در حال بارگذاری ...
  • بیش از ۹۰ درصد تولید مسکن در اختیار بخش خصوصی

    در سال‌های پیش‌تر ، تولید مسکن لوکس رونق داشت ، ولی هم‌اکنون باید با ایجاد مشوق‌هایی ، تولید مسکن را به سمت دهک‌های میانی و هدف جامعه ببریم که در بخش‌هایی این مشوق‌ها اختصاص داده شد .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، عباس فرهادیه با تاکید بر اینکه تولید مسکن و پاسخگویی به نیاز مردم به مسکن دغدغه‌ای جدی است با تشریح راهکارهای وزارت راه و شهرسازی ، طرح اقدام ملی با احداث ۴۰۰ هزار واحد مسکونی تا سال آینده را اهرمی و بستری برای رونق تولید مسکن دانست .

    عباس فرهادیه گفت : دغدغه نمایندگان مجلس برای ساماندهی بازار مسکن و رفع نیازهای واقعی مردم به مسکن ، امری پذیرفته شده است .

    مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و اقتصاد مسکن ضمن پذیرش این واقعیت که عقب ماندگی در حوزه تولید مسکن در کشور وجود دارد ، افزود : عقب‌ماندگی در بخش مسکن قطعا باید جبران شود . اما در عین حال این واقعیت را نباید از نظر دور داشت که بیش از ۹۰ درصد تولید مسکن در اختیار بخش خصوصی است . در سال‌های پیش‌تر ، تولید مسکن لوکس رونق داشت ، ولی هم‌اکنون باید با ایجاد مشوق‌هایی ، تولید مسکن را به سمت دهک‌های میانی و هدف جامعه ببریم که در بخش‌هایی این مشوق‌ها اختصاص داده شد . احداث ۴۰۰ هزار واحد مسکونی اهرمی برای به جریان انداختن تولید مسکن در کشور است . قطعا نیاز مسکن کشور بیش از این میزان واحد است .

    مدیرکل دفتر سرمایه‌گذاری و اقتصاد مسکن با اشاره به آمارهای بانک مرکزی یادآور شد : در سال ۸۵ ، ۴۲۰ هزار واحد مسکونی در سال تولید می‌شد ، این میزان در سال ۹۲ به ۸۴۶ هزار واحد رسید و در سال ۹۶، نیز ۴۰۰ هزار واحد مسکونی تولدی شد که در سال‌های اخیر نسبت به سال‌های پیش از آن تولید مسکن روند نزولی داشت .

    فرهادیه ظرفیت فنی ، نیروی مهندسی ، سخت افزاری ، متریال و مصالح را برای تولید مسکن مناسب ارزیابی کرد و گفت : دغدغه تولید مسکن دغدغه‌ای جدی است ضمن اینکه در بخش مسکن ، می‌توان اشتغال را فعال کرد و در این زمینه وابستگی به خارج وجود ندارد ، می‌توان با رونق بخشیدن به تولید بخش عمده‌ای از مشکلات را حل کرد .

    وی تولید ۴۰۰ هزار واحد مسکن را زمینه و بسترسازی برای رونق تولید آن خواند و تصریح کرد : تمام تلاش ما در وزارت راه و شهرسازی بسترسازی برای رونق تولید مسکن است .

    فرهادیه برنامه ریزی و سیاستگذاری وزارت راه و شهرسازی را در زمینه مسکن برای تمامی کشور دانست و افزود : این واقعیتی است که در تهران ذخیره زمین صفر شده است ، بنابراین باید راهکارهای دیگر را از جمله تمرکز به جمعیت پذیری شهرهای جدید را بپذیریم .  




    مطالب مرتبط

    میزان قابل‌توجهی از واحدهای مسکونی ما در شهر تهران را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد . نوسازی بافت فرسوده می‌تواند حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی را نیز در پی داشته باشد .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، سخنگوی دولت با اشاره به رویکرد دولت دوازدهم در حوزه مسکن که خود را متولی ساخت مسکن نمی دانست ، گفت : با سیاست‌های دولت ...

    |

    رشد بخش مسکن در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت و امیدواریم امسال نیز رشد بخش مسکن عددی مطلوب باشد .

    |

    در استان تهران برای تامین زمین ساخت مسکن مشکلاتی وجود داشت که این مشکل از طریق شهرک‌سازی در حال رفع شدن است .

    |

    هزینه‌ای که مسکن در سبد خانواده دارد بالاترین هزینه است و تلاشی که توسط همه دستگاه‌ها برای خانه‌دار شدن مردم صورت‌می‌گیرد قابل‌تقدیر است و بدانند اجر بزرگ و پاداش عظیم نزد پروردگار دارند .

    |

    نظرات کاربران