در حال بارگذاری ...
  • اجرای ۵۰ پروژه بازآفرینی شهری در مناطق حاشیه شهرهای سیستان و بلوچستان

    در شهرهای مورد هدف طرح های بازآفرینی سیستان و بلوچستان اقداماتی مختلف نظیر اجرای زیرسازی ، بهسازی و آسفالت معابر ، احداث و تکمیل فضاهای آموزشی ، بهسازی مسیل های مناطق هدف ، احداث فضاهای تفریحی ، تکمیل بازارچه های محله ای ، برگزاری دوره های مهارت آموزی به منظور اشتغال ساکنین محلات هدف و همچنین برپایی دوره آموزشی تامین سرپناه امن در اولویت کاری قرار گرفته است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت : حدود ۵۰ پروژه بازآفرینی شهری با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در شهرهای زاهدان ، زابل ، خاش و سراوان توسط این اداره کل در دست اجرا است .

    عطاء اله اکبری اظهار داشت : این اداره کل در راستای اجرایی شدن سیاست های محرومیت زدایی از چهره محلات حاشیه چهار شهر مذکور در چند سال اخیر اجرای پروژه های زیربنایی و روبنایی محرک رشد و توسعه محلات را به عنوان یکی از مهمترین مسئولیت های سازمانی خود در دستور کار ویژه قرار داده است به طوری که حدود ۵۰ پروژه بازآفرینی شهری با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان در شهرهای زاهدان ، زابل ، خاش و سراوان توسط این اداره کل در دست اجرا است .

    وی ادامه داد : به همین ‌منظور در شهرهای مورد هدف طرح های بازآفرینی سیستان و بلوچستان اقداماتی مختلف نظیر اجرای زیرسازی ، بهسازی و آسفالت معابر ، احداث و تکمیل فضاهای آموزشی ، بهسازی مسیل های مناطق هدف ، احداث فضاهای تفریحی ، تکمیل بازارچه های محله ای ، برگزاری دوره های مهارت آموزی به منظور اشتغال ساکنین محلات هدف و همچنین برپایی دوره آموزشی تامین سرپناه امن در اولویت کاری قرار گرفته است .

    مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد : محلات پیش بینی شده اجرای پروژه های باز آفرینی شهری استان به ترتیب با هفت محله به شهر زابل ، پنج محله به شهر زاهدان ، دو محله شهر خاش و سه محله به شهر سراوان اختصاص دارد . در حال حاضر ۳۱۵ هزار نفر از جمعیت سیستان و بلوچستان در حوزه شهرستان های تحت پوشش این اداره کل در بافت‌های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی ساکن هستند که از این تعداد بیشترین جمعیت به زاهدان اختصاص دارد .

    وی همچنین وسعت بافت‌ فرسوده و سکونتگاه‌های غیررسمی سیستان و بلوچستان در شهرستان های تحت پوشش اداره کل راه و شهرسازی شمال استان را ۲ هزار ۷۷۸ هکتار عنوان کرد و افزود : تمام تلاش همکاران ما با اجرای پروژه های بازآفرینی شهری خلق فضاها و مکان های شهری مناسب با هدف رسیدن به توسعه پایدار در محلات هدف باز آفرینی شهری است .




    مطالب مرتبط

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت : در این دوره می‌توانیم برای اولین بار تولید مسکن را با بازآفرینی شهری همسو کنیم ...

    |

    همواره از بافت‌های فرسوده به عنوان فرصت و سرمایه‌ای برای توسعه کالبدی شهر و تولید مسکن یاد می شود اما سرمایه مهم دیگری در این بافت‌ها وجود دارد و آن سرمایه اجتماعی است . زمانی که یک شهر جدید ساخته می شود ممکن است چند نسل طول بکشد تا ساختار اجتماعی آن شکل بگیرد .

    |

    هدف اصلی شرکت ایجاد فضای مناسبی برای زندگی شهروندان است که تحقق آن اقدامات جهادگرانه و حضور نهادهای مختلف از جمله مجلس و سازمان برنامه و بودجه را می‌طلبد .

    |

    این باغ‌راه به طول حدود ۹.۵ کیلومتر و همچنین عرض ۳۰ تا ۳۵ متر در مناطق ۱۷ و ۱۸ واقع شده و امکاناتی شامل مسیرهای دوچرخه‌سواری ، فضای سبز گسترده ، زمین‌های ورزشی و کوشک‌های فرهنگی ، آمفی تئاتر روباز ، زمین اسکیت ، مراکز بهداشتی - درمانی ، زمین فوتبال ، پارکینگ ، ساختمان دانش ...

    |

    طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور باید برای بافت های فرسوده هر شهرستان ، بسته‌های بومی شده تهیه و در اختیار استان‌ها قرار داد . ارائه بسته‌های بومی به نوعی باعث تشویق مردم به نوسازی بافت های فرسوده می شود .

    |

    نظرات کاربران