در حال بارگذاری ...

تحقق توسعه پایدار شهرها از اهداف سند چشم انداز ۱۴۰۴

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران در نشست کمیته آموزش و ترویج استان قزوین به سابقه طولانی رویکرد بازآفرینی شهری در قوانین و سیاستگذاری‌ها برای توسعه کشور اشاره کرد .

اسکندری دورباطی سیاست‌های کلی نظام ، سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ و پیوست‌های آن از جمله در بخش مشارکت اجتماعی ، پدافند غیرعامل ، شهرسازی ، مسکن و ... که به دنبال تحقق این چشم‌انداز هستند. را اسناد مهمی در جهت رفع مشکل رشد ناپایدار شهرها برشمرد .

وی بر اساس تکلیفی که مطابق ماده ۵۹ قانون برنامه ششم توسعه در خصوص پرداختن به محله‌های ناکارآمد ، تاریخی و سکونتگاه‌‌های غیررسمی و حاشیه‌ای بر عهده دستگاه‌های اجرایی گذاشته شده است ، حضور در محلات و تلاش برای ارتقای کیفیت زندگی ساکنان این محله‌ها را جزء مهم‌ترین وظایف این دستگاه‌ها دانست .

اسکندری دورباطی هدف کلان کمیته آموزش و ترویج را انتقال آگاهی و دانش از طریق انتقال تجربه با تاکید بر ضرورت‌های موردنیاز اهل محل از طریق مشارکت آن‌ها دانست .

مدیرکل دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران با تاکید بر توان کمیته‌های آموزش و ترویج در استان‌ها که در راستای تمرکز زدایی از اقدامات تشکیل شده‌اند ، بر انطباق فرم و محتوای فعالیت‌های آموزشی و ترویجی در هر استان با نیازها، مشکلات زمینه‌ای و امکانات موجود به‌منظور اثربخشی بیشتر تاکید کرد .
 




مطالب مرتبط

شهر نطنز یکی از مراکز تاریخی ، فرهنگی ، مذهبی و گردشگری است که توانسته زیبایی‌ها و جاذبه‌های فراوانی را برای گردشگران ایجاد کند که یکی از این جاذبه‌ها ، مراکز خرید و بازارهای سنتی است، لذا اجرای اقدامات ویژه در حوزه بازآفرینی شهری برای این شهرستان بسیار حائز اهمیت است .  

|

دستگاه‌های اجرایی باید طی دو هفته آینده برنامه اقدام مشترک در محلات هدف باز آفرینی شهری را به فرمانداری اعلام کنند تا هماهنگی وهم افزایی لازم جهت اجرای طرح بین ادارات مسئول صورت پذیرد .

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، جلسه تصویب محلات مشمول بند ث تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ (طرح کلید به کلید) در محل سالن جلسات اداره کل تشکیل شد .

|

با توجه به رشد محدوده محلات هدف و جمعیت ساکن در آنها ، این اداره کل با همکاری دستگاه‌های دخیل در برنامه اقدام مشترک در شهرهای ارومیه ، بوکان ، پیرانشهر ، خوی ، سردشت ، سلماس ، مهاباد و میاندوآب نسبت به بازبینی برنامه اقدام مشترک اقدام نموده که در نهایت ۵۷۲ پروژه به اعتبار بالغ ...

|

تاکنون برای ۵۸ هزار و ۹۲۸ واحد زمین اختصاص یافته ، تعداد ۲۳ هزار و ۵۰۴ واحد دارای قرارداد ساخت و ۹ هزار و ۹۲۵ واحد دارای قرارداد مشارکت مدنی است .

|

نظرات کاربران