در حال بارگذاری ...
  • احداث و بهره‌برداری از ۷۱ پروژه بیمارستانی طی ۸ سال گذشته

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ،‌ سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی در ۸ سال دولت تدبیر و امید ۷۱ پروژه بیمارستانی را احداث کرد که مورد بهره‌برداری قرار گرفت .

    سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی و بازوی دولت در احداث ساختمان‌های مهم همچون بیمارستان‌ها نقش تاثیرگذاری بر بهبود کیفیت خدمات‌دهی در حوزه ساختمانی به مردم داشت .

    آمار منتشر شده در کتاب وزارت راه و شهرسازی حاکی از تکمیل و تحویل ۷۱ پروژه بیمارستانی را در دولت‌های یازدهم و دوازدهم دارد . پروژه‌های بیمارستانی تحویل شده طی دولت تدبیر و امید بدین شرح است :

    بیمارستان‌های تکمیل شده در سال ۱۳۹۲ شامل بیمارستان ۳۵ تختی شفت در استان گیلان و بیمارستان۳۵ تختی ایجرود در استان زنجان است .

    ۱۲ بیمارستان نیز در سال ۱۳۹۳ با ظرفیت یکهزار و ۲۲۲ تخت تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید. بیمارستان‌های ۸۸ تختخوابی بستک در هرمزگان ، ۳۵ تختخوابی چاراویماق در آذربایجان‌شرقی، ۳۵ تختخوابی ورزقان در آذربایجان‌شرقی، مطالعه  احداث بیمارستان ۳۵ تختخوابی کوهرنگ در چهارمحال و بختیاری ، مطالعه و احداث بیمارستان ۳۵ تختخوابی شهرستان سرباز در سیستان و بلوچستان، بیمارستان ۲۱۷ تختخوابی آمل در مازندران، بیمارستان ۲۱۷ تختخوابی چالوس در مازندران، بیمارستان ۳۵ تختخوابی دوست‌محمد در سیستان و بلوچستان ، بیمارستان ۲۱۳ تختخوابی مسجدسلیمان در هرمزگان، بیمارستان ۳۵ تختخوابی ارزوییه در کرمان، بیمارستان ۱۴۱ تختخوابی طبس در خراسان جنوبی و بیمارستان ۱۳۶ تختخوابی کلیشاد در اصفهان است .

    سال ۱۳۹۴ نیز ۱۳بیمارستان با مجموع ظرفیت ۷۴۰ تخت تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید . این بیمارستان ها شامل مطالعه و احداث بیمارستان ۴۸ تختخوابی آشخانه در خراسان شمالی، احداث بیمارستان ۳۵ تختی بیضا در فارس، بیمارستان ۴۸ تختخوابی زهک در سیستان و بلوچستان ، بیمارستان ۳۵ تختخوابی سروآباد در کردستان ، بیمارستان ۳۵ تختخوابی چادگان با ظرفیت ۳۵ تخت در اصفهان، بیمارستان خلیل‌آباد با ظرفیت ۳۵ تخت در خراسان جنوبی ، بیمارستان ۳۵ تختی قلعه گنج در کرمان ، بیمارستان ۳۵ تختی کوهبنان در کرمان ، بیمارستان ۱۴۶ تختی الیگودرز در لرستان ، بیمارستان ۱۲۱ تختی بندرگز در گلستان ، بیمارستان ۹۷ تختی تاکستان در قزوین ، احداث بیمارستان ۳۵ تختی جایگزین دهگلان در کردستان و بیمارستان ۳۵ تختی جایگزین مامونیه در استان مرکزی هستند .

    سال ۱۳۹۵، ۱۵ پروژه بیمارستانی با ظرفیت بیش از یکهزار و ۷۷۶تخت تکمیل شد . این بیمارستان ها شامل بیمارستان ۱۶۴ تختی گرمسار در سمنان ، بیمارستان ۹۸ تختی بهارستان در رباط کریم استان تهران، بیمارستان ۱۳۰ تختی پاکدشت در تهران، بیمارستان ۱۵۳ تختی بوکان در آذربایجان‌غربی ، مطالعه و احداث بیمارستان ۳۵ تختی رودبار جنوب در کرمان ، بیمارستان ۳۵ تختی مال‌خلیفه لردگان در چهارمحال و بختیاری، بیمارستان ۱۲۴ تختی آستارا در گیلان ، بیمارستان ۱۴۱ تختی فردوس در خراسان جنوبی ، بیمارستان ۹۰ تختی فریمان در خراسان رضوی ، بیمارستان ۱۷۴ تختی خمینی‌شهر در اصفهان، بیمارستان ۳۵ تختی کوثر در اردبیل ، احداث مرکز بهداشت ۱۳ تختی خنداب در مرکزی، بیمارستان ۳۸ تختی رضوانشهر در گیلان ، توسعه بیمارستان اسلام‌آباد غرب در استان کرمانشاه با ظرفیت ۲۶۳ تختی، و احداث بیمارستان جایگزین شیروان با ۲۸۳ تختی است .

    در سال ۱۳۹۶ تعداد هشت پروژه بیمارستانی با ظرفیت یکهزار و ۳۶۵ تخت تکمیل شد و به بهره‌برداری رسید . بیمارستان‌های ۲۱۴ تختی سیرجان در کرمان ، بیمارستان ۱۶۱ تختی نهاوند در همدان ، بیمارستان ۲۲۹ تختی بروجرد در لرستان ، بیمارستان ۲۱۷ تختی سراب در آذربایجان‌شرقی ، بیمارستان ۲۳۵ تختی ابهر در زنجان ، بیمارستان ۸۵ تختی قرچک ورامین در تهران ، فار اول بیمارستان ۱۳۴ تختی مراغه در آذربایجان‌غربی و بیمارستان ۹۰ تختی بانه در کردستان در سال ۱۳۹۶ تکمیل شد .

    تعداد هفت پروژه بیمارستانی نیز در سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری رسید . این بیمارستان‌ها شامل بیمارستان ۱۱۰ تختی سوختگی اهواز در خوزستان ، بیمارستان ۲۱۷ تختی خوی در آذربایجان‌غربی ، بیمارستان ۳۵ تختی باشت در کهگیلویه و بویراحمد ، بیمارستان ۱۴۸ تختی پارس‌آباد در اردبیل ، بیمارستان ۲۸۳ تختی یاسوج در کهگیلویه و بویراحمد ، بیمارستان ۲۰۴ تختی لاهیجان در گیلان و بیمارستان ۸۶ تختی بهار در همدان است .

    در سال ۱۳۹۸ نیز بیمارستان ۹۰ تختی پاوه در کرمانشاه به بهره‌برداری رسید .

    در سال ۹۹ نیز ۱۳ پروژه بیمارستانی با ۲ هزار و ۴۳۴ تخت بیمارستانی به بهره‌برداری رسید . این بیمارستان‌ها شامل بیمارستان ۲۳۷ تختی بروجن در چهارمحال و بختیاری ، بیمارستان ۲۲۰ تختی بهشهر در مازندران، بیمارستان ۲۳۲ تختی تالش در گیلان ، بیمارستان ۲۳۵ تختی سقز در کردستان ، بیمارستان ۱۴۹ تختی جایگزین زرند در کرمان ، بیمارستان ۲۲۲ تختی سراوان در سیستان‌وبلوچستان ، بیمارستان ۱۳۲ تختی جایگزین لنگرود در گیلان ، بیمارستان ۱۵۴ تختی جایگزین تویسرکان در استان همدان ، بیمارستان ۹۰ تختی تکاب در آذربایجان‌غربی ، بیمارستان ۲۷۳ تختی تربت‌حیدریه در خراسان رضوی ، بیمارستان ۲۴۹ تختخوابی جهرم در استان فارس ، بیمارستان ۱۴۲ تختی جایگزین شهیدرجایی گچساران در کهگیلویه و بویراحمد، بیمارستان ۹۹ تختی جایگزین ۱۵ خرداد مهدی شهر استان سمنان است .




    مطالب مرتبط

    در راستای زیرساخت‌هایی که نیاز است در اجرای طرح‌های مسکن تامین شود نیز تفاهمی بین سازمان مجری و سازمان ملی زمین و مسکن ایجاد شده تا در آینده بتوان زیرساخت‌های مورد نیاز طرح‌های مسکن را با سرعت بیشتری تأسیس کرد .

    |

    احداث بیمارستان ۵۰۰ تختی ایرانشهر که در مرحله اسکلت قرار دارد از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و طبق زمان‌بندی اولیه تکمیل آن تا سال ۱۴۰۴ به طول می‌انجامد . هم‌اکنون پیشرفت کل این پروژه ۲۸ درصد است و با تخصیص به موقع اعتبار در زمان مقرر به اتمام خواهد رسید .

    |

    ساخت این بیمارستان ۱۱۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تاکنون ۶۵۰ میلیارد تومان آن تامین شده است و به ۴۵۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است تا بیمارستان تکمیل و تحویل بهره‌بردار شود .

    |

    بر اساس آمارها سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی بیش از ۲۵۱ بیمارستان با ۲۴ هزار و ۴۴۳ تخت را ساخته و تحویل بهره‌بردار داده است .

    |

    این بیمارستان در ۶ طبقه احداث می‌شود و شامل تمامی بخش‌های یک بیمارستان جنرال و عمومی است . برنامه‌ریزی شده است تا این بیمارستان با تأمین به‌موقع منابع مالی در ۳۶ ماه و با سرمایه‌گذاری ۱۴۰۰ میلیارد تومان احداث شود .

    |

    نظرات کاربران