در حال بارگذاری ...

برگزاری آخرین جلسه داوری استارتاپ کمپ شهرسازی و معماری

هدف از برگزاری این دوره‌ها توانمندسازی شرکت‌کنندگان و تلاش برای کاربردی کردن هر چه بیشتر ایده‌های دریافتی با توجه به مسائل و مشکلات جاری حوزه بازآفرینی شهری بود .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون فنی و نظارت شرکت بازآفرینی شهری ایران ، با اشاره به ابلاغ سیاست رویش وزارت راه و شهرسازی در حمایت از کسب و کارهای نوپا ، از برگزاری آخرین جلسه داوری طرح‌های برگزیده استارتاپی خبر داد .

حسین الماسی در آخرین جلسه داوری رویداد استارتاپ کمپ شهرسازی و معماری شرکت بازآفرینی شهری ایران به تشریح سلسله اقدامات این شرکت در حمایت از ایده‌های خلاق استارتاپی پرداخت و تصریح کرد: اقدامات شرکت بازآفرینی شهری ایران در این خصوص ناظر بر ارائه خدمات آموزشی - تخصصی مرتبط به استارتاپ‌های فعال در حوزه معماری و شهرسازی (به صورت کلی) و همچنین موضوعات مرتبط با بازآفرینی شهری به خصوص مسکن ، تسهیلگری و انجام حمایت‌های مادی از این ایده‌ها توسط سرمایه‌گذاران و مراجع ذیربط است . به گفته او پس از اعلام فراخوان عمومی شناسایی ایده‌های خلاق استارتاپی در بهمن و اسفند ۱۳۹۸ ضمن بررسی اولیه طرح‌های دریافتی ، پنج دوره آموزشی شامل طراحی مدل کسب و کار ، اعتبارسنجی ایده‌ها ، بازآفرینی شهری فرصت‌ها – چالش‌ها ، طراحی و ساخت نمونه محصول و شیوه‌ ارائه به سرمایه‌گذار برگزار شد .

الماسی افزود : هدف از برگزاری این دوره‌ها توانمندسازی شرکت‌کنندگان و تلاش برای کاربردی کردن هر چه بیشتر ایده‌های دریافتی با توجه به مسائل و مشکلات جاری حوزه بازآفرینی شهری بود .

معاون فنی و نظارت شرکت بازآفرینی شهری ایران ضمن اشاره به طرح‌های برگزیده ، ایده‌های دریافتی را مرتبط با حوزه‌هایی چون مسکن ، مشارکت اجتماعی در بازآفرینی فضاهای شهری ، مهارت‌آموزی ساکنان ، توانمندسازی اقتصادی ، محیط زیست و بازیافت زباله و ... دانست که با حضور داوران داخلی (از شرکت بازآفرینی شهری ایران) و خارجی نسبت به بررسی و ارزیابی آن‌ها اقدام شده است .

در جلسه داوری ، کتایون سپهری (مشاور منتورینگ طرح‌ها) ، رضا یوسفیان (نماینده صندوق کارآفرینی امید) ، رحیمی (نماینده صندوق پژوهش و فناوری اصفهان) به عنوان داوران خارجی و مالک حسینی (مدیرعامل سازمان رفاه ، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران) و همچنین نماینده سازمان فناوری اطلاعات ایران به عنوان سرمایه‌گذار و تسهیلگر حضور داشتند .




مطالب مرتبط

جهش چشمگیر میزان نوسازی مردمی مسکن نسبت به سنوات گذشته و پیشبرد پروژه‌های مختلف محرومیت‌زدایی شامل مدارس ، درمانگاه‌ها و کتابخانه‌ها در بافت‌های فرسوده و به ویژه در سکونتگاه‌های غیررسمی از جمله این اقدامات مهم محسوب می‌شود .

|

وزیر راه و شهرسازی همواره بر همکاری با شهرداری‌ها تاکید دارد و از شهرداری‌ها به عنوان شرکای راهبردی وزارت راه و شهرسازی یاد می‌کند . در دولت سیزدهم همکاری و ارتباط تنگاتنگی بین شرکت بازآفرینی شهری ایران و شهرداری‌های سراسر کشور به وجود آمد و در این دوره شهرداری‌ها با ...

|

شرکت بازآفرینی شهری ایران با اتکا به تجارب دهه‌های گذشته و در یک تعامل سازنده با وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نسبت به تدوین این سند اقدام کرد که مراتب آن پس از طی جلسات کارشناسی با دفاتر تخصصی معاونت معماری و شهرسازی وزارت متبوع در قالب «مجموعه راهکارهای تشویقی ...

|

اجرای مصوبه تامین مالی مرمت و مقاوم سازی واحدهای مسکونی در بافت‌های تاریخی نیازمند ضوابط شهرسازانه‌ای بود تا کار را تسهیل کند و مصوبه راهکارهای تشویقی با هدف تقویت سکونت در بافت‌های تاریخی - فرهنگی کشور که در پنجمین جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در سال جاری به ...

|

در دولت سیزدهم در حوزه محرومیت‌زدایی و تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی بیش از ۳ هزار کیلومتر معابر خاکی محلات کمتر برخوردار سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده در ۵۳۰ شهر با تأمین قیر رایگان آسفالت شد .

|

نظرات کاربران