در حال بارگذاری ...

بررسی طرح مطالعاتی دامنه شمالی الوند در جلسه کارگروه استان همدان

استفاده از توان های گردشگری و جاذبه های طبیعی منطقه ، ساماندهی و طراحی فضاها و ایجاد امکانات اقامتی و پذیرایی ، ارتقا فرهنگ و روحیه مهمان‌پذیری در مردم منطقه برای پذیرش گردشگران و بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در استان از اهداف این طرح است .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، چهارمین جلسه کارگروه تخصصی امور زیربنایی و شهرسازی در سال ۹۸ با حضور مدیران و نمایندگان ارگان‌های مربوطه و به ریاست عراقی معاون امور عمرانی استاندار با موضوع طرح مطالعاتی دامنه شمالی الوند و چندین طرح صنعتی و کشاورزی برگزار شد .

مریم سمایی بیان کرد : طرح دامنه شمالی الوند توسط مشاورین دانشگاه بوعلی سینا و سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان در این جلسه ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت . با توجه به اینکه سرمایه‌گذاران زیادی برای اجرای طرح های گردشگری به سازمان میراث فرهنگی مراجعه می‌نمایند این طرح چارچوب و ضوابطی را جهت مدیریت طرح های مذکور مشخص می‌کند . این طرح در مناطقی شامل گنج نامه ، حیدره ، تاریک دره ، دره مراد بیگ و سد اکباتان مورد مطالعه قرار گرفته است .

وی یادآور شد : همچنین استفاده از توان های گردشگری و جاذبه های طبیعی منطقه ، ساماندهی و طراحی فضاها و ایجاد امکانات اقامتی و پذیرایی ، ارتقا فرهنگ و روحیه مهمان‌پذیری در مردم منطقه برای پذیرش گردشگران و بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در استان از اهداف این طرح است .

سمایی خاطرنشان ساخت : در این کارگروه ضمن موافقت اعضای جلسه با کلیات طرح مطالعاتی مذکور مقرر شد مشاوران طرح جامع همدان تا پایان خرداد ماه نسبت به بررسی ضوابط و مقررات پیشنهادی در طرح جامع و هماهنگی با سازمان میراث فرهنگی اقدام کنند .




نظرات کاربران