در حال بارگذاری ...
  • اتمام ۱۰ پروژه عمرانی ستاد بازآفرینی شهری در استان خوزستان

    برابر مجوز وزیر راه و شهرسازی به استان ها ، محلات و مناطقی که واحدهای مسکونی آنها در معرض خطر هستند می توانند از امتیازات این طرح بهره مند شوند .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان گفت : تاکنون عملیات اجرایی ۱۰ پروژه عمرانی ستاد بازآفرینی شهری در استان به اتمام رسیده است .

    رضا رضایی با بیان اینکه انجام اقدامات زیربنایی لازمه توسعه محلات است ، اظهار داشت : در خصوص تفاهم نامه سه جانبه شرکت بازآفرینی شهری ، سازمان برنامه و بودجه کشور و صندوق توسعه ملی ۱۰ پروژه عمرانی از بین ۳۹ پروژه مصوب به ارزش ۵۴۶ میلیارد ریال به اتمام رسیده است . این پروژه های به بهره برداری رسیده مربوط به پنج شهر بندر امام خمینی(ره) ، دزفول ، شوشتر ، خرمشهر و اهواز است .

    مدیرکل راه و شهرسازی با بیان اینکه دزفول بیشترین پروژه های به بهره برداری رسیده را دارد ، گفت : در این شهرستان مناطق مدرس ، سیاهپوشان و پیام نور شامل سکونتگاه های غیررسمی و بافت فرسوده قرار گرفتند . زیرسازی آسفالت ، کف پوش گذاری ، آسفالت معابر ، و احداث سالن ورزشی از اقداماتی است که در این مناطق از شهر دزفول انجام شد . برای اجرای این اقدامات ۷۹ میلیارد ۷۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است .

    وی همچنین در خصوص پروژه های انجام شده در شهر بندر امام خمینی (ره) که شامل زیرسازی آسفالت معابر و احداث پارک کودک می شود ، گفت : این اقدامات در محله صباغان که سکونتگاه غیر رسمی محسوب می شود با اعتباری بالغ بر ۹۷ میلیارد ریال انجام شد .

    مدیرکل راه و شهرسازی استان همچنین به احیا و بهسازی سر در امامزاده عبدالله در شهرستان شوشتر اشاره کرد و گفت : این پروژه در قالبت اقدام مشترک در بافت فرسوده این منطقه با هزینه ۲میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال انجام شد .

    وی در ادامه به زیرسازی و آسفالت در محله بافت فرسوده غفارنصیر شهر خرمشهر با اعتبار ۴۰ میلیارد ریال خبر داد . همچنین در محله کوی سیاحی شهرستان اهواز به عنوان سکونتگاه غیر رسمی پارک ثامن با هزینه ای بالغ بر ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال احداث شد .

    این عضو شورای برنامه ریزی با تاکید بر اینکه مناطقی که استعداد و ظرفیت بازآفرینی شهری با رویکرد تولید مسکن را دارند در اولویت های اجرای این اقدام جامع مشترک در چارچوب یک نظام هماهنگ در سیاست گذاری توسعه شهری قرار خواهند گرفت ، افزود : برابر مجوز وزیر راه و شهرسازی به استان ها ، محلات و مناطقی که واحدهای مسکونی آنها در معرض خطر هستند می توانند از امتیازات این طرح بهره مند شوند .

    مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان یادآور شد: تصور برخی از سند ملی بازآفرینی شهری آسفالت و تغییر نمای محلات است در صورتی که وزارت راه و شهرسازی در این زمینه سیاست تولید مسکن را در پیش گرفته است .




    مطالب مرتبط

    پس از بارگذاری قرارداد و نقشه‌های معابر در سامانه سبا ، اخذ تاییدیه شرکت بازآفرینی شهری و ارائه ضمانت نامه از سوی شهرداری‌ها ، حواله قیر صادر می‌شود که در این رابطه نیز تخصیص قیر سال‌های قبل و مساحت محدوده‌های بافت فرسوده حائز اهمیت است .

    |

    تاکنون برای ۱۴۱ واحد مسکونی ناکارآمد شهری در شهر گناباد ، ۶۸ واحد در شهر بیدخت ، ۱۰۶ واحد در شهر روشناوند و ۹۲ واحد در شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد پروانه نوسازی صادر شده است .

    |

    در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ ، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر برای اخذ تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده به بانک معرفی شده‌اند .

    |

    احیا و بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری از موضوعات مهمی است که در استان دنبال می‌شود . بازآفرینی شهری به عنوان یک مصوبه مهم از مجلس هشتم دنبال شد و اکنون می‌توان از تجارب استان‌های موفق در این زمینه استفاده کرد .

    |

    در زمینه حمایت و ساماندهی معابر بافت‌های ناکارآمد شهرهای خوزستان و ارتقای میزان معابر شهری و ساماندهی شریان‌های موجود در خیابان‌های بافت‌های ناکارآمد ، با هدف به پایان رساندن معابر خاکی و مضمحل ، ۱۳ هزار تن قیر بین شهرداری‌های خوزستان توزیع شده است .

    |

    نظرات کاربران