آغاز عملیات اجرایی پروژه مسکن تگن سازه خراسان شمالی
قرار است طی روزهای آینده با تجهیز کارگاه ، ساخت این پروژه آغاز شود .
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، با حضور قاسمی مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی ، فخرانی معاون مسکن و ساختمان این اداره کل ، عظیمی و خادمی از مدیران تعاونی مسکن اقتصاد رسانه (مسکن خبرنگاران) ، دستور تجهیز کارگاه پروژه مسکن تگن سازه صادر و کار ساخت این پروژه آغاز شد .
در این مراسم قاسمی ضمن تبریک مجدد روز خبرنگار به جامعه رسانه ای استان ، با بیان اینکه موقعیت این پروژه و اسکلت فلزی ساخته شده آن بسیار عالی و مستحکم است ، گفت : امیدوارم با تجهیز کارگاه این پروژه، ساخت مسکن خبرنگاران هرچه سریعتر و با مصالح با کیفیت آغاز شود .
وی در این بازدید ۲ دستگاه آسانسور را به پروژه تگن سازه از سوی اداره کل راه و شهرسازی استان هدیه کرد .
گفتنی است قرار است طی روزهای آینده با تجهیز کارگاه ، ساخت این پروژه آغاز شود .
مهمترین اهداف قانون حد نگار ، تهیه نقشههای دقیق و جامع از اراضی برای جلوگیری از بروز اختلافات مرزی و تثبیت مالکیتها ، ایجاد شفافیت در مالکیتها و موقعیت جغرافیایی املاک و کاهش دعاوی ملکی در محاکم قضایی است .
تاکنون در شهر جاجرم ۴۲۵ نفر در این طرح ثبت نام کرده اند که انشاالله با پیگیری های استاندار خراسان شمالی و نمایندگان استان و فرماندار شهرستان جاجرم به زودی واگذاری زمین در بحث ۳ فرزندی و ۴ فرزندی آغاز خواهد شد .
۳۵۶۹ نفر متقاضی نهضت ملی مسکن بودند و در شهر شیروان ثبت نام کردند که برای ۱۵۲۱ نفر تامین زمین انجام شده است و برای ۲۰۴۸ نفر باقیمانده هنوز زمینی تامین نشده است که البته بعضی از متقاضیان هنوز آورده اولیه خود را پرداخت نکردند .
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی خراسان شمالی گفت : پروژه ۱۱۲۰ واحدی نهضت ملی مسکن ولیعصر (عج) شهر بجنورد واقع در شهرک فرهنگیان جان تازه ...
در حوزه مسکن ۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب مسکن شهری و روستایی با حضور رئیس جمهور و مقام عالی وزارت راه و شهرسازی افتتاح خواهد شد که از این تعداد ۴۵۲ واحد مربوط به مسکن شهری و ۱۵۴۸ واحد مربوط به مسکن روستایی است .