در حال بارگذاری ...
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه‌های بازآفرینی شهری سیستان و بلوچستان در سالجاری

    عدم تخصیص ۱۰۰ درصدی ردیف‌های اعتباری ، کمبود شدید اعتبار با وجود مشکلات متعدد در محلات حاشیه شهرها ، عدم تعیین سهم محلات حاشیه در اقتصاد ملی و وجود برخی مشکلات در بحث فاقدین شناسنامه به عنوان یکی از معضلات و مسائل اصلی شاخص استان در بحث باز آفرینی و توانمند سازی بشمار می رود که نیاز است در این زمینه برنامه ریزی های هماهنگ و منسجم انجام گیرد .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سالجاری برای اجرای پروژه‌های بازآفرینی شهری این استان خبر داد .

    ابوالفضل مهدیار از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در سالجاری برای اجرای پروژه‌های بازآفرینی شهری این استان خبر داد و اظهار داشت : این استان با وجود پتانسیل ها و ظرفیت های متعدد و متنوع به دلیل عدم توزیع امکانات و خدمات شهری ، همجواری با کشورهای پاکستان و افغانستان و عدم برنامه جامع ملی برای اشتغال با ضعف شدید شاخص های شهری مواجه شده بطوری که شاید به جرات بتوان گفت یکی از کانون‌های حاشیه نشین کشور با کمترین سطح دسترسی به خدمات بشمار می رود .

    وی ادامه داد : در این راستا این اداره کل با توجه به سطح معضلات و چالش ها در سیستان و بلوچستان چهار شهر زاهدان ، زابل ، خاش و سراوان را جهت ساماندهی و توانمندسازی و بازآفرینی شهری مصوب نمود که هم اینک این شهرها حدود سه هزار و ۴۳۸ هکتار از مساحت و ۲۶۶ هزار و ۸۸۵ نفر از جمعیت استان را به خود اختصاص داده اند .

    معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه محورهای فعالیت بازآفرینی شهری بهسازی محیط ، ارائه خدمات روبنایی و زیربنایی و توانمندسازی اجتماعی است ، بیان کرد : این اداره کل با هدف ارتقای شاخص های آموزشی ، فرهنگی ، توانمند سازی و خدماتی در محلات هدف طرح باز آفرینی شهری در چهار شهرستان ذکر شده اقداماتی نظیر زیرسازی و آسفالت محلات ، احداث فضای آموزشی و مراکز بهداشتی و ایجاد اشتغال را از طریق مهارت آموزی افراد مورد توجه ویژه قرار داد که برخی از آنها تاکنون سابقه نداشته است .

    مهدیار ادامه داد : همچنین از دیگر اقدامات مهم بازآفرینی شهری در سیستان و بلوچستان تصویب ردیف های اعتباری ویژه برای نخستین بار برای شهرهای خاش و سراوان در سال جاری با اعتباری بیش از ۲۵میلیارد تومان بوده است .

    وی با اشاره به چالش های طرح بازآفرینی شهری در سیستان و بلوچستان گفت : عدم تخصیص ۱۰۰ درصدی ردیف‌های اعتباری ، کمبود شدید اعتبار با وجود مشکلات متعدد در محلات حاشیه شهرها ، عدم تعیین سهم محلات حاشیه در اقتصاد ملی و وجود برخی مشکلات در بحث فاقدین شناسنامه به عنوان یکی از معضلات و مسائل اصلی شاخص استان در بحث باز آفرینی و توانمند سازی بشمار می رود که نیاز است در این زمینه برنامه ریزی های هماهنگ و منسجم انجام گیرد .




    مطالب مرتبط

    اجرای این پروژه‌ها علاوه بر تامین خدمات عمومی محله ، باعث ارتقا سرانه‌های استاندارد شهری شده و در ایجاد تعلق خاطر و رضایتمندی ساکنان محلات محروم منطقه تاثیرگذار است .

    |

    طبق رتبه بندی اخیر ارائه شده توسط وزارت راه و شهرسازی ، این استان در تحقق برنامه‌های تولید مسکن در حوزه بازآفرینی شهری رتبه دوم کشوری را اخذ کرده است .

    |

    در سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ ، بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر برای اخذ تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده به بانک معرفی شده‌اند .

    |

    چنانچه موجر ، سقف اجاره بها را رعایت نکند ، بر اساس تبصره (یک) ماده (هفت) قانون ساماندهی بازار زمین ، مسکن و اجاره بها ، مشمول معافیت‌های مالیاتی نمی‌شود .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت : در این دوره می‌توانیم برای اولین بار تولید مسکن را با بازآفرینی شهری همسو کنیم ...

    |

    نظرات کاربران