در حال بارگذاری ...
  • قم یکی از استان‌ های پیشرو در طرح نهضت ملی مسکن

    نهضت ملی مسکن خواسته و نیاز مردم ، تعهد دولت و قانون مصوب مجلس است و فرصت خوبی است که مردم بتوانند صاحب مسکن شوند . استان قم جزو استان‌های پیشرو در شروع نهضت ملی مسکن است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، وزیر راه و شهرسازی گفت : قم یکی از استان‌های پیشرو در نهضت ملی مسکن بوده و خوشبختانه قم از سهمی که در مرحله اول برای این استان مشخص شده ، پیشی گرفته است .

    رستم قاسمی در جریان سفر به استان قم و در مراسم  آغاز عملیات اجرایی احداث واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن ، ضمن تشکر از مجموعه استان قم گفت : امروز عملیات اجرایی احداث بیش از ۴۰ هزار واحد مسکونی در استان قم آغاز شد که می‌تواند برای مردم ، به خصوص جوانان و کسانی که مسکن ندارند ایجاد امید و آرامش کند . امروز بیش از ۵۰ درصد از هزینه سبد خانوار در ایران برای شهروندان فاقد مسکن را هزینه اجاره خانه تشکیل می‌دهد و این وظیفه ماست که بتوانیم با یک تلاش جهادی تا پایان دولت طرح نهضت ملی مسکن را پیش برده و این افراد را صاحب خانه کنیم .

    وی ادامه داد : نهضت ملی مسکن خواسته و نیاز مردم ، تعهد دولت و قانون مصوب مجلس است و فرصت خوبی است که مردم بتوانند صاحب مسکن شوند . استان قم جزو استان‌های پیشرو در  شروع نهضت ملی مسکن است . اکنون سهمیه هر استان در دو مرحله ۲ میلیون واحدی نهضت ملی مشخص شده و خوشبختانه قم از سهمی که در مرحله اول برای این استان مشخص شده ، پیشی گرفته است . بیش از ۴۱ هزار واحد مسکونی در شهرهای استان احداث می‌شود و انشاالله بتوانیم گام بعدی را در سال های آتی شروع کنیم .

    قاسمی گفت : امروز با اقداماتی نظیر الحاق زمین به شهر ، برای حدود ۵۰ درصد تعداد ثبت نام ها در قم زمین تامین شده است. بیش از ۸۹ هزار نفر در قم ثبت نام کرده‌اند و این تعداد افزایش خواهد یافت . زمین های زیادی در شهر هست که نیاز به الحاق ندارد و می‌تواند در اختیار مردم قرار بگیرد . این زمین‌ها اکنون در اختیار نهادها و موسساتی است که بر اساس قانون جهش تولید مسکن و قراردادی که با سازمان ملی زمین و مسکن دارند ، موظفند در صورت بلااستفاده ماندن زمین و عدم ساخت و ساز ، این زمین‌ها را به دولت بازگردانند تا در نهضت ملی مسکن استفاده شود .

    وی افزود : خواهش من این است که مجموعه‌هایی که این زمین‌ها را در اختیار دارند و مازاد هم هست ، آن ها را بازگردانند. اکنون  دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی  در پیک تقاضا قرار دارند و در آینده نیازی به ظرفیت بیشتر نخواهند داشت . حدود ۱۰۰۰ هکتار زمین در اختیار این موسسات قرار دارد که سهم استان در فاز دوم باید از همین زمین‌ها تامین شود.




    مطالب مرتبط

    ۱۸ هزار هکتار زمین در مراحل تصویب داریم که این ارقام می‌تواند زمینه‌های ساخت مسکن را متحول کند . قبل از دولت سیزدهم اقداماتی جدی در زمینه مسکن صورت نگرفته بود؛ چرا که برنامه‌ای جدی‌ وجود نداشت و همین مسئله عقب ماندگی قابل توجهی در حوزه مسکن ایجاد کرده بود . 

    |

    یکی از اتفاقات بزرگ این دولت در حوزه بافت فرسوده رقم خورد . بافت فرسوده مورد تاکید دولت‌ها بوده است. میانگین سالانه بافت‌های فرسوده در دولت یازدهم و دوازدهم سالی ۴۷ هزار پروانه بوده است و در ۳ ساله دولت سیزدهم میانگین سالانه صدور پروانه در بافت فرسوده بیش از ۹۰ هزار پروانه ...

    |

    تامین زمین شهری و روستایی در سراسر کشور از یک‌صد هزار هکتار عبور کرد و این یک عدد تاریخی در بخش مسکن بعد از انقلاب اسلامی به شمار می‌رود .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، در جریان سفر وزیر راه و شهرسازی به استان لرستان ، سه هزار و ۱۹۱ واحد نهضت ملی مسکن افتتاح و یک هزار قطعه زمین به متقاضیان ...

    |

    بخش مهمی از پیش‌نیازهای موجود در این حوزه را دانشگاه‌ها تامین کرده‌اند و بیش از هزار هکتار زمین از جامعه دانشگاهی تامین شده و بخشی نیز توسط دولت فراهم شده است . در حوزه مسکن دانشگاهی قرار بود ۶۰ هزار نفر از پرسنل و جامعه اساتید دانشگاه‌ها خانه دار شوند که این فاز اول مسکن ...

    |

    نظرات کاربران