در حال بارگذاری ...

بانک مسکن متولی مدیریت منابع جهش تولید مسکن

در مقطعی به دنبال افزایش نرخ مصالح ساختمانی نظیر سیمان و فولاد قیمت مسکن نیز افزایش پیدا کرد ؛ لذا با توجه به اینکه تولیدمصالح ساختمانی در کشور بیش از نیاز مصرف داخلی بوده انتظار می رود مسئولان و دستگاه های ذی ربط با نظارت بر توزیع و تولید ، از التهاب قیمتی در نهاده‌های ساختمانی جلوگیری کنند .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، عضو کمیسیون عمران مجلس شوای اسلامی گفت : بانک مسکن به عنوان متولی تامین و هدایت منابع برای طرح جهش تولید مسکن است .

رحمت الله فیروزی با اشاره به اینکه طرح جهش تولید مسکن برایند جلسات کارشناسی و همفکری دولت و مجلس است، اظهار داشت: امیدواریم با استفاده از تجربیات طرح های گذشته شاهد اجرای این طرح ملی و تحقق اهداف مندرج در قانون باشیم .

وی با تاکید بر عزم دولت سیزدهم بر اجرای درست و به موقع قانون جهش تولید و تامین مسکن اظهار داشت : در این میان موضوع تخصیص منابع اهمیت ویژه ای دارد و بانک مسکن به عنوان تنها بانک تخصصی و توسعه ای در این حوزه می‌تواند هدایت درست منابع را مدیریت کند . با توجه به تجربیات موفق بانک مسکن در حوزه تامین مالی بخش، تعیین این بانک به عنوان متولی تامین منابع طرح جهش تولید و تامین مسکن اقدام بسیار درستی بود .

فیروزی همچنین با اشاره به اینکه تخصیص بهینه منابع طرح جهش تولید مسکن امکانپذیر است ، گفت : مدیریت بانک از عهده این وظیفه بر می‌آید و از این بابت نگرانی نداریم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش قیمت زمین و مسکن طی سال‌های گذشته ، گفت : یکی از نارضایتی‌های امروز کشور افزایش سرسام‌آور قیمت زمین و مسکن است که باعث ایجاد معضلات زیادی برای جوانان و از همه مهم تر ، موضوع ازدواج آنها شده است . از دولت سیزدهم که دولت مردمی است انتظار داریم با همکاری تمامی ارکان نظام هرچه سریعتر نسبت به رفع موانع و تحویل مسکن ارزان قیمت اقدام کند. البته دولت سیزدهم در مدت کمتر از ۱۰۰ روز فعالیت خود اجرای طرح جهش تولید و تامین مسکن را با جدیت پیگیری کرده است و این جای قدردانی دارد .

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهاراتش ، به تاثیر کاهش قیمت سیمان بر قیمت مسکن اشاره کرد و گفت : در مقطعی به دنبال افزایش نرخ مصالح ساختمانی نظیر سیمان و فولاد قیمت مسکن نیز افزایش پیدا کرد ؛ لذا با توجه به اینکه تولیدمصالح ساختمانی در کشور بیش از نیاز مصرف داخلی بوده انتظار می رود مسئولان و دستگاه های ذی ربط با نظارت بر توزیع و تولید ، از التهاب قیمتی در نهاده‌های ساختمانی جلوگیری کنند .

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیاناینکه نرخ سیمان یکی از فاکتورهای مهم و موثر بر قیمت تمام شده ساختمان است، ادامه داد: هزینه تهیهسیمان و فولاد و اساسا مصالح ساختمانی تاثیربسیاری بر بهای تمام شده مساکن داشته و برایانبوه‌سازان و سازندگان حرفه‌ای بسیار مهم است لذا کاهش قیمت آنها نیز تاثیر مثبتی در بازار مسکن خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری بانک مسکن، فیروزی در پایان تاکید کرد: قطعا این امیدواری وجود دارد که با همکاری همه جانبه دستگاه های مختلف با اجرای طرح جهش تولید و تامین مسکن بخشی از عقب ماندگی های کشور در حوزه مسکن جبران شود.




مطالب مرتبط

تعداد قراردادهای تسهیلات جعاله بانک مسکن از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان آذرماه نیز ، ۲۴ هزار و ۷۷۶ فقره به مبلغ ۳۵ هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال است . این میزان ، ۴ درصد از کل حجم تسهیلات بانک مسکن را در این بازه شامل شده است .

|

در سطح کشور برای حدود ۳۷۵ هزار واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن قرارداد بسته شده است . همچنین بالغ بر ۱۷۲ همت تأمین مالی لازم است که باید از سوی بانک مسکن پرداخت شود که از این مبلغ تاکنون ۱۱۵ همت ، سهم الشرکه پرداخت شده است .

|

برای بودجه سال آینده ، کمیسیون عمران ، کمیسیون تلفیق و صحن مجلس تمام تلاش خود را معطوف حمایت جدی از بودجه وزارت راه و شهرسازی کرده‌اند . یکی از اقدامات مهم ما ، افزایش تعداد احکام حمایتی در لایحه بودجه بود که از ۱۰ حکم به ۱۹ حکم ارتقا یافت و این موضوع نشان‌دهنده اراده جدی ...

|

طبق مصوبه اخیر شورای عالی مسکن ، پنج کارگروه برنامه‌ریزی و تامین مسکن ، کارگروه هماهنگی ساخت و تامین زیرساخت ، کارگروه ساخت و تامین زیرساخت‌ها ، کارگروه تامین مسکن محرومان ، کارگروه نوسازی واحدهای فرسوده و کارگروه رفع موانع و تسهیل تولید و عرضه مسکن تشکیل شده است .

|

مدیران عامل و معاونان شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه با تمام توان در پی رفع دغدغه‌های کمیسیون عمران هستند و با توجه به وضعیت بودجه و اعتبارات این دستگاه‌ها عملکرد قابل قبولی را از ایشان شاهد هستیم .

|

نظرات کاربران