در حال بارگذاری ...

خرید ۶۰۰ واحد مسکن مهر شهر پرند توسط یک دلال !

بسیاری از واحد‌های مسکن مهر در پرند توسط دلالان خریداری شده اند که طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته سعی داریم پای سوداگران را از بازار مسکن مهر قطع کنیم .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیر عامل شرکت عمران پرند گفت : یک دلال بیش از ۵۰۰ تا ۶۰۰ واحد مسکن مهر را به صورت غیرقانونی خریداری کرده است .

محسن وطن خواهی با بیان اینکه حدود ۷۸ هزار واحد مسکن مهر در شهر جدید پرند در حال ساخت است ، اظهار کرد : ۲ هزار و  ۸۰۰ واحد مسکونی در این منطقه مشکل حقوقی دارند که به همین دلیل از رده خارج شده اند . بسیاری از پروژه‌های مسکن مهر در شهر جدید پرند توسط تعاونی‌ها ساخته شده است که متاسفانه به دلیل آنکه تنها ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته به طور کامل کنار گذاشته شده اند .

مدیر عامل شرکت عمران پرند با اشاره به اینکه حدود ۳ هزار واحد مسکن مهر در پرند باقی مانده که با تاخیر یک تا دو ساله تعیین تکلیف شده است ، افزود : تاکنون ۷۴ هزار واحد مسکونی تحویل داده شده است و از این میان ۶۳ هزار کارت قسط هم به سرانجام رسیده اند ، ۱۱ هزار واحد مسکن مهر هم در آستانه تحویل کارت قسط هستند که به زودی این کارت‌ها تحویل داده می‌شوند .

جریمه مالکانی که مبلغ آورده مسکن مهر را تکمیل نمی کنند

وطن خواهی از عدم همکاری مالکان واحد‌های مسکن مهر پرند برای تکمیل آورده گله کرد و افزود : متاسفانه بسیاری از متقاضیان تمایلی برای تکمیل آورده خود ندارند و همین موضوع باعث تاخیر در تحویل واحد‌ها می‌شود .

او با بیان اینکه ۱۰ هزار واحد مسکن مهر در پرند باقی مانده که ۶ هزار واحد آن تا پایان شهریور تحویل داده می‌شود و ۴ هزار واحد دیگر در نیمه دوم سال ۹۹ به بهره برداری می‌رسد ، گفت : بسیاری از مالکان تمایلی برای تکمیل آورده خود ندارند طبق تصمیماتی که گرفته شده مقرر شده کسانی که آورده خود را تکمیل نکنند سود آن‌ها از ۴ درصد به ۱۸ درصد تغییر کند . بسیاری از واحد‌های مسکن مهر در پرند توسط دلالان خریداری شده اند که طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته سعی داریم پای سوداگران را از بازار مسکن مهر قطع کنیم .

وطن خواهی تصریح کرد : برخی از دلالان بیش از ۵۰۰ تا ۶۰۰ واحد مسکن مهر را خریداری کرده اند که سعی داریم با رصد‌های مداوم از طریق اتحادیه‌ها به یک جمع بندی برای حذف دلالان برسیم . تا ۲۰ روز آینده با برنامه ریزی‌های دقیق کارت قسط واحد‌های پرند را تحویل می‌دهیم . ۷ هزار واحد مسکن مهر مربوط به پروژه "کیسون" بوده که متاسفانه به دلیل شرایطی که این واحد‌ها داشت و با توجه به تاخیر در تحویل این واحد‌ها سعی خواهیم کرد این پروژه‌ها را تا پایان آبان ماه به بهره برداری برسانیم .

او افزود : پروژه "کیسون" با توجه به تغییرات قیمتی که داشت باعث ایجاد مشکلاتی برای متقاضیان خود شده بود که با نظر مجمع شرکت عمران شهر‌های جدید و وزیر راه و شهرسازی سعی شد برخی از این مشکلات رفع و شرکت "کیسون" هم اقدامات لازم جهت تکمیل و تحویل واحد‌ها را انجام دهد .

مدیر عامل شرکت عمران پرند با اشاره به اینکه در قرارداد کیسون که با متقاضیان خود منعقد شده بود بندی برای افزایش قیمت واحد‌ها آورده شده بود و با توجه به تغییرات قیمتی که در سال ۸۹ صورت گرفته بود بنابراین باید این افزایش قیمت برای متقاضیان انجام می‌شد .




مطالب مرتبط

برنامه‌ریزی شده است تا در سال ۱۴۰۴ تعداد ۲۴ هزار و ۱۷۴ واحد مسکن مهر باقیمانده تکمیل و تحویل متقاضیان شود و ۵ هزار واحد دیگر که عمدتا دارای مشکلات حقوقی هستند با رفع موانع به شرط تامین اعتبار و رفع موانع حداکثر تا ۱۴۰۵ تکمیل و تحویل شود .

|

همه پروژه‌های نهضت ملی مسکن حداقل در استان خوزستان تعطیل‌ است . البته در دولت شهید رئیسی کار‌های خوبی شروع شد اما پس از جابه‌جایی مسوولان استانی ، کار به بن‌بست خورد .

|

این پروژه‌ها شامل احداث مدارس ، مساجد ، مراکز ورزشی ، تصفیه‌خانه‌های فاضلاب ، مراکز کارآفرینی ، پارک‌ها ، پل‌ها و روشنایی معابر است که نقش مؤثری در بهبود زیرساخت‌های شهری و افزایش رفاه ساکنان شهرهای جدید خواهند داشت .

|

رویکرد دولت چهاردهم ساخت واحدهای مسکونی همراه با ارائه خدمات زیربنایی و روبنایی در شهرهای جدید است که در این مسیر گام‌های بلندی در دولت آغاز شده است .

|

در حوزه جوانی جمعیت تا امروز ، زمین برای بیش از ۳۵۰۰ واحد مسکونی به واجدین شرایط تخصیص داده شده است و بعد از عملیات آماده سازی برای ساخت و ساز تحویل متقاضیان می شود . همچنین برای ۱۵۰۰ واحد مسکونی جدید ، زمین به واجدین شرایط تخصیص می یابد .

|

نظرات کاربران