در حال بارگذاری ...
  • آغاز بهره‌برداری و عملیات اجرایی ۵۰۹ هزار واحد مسکونی با دستور رییس‌جمهور

    در این مراسم ۱۱ هزار و ۵۶۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در ۸ استان و بافت‌های فرسوده و ۴۰ هزار و ۱۸۰ واحد مسکونی مهر با دستور رییس جمهوری افتتاح و عملیات اجرایی ۱۵۷ هزار واحد مسکونی در قالب تفاهم‌نامه‌ها و طرح اقدام ملی مسکن ، شروع می‌شود .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، آیین بهره‌برداری و عملیات اجرایی ۵۰۹ هزار واحد مسکونی طرح‌های «اقدام ملی مسکن» و «مسکن مهر» در بیست‌ونهمین هفته افتتاح طرح‌های مهم ملی کشور با شعار «تدبیر و امید برای جهش تولید» با حضور رییس جمهوری آغاز شد .

    آیین آغاز بهره‌برداری و شروع عملیات اجرایی طرح‌های ملی وزارت راه‌ و شهرسازی در قالب ۵۰۹ هزار واحد مسکونی طرح‌های «اقدام ملی مسکن» و «مسکن مهر» در سراسر کشور صبح روز پنجشنبه - اول آبان ماه - با ارتباط تصویری حجت‌الاسلام‌ و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری آغاز شد .

    در این مراسم ۱۱ هزار و ۵۶۰ واحد مسکونی طرح اقدام ملی مسکن در ۸ استان و بافت‌های فرسوده و ۴۰ هزار و ۱۸۰ واحد مسکونی مهر با دستور رییس جمهوری افتتاح و عملیات اجرایی ۱۵۷ هزار واحد مسکونی در قالب تفاهم‌نامه‌ها و طرح اقدام ملی مسکن ، شروع می‌شود .

    امروز همچنین واگذاری زمین برای ۱۳۵ هزار واحد مسکونی به صورت گروهی به واجدین شرایط در قالب طرح اقدام ملی و معرفی ۲۵۳ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی به واجدین شرایط به طرح‌ها در قالب طرح اقدام ملی مسکن در ۳۱ استان ، با دستور دکتر روحانی اجرایی می‌شود .

    برای اجرای این طرح‌ها ۲۴۶هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری و برای یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است .




    مطالب مرتبط

    برنامه‌ریزی شده است تا در سال ۱۴۰۴ تعداد ۲۴ هزار و ۱۷۴ واحد مسکن مهر باقیمانده تکمیل و تحویل متقاضیان شود و ۵ هزار واحد دیگر که عمدتا دارای مشکلات حقوقی هستند با رفع موانع به شرط تامین اعتبار و رفع موانع حداکثر تا ۱۴۰۵ تکمیل و تحویل شود .

    |

    قطعاً در صورت اعطای تسهیلات بانکی به پروژه‌های نهضت ملی ، فعالیت اجرایی افزایش پیدا می‌کند و پروژه‌ها سریع‌تر به بهره برداری خواهند رسید .

    |

    همه پروژه‌های نهضت ملی مسکن حداقل در استان خوزستان تعطیل‌ است . البته در دولت شهید رئیسی کار‌های خوبی شروع شد اما پس از جابه‌جایی مسوولان استانی ، کار به بن‌بست خورد .

    |

    این پروژه‌ها شامل احداث مدارس ، مساجد ، مراکز ورزشی ، تصفیه‌خانه‌های فاضلاب ، مراکز کارآفرینی ، پارک‌ها ، پل‌ها و روشنایی معابر است که نقش مؤثری در بهبود زیرساخت‌های شهری و افزایش رفاه ساکنان شهرهای جدید خواهند داشت .

    |

    رویکرد دولت چهاردهم ساخت واحدهای مسکونی همراه با ارائه خدمات زیربنایی و روبنایی در شهرهای جدید است که در این مسیر گام‌های بلندی در دولت آغاز شده است .

    |

    نظرات کاربران