در حال بارگذاری ...

امضا تفاهم‌نامه همکاری بنیاد مسکن و استانداری سیستان و بلوچستان برای ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی تفتان

ساماندهی مناطق حاشیه‌نشین معصوم‌آباد ، سیاه‌مرد ، محمدآباد و امیرآباد شهرستان زابل از جمله مناطقی هستند که در برنامه بنیاد برای ساماندهی قرار دارند .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بعد از امضای تفاهم‌نامه همکاری بنیاد مسکن با استانداری سیستان‌و‌بلوچستان برای اجرای الگوی پیشرفت و‌ آبادانی جامع در شهرستان تفتان از سکونتگاه‌های غیررسمی زابل که ساماندهی آن برعهده بنیاد مسکن است، بازدید کرد .

به دنبال امضای تفاهم‌نامه بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و استانداری سیستان‌و‌بلوچستان به منظور اجرایی کردن طرح ملی آبادانی و پیشرفت جامع شهرستان تفتان که روز گذشته ۱۸ اسفند منعقد شد ، علیرضا تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به همراه جواد حق‌شناس معاون مسکن شهری بنیاد از مناطق حاشیه‌نشین زابل که بنیاد مسکن وظیفه ساماندهی آن‌ها را بر عهده گرفته است ، بازدید کرد .

ساماندهی مناطق حاشیه‌نشین معصوم‌آباد ، سیاه‌مرد ، محمدآباد و امیرآباد شهرستان زابل از جمله مناطقی هستند که در برنامه بنیاد برای ساماندهی قرار دارند .

بنا بر اعلام بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ، سکونتگاه‌های غیررسمی زابل به دلیل فرسودگی کالبدی ، کمبود خدمات و زیرساخت‌های شهری مناسب و همچنین شرایط نامطلوب زیست‌محیطی و انواع مسائل اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی نیازمند توسعه و ساماندهی هستند که بنیاد مسکن از سال گذشته و همزمان در دو کلانشهر زاهدان و چابهار اقداماتی را در خصوص ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی آغاز کرد .

تفاهم‌نامه طرح آبادانی و پیشرفت جامع شهرستان تفتان با مشارکت حساب ۱۰۰ امام و استانداری سیستان‌و‌بلوچستان با پشتوانه پژوهش‌های میدانی دانشگاهی اجرا می‌شود . از جمله اهداف این تفاهم‌نامه ، رفع محرومیت ، توانمندسازی اقتصادی و فرهنگی ، توانمندسازی اجتماعی مردم و تکیه بر قابلیت‌ها و توانمندی‌های بومی و طبیعی منطقه بر اساس پژوهش‌های میدانی و الگوی انجام شده در قلعه گنج اجرا خواهد شد .

ایجاد مدلی برای افزایش درآمد جامعه روستایی ، حمایت از کارآفرینان جهت توسعه اقتصاد محلی و کاهش فشار بر منابع طبیعی و الگوسازی برای پیشرفت همه‌جانبه ، توانمندسازی جوامع محلی از طریق ایجاد بستری مناسب برای مشارکت جمعی در قالب گروه‌های اعتبار و پس‌انداز ، افزایش دسترسی روستاییان کم‌درآمد به تسهیلات اعتباری ، ارتقاء مهارت‌های فردی و اجتماعی روستاییان از طریق هدایت پس‌انداز‌های غیرمولد خانوار‌های روستایی به سرمایه‌های مولد کارآمد ، افزایش درآمد خانوار‌های کم‌درآمد از طریق پرداخت وام‌های کوچک برای فعالیت‌های درآمدزا ، برنامه‌ریزی جهت اجرای پروژه‌هایی که مبتنی بر ظرفیت، امکانات و شرایط منطقه باشد از دیگر اهدافی است که در این تفاهم‌نامه دنبال می‌شود .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، استاندار سمنان با حضور در دو پروژه ۱۶۰ واحدی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ۱۶۰ واحدی فجر آخرین روند اجرایی پروژه ها و پیشرفت ...

|

از ۲۲ هزار و ۵۰۰ متقاضی تایید نهایی شده مسکن حمایتی در استان خوزستان برای ۲۱ هزار نفر پروژه تخصیص داده شده و ۲ هزار و ۶۰۰ متقاضی افتتاح حساب کرده و ۳ هزار و ۵۰۰ متقاضی افتتاح حساب تحت پوشش هم در استان وجود دارند .

|

تسهیلات مسکن روستایی از بهمن ماه سال گذشته بعد از طی مراحل اداری اخذ تضامین بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه به ۹ بانک عامل ابلاغ و آغاز شد . اما از اول دی ماه سال ۱۴۰۲ پرداخت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی آغاز و در این مدت حدود ۳ ماه بیش از ۲۶۰ هزار نفر به بانک ها برای وام مسکن ...

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مراسم اهدای کلید واحدهای مسکونی به توانخواهان و مددجویان تحت پوشش بهزیستی لنگرود با حضور مسئولین استانی برگزار شد . ...

|

اکنون از ۴۱۸۹ واحد سهم بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان قزوین در طرح نهضت ملی مسکن ، بیش از ۱۱٠٠ واحد آن به بهره برداری رسیده و مابقی از ۷۵ تا ۱٠٠ پیشرفت فیزیکی داشته‌اند .

|

نظرات کاربران