در حال بارگذاری ...

نقش ویژه مردم در استفاده از سامانه ۱۶۵۶ برای جلوگیری از تعرض به بیت المال

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت : در چند روز اخیر چندین مورد رفع تصرف و تعرض به اراضی ملی را توسط این اداره کل شاهد بودیم که در این زمینه سامانه ۱۶۵۶ و نقش مردم در حفظ حقوق بیت المال بیش از پیش می تواند پررنگ تر باشد .

رضا نگهبان با تاکید بر استفاده مردم از سامانه تلفنی ۱۶۵۶ برای کمک به حفظ بیت المال اظهار داشت : طی چند روز اخیر چهار مورد رفع تصرف توسط یگان حفاظت از اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران انجام شده است .

وی ادامه داد : گشت یگان اداره کل در فلکه سوم شهران جنب انبار نفت ورودی شماره ۳ کوهسار در حوزه شهرداری منطقه پنج به یک کیوسک و ۲هزار متر مربع زمین مشکوک می شود . پس از استعلام مشخص شد که این اراضی مرتبط با سازمان ملی زمین و مسکن است که به همین خاطر سریعا یگان حفاظت از اراضی اداره کل از ادامه کار جلوگیری و پیمانکار مربوطه را به معاونت املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران معرفی شد .

نگهبان تصریح کرد : همچنین در این راستا شاهد رفع تعرض به ۳هزار مترمربع زمین در منطقه سولقان به ارزش ۷۵ میلیارد ریال بودیم که به کمک دادستانی شعبه ۳۷ مقابله با زمین خواری در این خصوص اقدام شد که این در کنار رفع تصرف ۲۰۰ متر مربع دیگر زمین در منطقه مسگرآباد بود .

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران ادامه داد : طی همین چند روز اخیر مجددا ۲۰۰ متر مربع زمین کوه در منطقه سولقان رفع تصرف و تعرض و به بیت المال برگشت داده خواهد شد . این اموال از اراضی ملی و بیت المال است که همه در قبال این سرمایه های ملی مسئول هستیم . در این خصوص نه فقط یگان ، دادستانی ، قوه قضائیه و راه و شهرسازی های کشور بلکه همه مردم دست به دست هم باید دهیم تا این میراث ملی را حفظ کنیم که این سامانه در این راستا می تواند نقش مردم در حفظ حقوق بیت المال را پررنگ تر کند . 




مطالب مرتبط

شناسایی اراضی جدید و آماده‌سازی آنها از اقدامات روزانه سازمان ملی زمین و مسکن است که به‌طور مداوم در جریان است .

|

در این مسابقه ذینفعان زیادی درگیر بودند و جلسات زیادی برای حفظ کیفیت و سلامت این مسابقه برگزار شد و امروز خرسندیم که توانستیم نتیجه این تلاش‌ها را در رضایت شرکت‌کنندگان ببینیم .

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیر مسابقه ملی معماری بوموسی این مسابقه را کامل ، استاندارد و سالم توصیف کرد و گفت : از نظر داوران بیش از ۶۰ درصد آثار ارسال ...

|

طرح تفکیکی جهت واگذاری اراضی به متقاضیان واجد شرایط تهیه و تصویب شده است .

|

بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده ، ۵۰ درصد هزینه ساخت ۱۰ مدرسه در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان را سازمان ملی زمین و مسکن وزارت راه و شهرسازی پرداخت می‌کند .

|

نظرات کاربران