در حال بارگذاری ...

۴۰ درصد از سرمایه‌های ذخیره‌شده در کشور در اختیار صنعت ساختمان

آزمون ورود به حرفه مهندسی آزمون جامعی است بااین‌حال به‌صورت مسابقه‌ای و کنکوری برگزار نشده و تنها دانش هر فرد برای ورود به این حرفه سنجیده می‌شود که در این صورت همه می‌توانند قبول و یا مردود شوند .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه  دومین دوره از آزمون‌های ورود به حرفه مهندسان در سال ۱۳۹۷ به‌طور هم‌زمان و هماهنگ در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۱ و ۱۲ بهمن‌ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود گفت : در این دوره از آزمون تعداد کل شرکت‌کنندگان بالغ‌بر ۱۴۷ هزار و ۹۱۷ نفر است که ۸.۷ درصد رشد را نسبت به آزمون مشابه در اردیبهشت‌ماه امسال نشان می‌دهد.

حامدمانی فر با اشاره به اینکه ۳۰ درصد جریان اقتصادی کشور را صنعت ساختمان به خود اختصاص داده است تصریح کرد : صنعت ساختمان در کشور ما سهمی ۴۰ درصدی از سرمایه‌های ذخیره‌شده در کشور را دارا است که باید برای آن برنامه‌ریزی‌های دقیقی صورت گیرد .

وی سرمایه‌گذاری‌های دولتی در بخش ساخت‌وساز را حدود ۷۰ درصد دانست و افزود : در واقع در میان سرمایه‌گذاری‌های دولتی بخش زیرساخت‌های عمرانی سهم بزرگی را به خود اختصاص داده بااین‌حال بخش خصوصی بیش از دولت در صنعت ساخت‌وساز فعال است .

مانی فر با اشاره به اینکه ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری در صنعت ساختمان متعلق به بخش خصوصی است اظهار کرد : علی‌رغم رکود چندین ساله در بازار ساخت‌وساز این صنعت توانسته ۸.۷ درصد از اشتغال کشور را به خود اختصاص دهد و به‌این‌ترتیب سهم بزرگی از سرمایه‌های مادی و انسانی کشور را به خود مشغول کرده است . آزمون ورود به حرفه در اجرای قانون و در راستای تنسیق فعالیت‌های بخش خصوصی در صنعت ساختمان برگزار می‌شود و در نحوه گزینش داوطلبان این آزمون دقت بسیاری صورت می‌گیرد زیرا با  توجه به آمارهای ارائه‌شده در بالا این متخصصان هستند که حافظ سرمایه‌های مادی و معنوی هم‌وطنان هستند .

وی با اشاره به اینکه ظرفیت پذیرش خاص برای این آزمون پیش‌بینی‌نشده است گفت : آزمون ورود به حرفه مهندسی آزمون جامعی است بااین‌حال به‌صورت مسابقه‌ای و کنکوری برگزار نشده و تنها دانش هر فرد برای ورود به این حرفه سنجیده می‌شود که در این صورت همه می‌توانند قبول و یا مردود شوند .

مانی فر با تأکید بر اینکه هر داوطلبی که ۵۰ درصد از نمره را در آزمون کسب کند پذیرفته‌شده محسوب خواهد شد افزود : با این‌حال آمار قبول‌شدگان متناسب با هرکدام از داوطلبان متفاوت است و قبول‌شدگان در این آزمون با رعایت سایر شرایط و مقررات تعیین‌شده می‌توانند وارد بازار حرفه‌ای ساخت‌وساز شده و  به‌عنوان مهندس ، کاردان و یا معمار تجربی در بخش‌های طراحی، نظارت و یا اجرا در حدود صلاحیت‌های قانونی فعالیت کنند.

وی گریزی بر نحوه اجرایی ، بزرگ‌ترین آزمون تخصصی کشور زد و گفت : آزمون ورود به حرفه مهندسان ، کاردانان و معماران تجربی بزرگ‌ترین آزمون‌ تخصصی کشور است که هرساله دو بار برگزار می‌شود که در این دوره که دومین دوره برگزاری آزمون در سال ۹۷ است بالغ‌بر ۱۴۷ هزار و ۹۱۷ نفر شرکت کرده‌اند . این دوره در هفت رشته اصلی مهندسی شهرسازی، معماری (صلاحیت‌های طراحی ، نظارت و اجرا) ، عمران (صلاحیت‌های محاسبات، نظارت و اجرا) ، تأسیسات مکانیکی (صلاحیت‌های طراحی و نظارت) ، تأسیسات برقی (صلاحیت‌های طراحی و نظارت) ، ترافیک و نقشه‌برداری و همچنین شش رشته اصلی کاردانی شهرسازی ، معماری ، عمران ، نقشه‌برداری ، تأسیسات مکانیکی و تأسیسات برقی به همراه آزمون تعیین صلاحیت معماران تجربی برگزار می‌شود .

وی با اشاره به اینکه آزمون‌های موصوف در صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه ، ۱۱ و ۱۲ بهمن‌ماه برگزار خواهد شد اظهار کرد : صبح روز پنجشنبه آزمون‌های مهندسان ویژه صلاحیت‌های شهرسازی ، ترافیک ، نقشه‌برداری، معماری (صلاحیت نظارت) و عمران (صلاحیت نظارت) برای ۶۳۰۲۶ نفر به همراه کلیه رشته‌های کاردانی ویژه ۱۲۸۳ نفر برگزار می‌شود . همچنین در عصر روز پنجشنبه آزمون‌های عمران (صلاحیت اجرا)، معماری (صلاحیت اجرا)، تأسیسات مکانیکی (صلاحیت نظارت) و تأسیسات برقی (صلاحیت نظارت) برای ۵۱۰۱۷ نفر برگزارشده و آزمون‌های مربوط به صلاحیت عمران محاسبات ، تأسیسات مکانیکی (صلاحیت طراحی) و تأسیسات برقی (صلاحیت طراحی) و آزمون تعیین صلاحیت معماران تجربی برای ۶۵۴ نفر در و آزمون صلاحیت طراحی رشته معماری برای ۳۱۹۳۷ نفر  در صبح و عصر روز جمعه برگزار خواهد شد .

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان وزارت راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه این دوره از آزمون‌ها در ۶۵ حوزه اصلی آزمونی مشتمل بر ۸۹ مرکز برگزاری در سراسر کشور انجام می‌شود گفت : استان تهران با ۷ حوزه اصلی در شهرهای تهران ، دماوند ، اسلامشهر ، شهر ری ، ورامین و شهریار و با ۱۴ مرکز آزمون ، بیشترین حوزه‌ها و مراکز آزمونی را در سطح کشور به خود اختصاص داده علاوه بر آن در سایر استان‌های سطح کشور ، دو استان با ۷ حوزه اصلی، یک استان با ۵ حوزه ، سه استان با ۴ حوزه، پنج استان با ۳ حوزه ، یازده استان با دو حوزه و باقی استان‌ها هرکدام با یک حوزه اصلی مسئولیت برگزاری آزمون‌ها را بر عهده‌دارند . تعداد داوطلبان شرکت در این دوره از آزمون‌ها در مجموع کلیه رشته‌ها نسبت به اردیبهشت‌ماه سال جاری بیش از ۸ درصد افزایش داشته است .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، سرپرست معاونت مسکن و ساختمان در حکمی سعید شاهین فر را به عنوان سرپرست دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن وزارت راه و ...

|

متقاضیان می‌توانند برای شرکت در این دوره از آزمون‌ها به سایت inbr.ir مراجعه کنند و یا از طریق سامانه آزمون های ورود به حرفه مهندسی ثبت نام خود را انجام دهند .

|

سازمان ملی زمین و مسکن ، شرکت بازآفرینی شهری ایران ، شرکت عمران شهرهای جدید و دیگر سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه وزارتخانه در بخش مسکن ضمن ارایه برنامه‌های پیشنهادی خود، تمامی منابع مالی مورد نیاز ، زیرساخت‌ها و دیگر موارد را به طور شفاف پیش‌بینی کنند تا کار با سرعت پیش برود .

|

با برگزاری این نمایشگاه شاهد ارتقا کیفیت ساخت و ساز مسکن و شناسایی محصولات متنوع خواهیم بود . برگزاری این نمایشگاه باعث ایجاد رقابت شده و در ساخت و سازهای مسکن به کیفیت بسیار توجه می‌شود .

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، در وزارت راه و شهرسازی برای نخستین بار رییس مرکز ارتباطات از میان بانوان دانش آموخته رشته ارتباطات منصوب و پیش از ادغام دو ...

|

نظرات کاربران