در حال بارگذاری ...
  • استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها برای تولید مسکن استیجاری

    شهرداری‌ها به ویژه شهرداری کلانشهرها می‌توانند در قالب طرح‌های مشارکتی با سازندگان نسبت به تولید مسکن استیجاری اقدام کنند ، به این صورت که شهرداری اقدام به ارائه زمین کرده و تولیدکنندگان پروژه‌ها را اجرایی می‌کنند .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مجید کیانپور درباره طرح تولید مسکن استیجاری گفت : یکی از محورهای طرح جامع مسکن ، تولید مسکن استیجاری است ، حال برای تحقق این مسئله می‌توان از ظرفیت شهرداری‌ها برای تولید مسکن استفاده کرد .

    مجید کیانپور ، عضو کمیسیون عمران مجلس ، با اشاره به برنامه‌ریزی شهرداری‌های کل کشور برای تولید مسکن استیجاری ، گفت : اخیرا نشستی با حضور شهرداران کلانشهرهای کل کشور برگزار شد و در این نشست محورهای طرح تولید مسکن استیجاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

    نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد : رئیس جمهور اواخر تیر ماه در نامه ای به وزارت کشور ، آیین نامه ساخت مسکن استیجاری را ابلاغ کرد ، اقدامی که با استقبال شهرداری‌های کل کشور همراه بود .

    وی با اشاره به رویکرد دولت برای تولید مسکن و اجرای طرح جامع ملی مسکن ، افزود : یکی از محورهای این طرح ، تولید مسکن استیجاری است حال برای تحقق این مسئله می‌توان از ظرفیت شهرداری‌ها برای تولید مسکن استفاده کرد . شهرداری‌ها به ویژه شهرداری کلانشهرها می‌توانند در قالب طرح‌های مشارکتی با سازندگان نسبت به تولید مسکن استیجاری اقدام کنند ، به این صورت که شهرداری اقدام به ارائه زمین کرده و تولیدکنندگان پروژه‌ها را اجرایی می‌کنند .

    نماینده مردم درود و ازنا در مجلس دهم گفت : به نظر من تولید مسکن استیجاری بازی دو سر برد است ، زیرا با این اقدام ، هم بخشی از مشکلات مستأجران برای تأمین مسکن حل شده و هم اینکه شهرداری‌ها می‌توانند از این مسیر به درآمدزایی خوبی دست یابند .

    وی ادامه داد : در شرایط کنونی یکی از مباحث مطروحه اصلاح حریم‌های شهری است تا با استفاده از این مسئله، دولت و شهرداری‌ها اقدام به تولید انبوه مسکن و مسکن استیجاری کنند. در شرایط کنونی حدود ۵۰ درصد از درآمد خانوارها صرف پرداخت اجاره بها می‌شود، حال می‌توان با تولید مسکن استیجاری سهم هزینه خانوارها در این حوزه را کاهش داد .




    مطالب مرتبط

    هفت هزار پروژه مسکن در سه شهرستان فیروزآباد ، فراشبند و قیر و کارزین شروع شده که تاکنون فقط به ۵۰۰ پروژه تسهیلات اختصاص یافته است . قطعاً پیگیری خواهیم کرد تا در کنار سایر قراردادهایی که به مرحله دریافت تسهیلات نرسیده ، تخصیص تسهیلات به این پروژه‌ها نیز محقق شود .

    |

    بافت‌های فرسوده پهنه‌های شهری جامانده و مولود شهرسازی ناعادلانه و نامتوازن به شمار می‌روند . فرآیند نوسازی این بافت‌ها تدریجی ، پیوسته ، منظم ، متوازن و هم افزاست . همچنین طرح‌های توسعه شهری باید به گونه‌ای باشند که راه خودشان را در بافت‌های فرسوده پیدا کنند .

    |

    سازمان ملی زمین و مسکن ، شرکت بازآفرینی شهری ایران ، شرکت عمران شهرهای جدید و دیگر سازمان‌ها و شرکت‌های تابعه وزارتخانه در بخش مسکن ضمن ارایه برنامه‌های پیشنهادی خود، تمامی منابع مالی مورد نیاز ، زیرساخت‌ها و دیگر موارد را به طور شفاف پیش‌بینی کنند تا کار با سرعت پیش برود .

    |

    نظرات کاربران