طرح اشاره و تصریح کرد : از سوی نماینده وزارت کشور ، مخالفت وزارت کشور را با طرح  توسعه دانشگاه تهران اعلام می کنم .

    گفتنی است دانشگاه تهران طبق مصوبه سال‌های قبل کمیسیون ماده ۵ قرار بود از شمال تا بلوار کشاورز ، از غرب تا خیابان کارگر ، از جنوب تا خیابان انقلاب و از شرق تا خیابان وصال توسعه پیدا کند .

    به گفته ایزدی مقرر شده بود دانشگاه تهران برای این محدوده ، طرح تهیه کند و بر اساس طرح مصوب شروع به اقدامات اجرایی کند . دانشگاه تهران در طول سال‌های گذشته بر اساس منابعی که از دولت گرفته اقدام به تملک پلاک‌ها در این محدوده کرد که به همین دلیل برای کسانی که در این محدوده زندگی می‌کنند مشکلات عدیده‌ای ایجاد شده است؛ به حدی که چند روز پیش قبل مقابل وزارت راه و شهرسازی تجمع کردند. بر این  اساس از نمایندگان مردم درخواست کردیم تا در جلسه شورای عالی شهرسازی حضور پیدا کنند .




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با تغییر کاربری اراضی موسوم به صنایع کاغذسازی قائم (دستمال کاغذی حریر) ، از کاربری ...

    |

    اراضی که از طرف دستگاه‌ها معرفی می‌شود ، محل هزینه کردشان مشخص بوده و صرف تکمیل پروژه‌های عمرانی همان دستگاه در استان می‌شود . یعنی ارزش حاصل و درآمد آن در پروژه‌هایی که در داخل استان است استفاده می‌شود و در این راستا اداره کل راه و شهرسازی استان از اول پای کار بوده و سعی ...

    |

    جزئیات مصوبات کمیسیون ماده ۵ استان ها که به میزان ۳.۷ هکتار اراضی به طرح نهضت ملی مسکن اختصاص یافته ، حاکی است که در استان زنجان و در شهر دندی با تغییر کاربری ۱۹۱۷ مترمربع و در شهر رامشیر استان خوزستان ۳۵۰۰۰ مترمربع با تغییر کاربری حمل و نقل و فضای سبز به اجرای طرح نهضت ملی مسکن ...

    |

    کمیسیون ماده ۵ قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری کشور به عنوان یکی از مهم‌ترین کمیسیون‌های حوزه عمرانی است که برای بررسی طرح‌های تفصیلی شهرها و تغییرات بعدی آن‌ها تشکیل می‌شود .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی در سفر به سمنان به همراه مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان در سایت ...

    |

    نظرات کاربران