در حال بارگذاری ...

راه اندازی سامانه الکترونیکی صدور پروانه‌های اشتغال به کار مهندسی و پرداخت وجوه دولتی

اجرای آزمایشی سامانه در چند استان کشور انجام شد و هم اکنون مراحل نهایی کار در حال انجام است و از ۱۸ اسفندماه کلیه پروانه‌های اشتغال به کار مهندسان ، کاردان‌ها و معماران تجربی از طریق سامانه سپامک در کل کشور توسط ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها صادر می‌شود .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان از راه‌اندازی سامانه‌های الکترونیکی صدور پروانه‌های اشتغال به کار مهندسی و همچنین پرداخت وجوه دولتی ، خبر داد .

حامد مانی‌فر جزئیاتی از دلایل راه‌اندازی و اهداف سامانه‌های سپامک و پاتمک را  بعد از سامانه سنامک ، اعلام کرد .

مدیرکل دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان با اشاره به اینکه آن دفتر از دو سال گذشته فرآیند الکترونیکی کردن پروانه‌های اشتغال به کار مهندسان ، کاردان‌ها و معماران تجربی را با عنوان سامانه سپامک شروع کرد ، گفت : پس از راه‌اندازی سامانه سنامک که منجر به کسب گواهینامه اهتمام در جشنواره شهید رجایی شد ، طراحی و راه‌اندازی سامانه سپامک آغاز شد تا امکان انجام همه فرآیند صدور پروانه‌های اشتغال به کار را به شکل الکترونیکی فراهم شود و بدین ترتیب ضمن تسریع در کار ذی نفعان ، بروکراسی اداری را در راستای تحقق دولت الکترونیک و اجرای قانون به حداقل برسانیم .

مانی‌فر ادامه داد : اجرای آزمایشی سامانه در چند استان کشور انجام شد و هم اکنون مراحل نهایی کار در حال انجام است و از ۱۸ اسفندماه کلیه پروانه‌های اشتغال به کار مهندسان ، کاردان‌ها و معماران تجربی از طریق سامانه سپامک در کل کشور توسط ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها صادر می‌شود .

وی توضیح داد : سامانه پاتمک نیز به جهت ساماندهی و سهولت در پرداخت عوارض صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی راه‌اندازی شده است . اینکار در گذشته به شکل سنتی و از طریق مراجعه به بانک‌ها انجام می‌شد که مشکلاتی را در پی داشت ، همچنین با تعریف شناسه پرداخت امکان رهگیری عوارض هر استان در خزانه دولت نیز امکانپذیر خواهد بود . با راه‌اندازی این سامانه ، پرداخت‌ها به شکل الکترونیکی انجام می‌شود و مهندسان می‌توانند از طریق این سامانه از هر مکانی و از طریق اینترنت پرداخت‌ها را انجام دهند .

سامانه‌های پاتمک و سپامک به شکل هم‌زمان با هم کار می‌کنند. یکی از این سامانه‌ها پرداخت وجوه دولتی و سامانه سپامک صدور پروانه‌های اشتغال به کار مهندسی را مدیریت می‌کند .

 




مطالب مرتبط

برنامه‌ریزی برای ایجاد یک سامانه یکپارچه ساختمان به منظور هماهنگی هرچه بیشتر مباحث با یکدیگر و رفع تعارضات احتمالی آنها از یک سو و همچنین امکان استفاده ساده‌تر مهندسان رشته‌های مختلف از هریک از مباحث نیز با استفاده از طراحی شبکه‌های عصبی و هوش مصنوعی در برنامه‌های دفتر ...

|

استقرار دبیرخانه دائمی صدور خدمات مهندسی در دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان به سرعت ایجاد خواهد شد . با استقرار این دبیرخانه تلاش می‌کنیم تا ضمن شناسایی همه ظرفیت‌هایی که در بدنه مهندسی کشور در بخش‌های مختلف از جمله تولید مصالح ساختمانی ، ارایه خدمات مهندسی اعم از طراحی و ...

|

صدور پروانه‌های اشتغال در زمینه و صلاحیت‌های مختلف در ۱۸ عنوان صورت می گیرد و پروانه شخص حقیقی در هفت رشته ساختمانی شامل عمران ، معماری ، مکانیک ، برق ، ترافیک ، شهرسازی و نقشه برداری و در صلاحیت‌های نظارت ، طراحی ، محاسبه و اجرا صادر می‌شود .

|

این موفقیت با تلاش شبانه‌روزی تیم تدوین مقررات و هماهنگی با الزامات ملی و بین‌المللی و با درک صحیح از موضوع ناترازی انرژی در کشور و احساس وظیفه ملی در راستای رفع فوری آن به دست آمده است .

|

بر اساس اعلام دفتر مقررات ملی و کنترل ساختمان ، در این دوره از آزمون‌ها در مجموع ۱۳۱ هزار و ۹۶۰ متقاضی شرکت کردند که شامل ۱۲۹ هزار و ۸۲۴ نفر در رشته‌های مهندسی ، ۹۷۶ نفر در رشته‌های کاردانی و یک‌هزار و ۱۴۲ نفر معمار تجربی است . آقایان ۷۵ درصد و بانوان ۲۵ درصد شرکت کنندگان این ...

|

نظرات کاربران