در حال بارگذاری ...

عمر مفید ساختمان ها در کشور باید از ۳۰ سال بیشتر باشد

آزمایشگاه فنی و مکانیک استان ایلام در زمینه تجهیز دستگاه های نوین و بروز باید بیشتر تقویت شود تا نتایج آزمایش ها و کنترل کمی و کیفی پروژه ها نزدیک به واقعیت و استانداردهای تعریف شده باشد .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با بیان اینکه عمر مفید ساختمان ها در کشور ۳۰ سال است ، گفت : هدف اصلی این شرکت افزایش عمر مفید ساختمان ها به بیشتر از ۳۰ سال است .
مجید کیان پور در نشست شورای فنی استان ایلام اظهار داشت : افزایش عمر مفید پروژه های عمرانی ، زیرساختی و ساختمان ها در گرو کنترل کمی ، کیفی و تضمین کیفیت پروژه ها و مصالح به کار رفته در این طرح هاست . کنترل کمی و کیفی پروژه ها موجب کاهش هزینه کردهای مالی و نیز نگهداری ابنیه بعد از ساخت و بهره برداری می شود و در این راستا باید استانداردسازی ها در همه پروژه های بخش دولتی و خصوصی لحاظ و نظارت شود .

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه فنی مکانیک خاک یادآور شد : یکی از مواردی که به افزایش نظارت ها و کنترل کمی و کیفی پروژه ها منجر می شود ، حضور سرزده و بدون اطلاع قبلی کارشناسان و ناظران شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با همکاری سازمان نظام مهندسی و اعضای شورای فنی استان بر سر اجرای پروژه ها حین انجام کار است . همچنین همکاری و مراوده بیشتر آزمایشگاه فنی خاک استان ایلام با اداره کل استاندارد برای کنترل کیفی پروژه های ساختمانی و عمرانی به ویژه بخش خصوصی از دیگر مواردی است که مسوولان استان باید به آن توجه بیشتری بکنند .

وی بر حضور و نظارت ناظران آزمایشگاه بر پروژه های بخش خصوصی و شخصی تاکید کرد و توضیح داد: هرچند سرمایه ایجاد این طرح ها از خود افراد یا شرکت های بخش خصوصی است ، اما یک سرمایه ملی محسوب می شود بنابراین نظارت بر سلامت و استاندارد سازه ها اجتناب ناپذیر است.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه فنی مکانیک خاک با بیان اینکه ایران کشوری حادثه خیز است و در طول سال شاهد حوادث مخربی چون سیل و به ویژه زلزله هستیم ، گفت : یکی از راه های کاهش آثار مخرب زلزله و سیل تقویت استحکام سازه های زیرساختی نظیر جاده ، پل ، تونل و ساختمان هاست . یکی از مواردی که باید نظارت بر آن بیشتر شود ، تولید بتون مورد نیاز پروژه ها است ، نظارت بر تولید کیفی بتون براساس نوع سازه ها بیشتر و این نظارت کنترل کیفی بتون در محل اجرای پروژه انجام شود تا استحکام ، مقاومت و عمر مفید آن بنا افزایش یابد .

معاون امور عمرانی استاندار ایلام نیز در این نشست گفت: نکته حائز اهمیت در استانداردسازی ساختمان ها و ابنیه ، ایجاد فرهنگ مطالبه گری در بین مردم ، مسوولان و پیمانگاران پروژه هاست که خواهان و مطالبه گر مصالح کیفی ، اجرای پروژه های مطابق با استانداردهای روز دنیا باشند .

احمد کرمی افزود : با نظارت هوشمند و مطالبه گرانه ، بدون شک سرمایه های کلان پروژه ها در جای درست و با کمترین هزینه ها به کارگیری می شود و کنترل کیفیت مصالح و ابنیه، ماندگاری و افزایش عمر مفید بنا را در پی خواهد داشت . آزمایشگاه فنی و مکانیک استان ایلام در زمینه تجهیز دستگاه های نوین و بروز باید بیشتر تقویت شود تا نتایج آزمایش ها و کنترل کمی و کیفی پروژه ها نزدیک به واقعیت و استانداردهای تعریف شده باشد .

معاون استاندار ایلام با بیان اینکه مجموعه استانداری و دستگاه های اجرایی همکاری مطلوبی با شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک دارند، یادآور شد: گاهی مواقع جلسات شورای فنی در محل اجرای پروژه برگزار می شود .




مطالب مرتبط

مدیریت انرژی و صرفه جویی و بهینه مصرف کردن انرژی امروزه به یکی از چالش‌های مهم در دنیا تبدیل شده و کشور ما هم از این قضیه مستثنی نیست و توصیه می‌شود که الگوی مناسب مصرف انرژی را در سراسر کشور رعایت کنیم .

|

طی برنامه‌ریزی امسال ۴۰ درصد خدمات را به حوزه وزارت راه و شهرسازی ، ۲۰ درصد به دیگر سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی و ۴۰ درصد دیگر را باید به بخش خصوصی ارائه کرده‌ایم تا بتوانیم در ارتقا کیفی پروژه عمرانی در سراسر کشور نقش‌آفرین باشیم .

|

امسال ۳ نوع آزمایش جدید در بخش شیمی و دو نوع آزمایش جدید در بخش مقاومت مصالح برای ارائه خدمات مطلوب به کارفرمایان ، مهندسین مشاور و پیمانکاران راه‌اندازی خواهد شد .

|

نظرات کاربران