در حال بارگذاری ...

تصویب و ابلاغ آیین‌نامه چگونگی اجرا و نظارت بر اجرای طرح‌های توسعه و عمران

در این آیین‌نامه سازوکارهای پیش‌بینی شده برای پایش و ارزیابی طرح‌ها متناسب با ویژگی‌های هر دسته از طرح‌ها (فراشهری ، شهری و روستایی) در یک مجموعه هماهنگ و یکپارچه از پایین‌ترین سطوح (محل اجرای طرح‌ها) آغاز و در یک سلسله مراتب سازمان یافته ، به بالاترین سطح (مرکز پایش و ارزیابی شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران) متصل می‌شود .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، آیین‌نامه چگونگی اجرا و نظارت بر اجرای طرح‌های توسعه و عمران توسط شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران تصویب و به منظور دستور اجرا به استانداران سراسر کشور ، ابلاغ شد .

دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران در نامه‌ای به استانداران کشور مصوبه شورا را در خصوص چگونگی اجرا و نظارت بر اجرای طرح‌های توسعه و عمران ، ابلاغ کرد .

در متن این مصوبه آمده است : شورای عالی شهرسازی و معماری ایران در جلسه ۴ مرداد امسال ، آیین‌نامه ماده ۵۴ آیین‌نامه نحوه بررسی و تصویب طرح‌های توسعه و عمران را بر اساس اختیارات تفویض شده هیات وزیران در ماده ۵۳ آیین‌نامه نحوه بررسی و تصویب طرح‌های توسعه و عمران با عنوان «آیین‌نامه چگونگی اجرا و نظارت بر اجرای طرح‌های توسعه و عمران» با عنایت به پیشنهاد مشترک وزارت راه و شهرسازی و وزارت کشور مورد بررسی قرار داده به شرح متن پیوست مصوب کرد .

یادآور می‌شود که این آیین‌نامه به منظور تبیین و به هنگام‌سازی وظایف کلیه دستگاه‌های اجرایی مسئول در حوزه‌های اجرا و نظارت بر اجرای طرح‌های توسعه و عمران موضوع ماده (۱) و همچنین مقررات شهرسازی و معماری موضوع ماده (۲) آیین‌نامه نحوه  بررسی و تصویب طرح‌های توسعه و عمران محلی ، ناحیه‌ای ، منطقه‌ای و ملی و مقررات شهرسازی و معماری کشور و بر اساس آخرین استنادات قانونی تدوین شده است .

زمینه‌سازی برای تضمین و تسریع در تحقق اهداف طرح‌های توسعه و عمران از طریق ساماندهی و تنظیم روابط فیمابین دستگاه‌ها و تعیین‌ ساز و کارهای همکاری دستگاه‌های دولتی و عمومی غیردولتی و خصوصی در جهت پایش و ارزیابی مستمر طرح‌ها و مقررات موجود از دیگر اهداف مهم این آیین‌نامه است .

در این آیین‌نامه سازوکارهای پیش‌بینی شده برای پایش و ارزیابی طرح‌ها متناسب با ویژگی‌های هر دسته از طرح‌ها (فراشهری ، شهری و روستایی) در یک مجموعه هماهنگ و یکپارچه از پایین‌ترین سطوح (محل اجرای طرح‌ها) آغاز و در یک سلسله مراتب سازمان یافته ، به بالاترین سطح (مرکز پایش و ارزیابی شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران) متصل می‌شود .

دامنه شمول این آیین‌نامه حوزه‌های اجرا و نظارت بر اجرای کلیه طرح‌های توسعه وعمران اعم از طرح‌های ناحیه‌ای ، منطقه‌ای ، جامع ، تفصیلی ، هادی و همچنین مقررات شهرسازی و معماری موضوع ماده (۲) آیین‌نامه نحوه بررسی و تصویب است .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران از بررسی پیش‌نویس آیین‌نامه بند پ ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم در خصوص ساز و ...

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل دفتر معماری ، طراحی شهری و بافت‌های واجد ارزش ، ضمن اعلام جزئیاتی از مصوبه شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران ، ...

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم ، عزم خود را جزم کرده است تا ضمن احیای حیات شهری ، حس تعلق محله‌ای و امنیت را به شهرها ...

|

در این نشست گزارشی تحلیلی در ارتباط با محورهای مدنظر رییس‌جمهور ارایه و مقرر شد تا چارچوب های مشخص مورد نیاز برای تهیه طرح جامع در مدت زمان کوتاه و با استفاده از ظرفیت اشخاص ، نخبگان و دانشگاهیان تدوین و نتایج آن برای اتخاذ تصمیم‌های لازم به شورای ساماندهی منعکس شود .

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، دبیر شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران از موافقت شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با الحاق در مجموع ۲۳۱ هکتار به محدوده ...

|

نظرات کاربران