در حال بارگذاری ...
  • بازنگری سند توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌‌های غیررسمی

    موضوع آمایش زمین و اسناد بالادستی و ھمچنین تکالیف و اقدامات مشترک دستگاه‌‌ھا عضو ستاد ملی بازآفرینی شھری در تدوین این سند باید مورد توجه قرار گیرد .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون ساماندهی و بازآفرینی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران از بازنگری سند توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی خبر داد و گفت : نگاه همه‌جانبه به اسکان غیررسمی در تدوین مجدد این سند مورد توجه قرار خواهد گرفت .

    حبیب خراسانی در نشست بررسی چارچوب تدوین سند توانمند سازی و ساماندھی سکونتگاه ھای غیررسمی با اشاره به اینکه سند توانمند سازی و ساماندھی سکونتگاه ھای غیررسمی باید زودتر از این زمان مورد بازنگری قرار می گرفت ، اظھارداشت : در ماده ۱۲۰ برنامه ششم توسعه کشور یکی از تکالیفی که برای وزارت را ه و شھرسازی مشخص شده به‌‌روزرسانی سند ملی توانمندسازی و ساماندھی سکونتگاه‌‌ھای غیررسمی است . بر ھمین اساس  این موضوع در دستور کار شرکت بازآفرینی شھری ایران قرار دارد که خوشبختانه  اقدامات و برنامه‌ریزی‌‌ھای جامع خوبی در این زمینه انجام شده است .

    او افزود : برای به‌‌روز رسانی و بازنگری سند توانمندسازی و ساماندھی سکونتگاه‌‌ھای غیررسمی باید آسیب‌شناسی دقیقی از اقدامات و فعالیت‌ھای انجام‌‌شده در این مناطق و وضعیت موجود آن صورت گیرد ؛ ھمان‌طور که در سند مصوب ھیات وزیران در سال ۱۳۸۲ نیز تاکیده شده ، چاره اندیشی برای اسکان غیررسمی و پیشگیری کامل از آن در گرو تحولات ساختاری دراز مدتی است که ریشه‌‌کنی فقر ، توسعه ھمه‌‌‌جانبه و ایجاد تعادل‌‌ھای منطقه‌‌ای در کشور را به دنبال آورد و تحقق ھمه این موارد منوط به داشتن سند راھبردی جامع و به‌‌روز است .

    خراسانی تصریح کرد : در بررسی و تدوین سند جدید باید نگاه ھمه‌‌جانبه به اسکان غیررسمی ( اعم از اقتصادی ، اجتماعی ، فرھنگی ، زیست‌محیطی و ... ) تقویت شود و برنامه‌ریزی لازم برای نقاط مھاجرپذیر و مھاجرفرست در بازبینی و تدوین سند جدید توانمندسازی و ساماندھی سکونتگاه‌‌‌ھای غیررسمی صورت پذیرد .

    موضوع آمایش زمین و اسناد بالادستی و ھمچنین تکالیف و اقدامات مشترک دستگاه‌‌ھا عضو ستاد ملی بازآفرینی شھری در تدوین این سند باید مورد توجه قرار گیرد .




    مطالب مرتبط

    جهش چشمگیر میزان نوسازی مردمی مسکن نسبت به سنوات گذشته و پیشبرد پروژه‌های مختلف محرومیت‌زدایی شامل مدارس ، درمانگاه‌ها و کتابخانه‌ها در بافت‌های فرسوده و به ویژه در سکونتگاه‌های غیررسمی از جمله این اقدامات مهم محسوب می‌شود .

    |

    وزیر راه و شهرسازی همواره بر همکاری با شهرداری‌ها تاکید دارد و از شهرداری‌ها به عنوان شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی یاد می‌کند . در دولت سیزدهم همکاری و ارتباط تنگاتنگی بین شرکت بازآفرینی شهری ایران و شهرداری‌های سراسر کشور به وجود آمد و در این دوره شهرداری‌ها با ...

    |

    شرکت بازآفرینی شهری ایران با اتکا به تجارب دهه‌های گذشته و در یک تعامل سازنده با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نسبت به تدوین این سند اقدام کرد که مراتب آن پس از طی جلسات کارشناسی با دفاتر تخصصی معاونت معماری و شهرسازی وزارت متبوع در قالب «مجموعه راهکارهای تشویقی ...

    |

    اجرای مصوبه تامین مالی مرمت و مقاوم سازی واحدهای مسکونی در بافت‌های تاریخی نیازمند ضوابط شهرسازانه‌ای بود تا کار را تسهیل کند و مصوبه راهکارهای تشویقی با هدف تقویت سکونت در بافت‌های تاریخی - فرهنگی کشور که در پنجمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در سال جاری به ...

    |

    در دولت سیزدهم در حوزه محرومیت‌زدایی و تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی بیش از ۳ هزار کیلومتر معابر خاکی محلات کمتر برخوردار سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده در ۵۳۰ شهر با تأمین قیر رایگان آسفالت شد .

    |

    نظرات کاربران