در حال بارگذاری ...
  • اتمام پروژه‌های سکونتگاه‌های غیررسمی و تعریف پروژه‌های جدید در شرق سمنان برای سال جاری

    اکثر پروژه‌های مربوط به سکونتگاه‌های غیررسمی سال گذشته در دهه فجر افتتاح شد و اکنون فقط یک پروژه باقی مانده است که این یک پروژه هم به زودی افتتاح خواهد شد . این پروژه‌ها شامل اجرای زیرسازی ، بهسازی و آسفالت به مساحت ۲۲ هزار متر مربع در شهرک بهشتی ، زیرسازی ، بهسازی و آسفالت در شهرک پردیس به مساحت ۱۴ هزار متر مربع و اجرای شبکه آبرسانی در شهرک بهشتی و پردیس می‌شود .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی شرق سمنان از اتمام پروژه‌های سکونتگاه‌های غیررسمی و تعریف پروژه‌های جدید در سال جاری خبر داد .

    امیر عمیدی توضیحاتی درخصوص پروژه‌های بازآفرینی شاهرود ارایه کرد و با بیان این که در سال ۱۴۰۱ در سه بخش سکونتگاه‌های غیررسمی ، بافت فرسوده و بافت‌های تاریخی پروژه‌هایی تعریف شده است ، تصریح کرد : در بافت تاریخی دو پروژه در شهرهای کلاته خیج با اعتبار یک میلیارد ریال و در شهر مجن با اعتبار یک میلیارد و دویست میلیون ریال تعریف شده است . همچنین در سکونتگاه‌های غیررسمی پروژه مجتمع چند منظوره ، پروژه ارتقا شبکه برق و ارتقا شبکه آب با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال  تعریف شده است .

    عمیدی با اشاره به اقدام‌های اجرایی در بافت‌های فرسوده نیز گفت: تخصیص قیر به شهرهای مجن ، کلاته خیج ، بسطام و میامی از جمله فعالیت‌ها در این حوزه به شمار می‌رود . در سال ۱۴۰۰ نیز نزدیک به ۴۲ مورد متقاضی نوسازی در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند که در حال معرفی به بانک هستند .

    به گفته مدیرکل راه و شهرسازی شرق سمنان پروژه‌های آبرسانی شهرک پردیس و شهرک بهشتی با همکاری اداره آبفا ، بهسازی و آسفالت شهرک پردیس ، بهسازی و آسفالت شهرک بهشتی با همکاری شهرداری شاهرود، اجرای بدنه‌سازی تکیه زنجیری در بافت تاریخی با همکاری شهرداری شاهرود ، اجرای بدنه‌سازی محله شیخان در بافت تاریخی با همکاری شهرداری بیارجمند و توانمندسازی محلات با همکاری اداره کل فنی و حرفه‌ای از جمله فعالیت‌های اقدام مشترک شرق سمنان به شمار می‌رود .

    دبیر ستاد بازآفرینی شهری پایدار شرق سمنان در خصوص پروژه‌های در دست اقدام در حوزه سکونتگاه‌های غیررسمی نیز توضیحاتی ارایه کرد و گفت : اکثر پروژه‌های مربوط به سکونتگاه‌های غیررسمی سال گذشته در دهه فجر افتتاح شد و اکنون فقط یک پروژه باقی مانده است که این یک پروژه هم به زودی افتتاح خواهد شد . این پروژه‌ها شامل اجرای زیرسازی ، بهسازی و آسفالت به مساحت ۲۲ هزار متر مربع در شهرک بهشتی ، زیرسازی ، بهسازی و آسفالت در شهرک پردیس به مساحت ۱۴ هزار متر مربع و اجرای شبکه آبرسانی در شهرک بهشتی و پردیس می‌شود .

    عمیدی در پاسخ به این که برای توانمندسازی ساکنان بافت‌های فرسوده چه اقداماتی انجام شده است ، عنوان کرد : در جهت اجرای سیاست‌های شرکت بازآفرینی شهری ایران و در راستای توانمندسازی ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی ۷۰ کلاس آموزشی با اعتباری حدود ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برگزار شده است که طی گزارش ارایه شده از سوی اداره کل فنی و حرفه‌ای اکثر افراد آموزش دیده در بازار کار مشغول به کار شده‌اند .

    به گفته عمیدی در شاهرود ۶۰۰ هکتار بافت فرسوده ، ۸۰ هکتار سکونتگاه غیررسمی و ۱۷ هکتار بافت تاریخی وجود دارد که در مجموع ۷۰ هزار نفر در این بافت‌ها ساکن هستند .

    گفتنی است شهر شاهرود ۵۱ هزار و ۴۱۹ کیلومتر مربع مساحت دارد و جمعیت آن بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ بالغ بر۱۵۰ هزار نفر است .




    مطالب مرتبط

    محرومیت زدایی و بهره مندی محلات کمتر برخوردار و هدف باز آفرینی شهری از خدمات روبنایی و زیربنایی به میزان متوسط محلات برخوردار همان شهر، مورد هدف سند ملی بازآفرینی شهری و سند ملی ساماندهی و توانمندسازی مسکن سکونتگاهای غیر رسمی است که نیاز به توجه و حمایت جدی مجلس شورای اسلامی ...

    |

    ۹ منطقه آبادان جز مناطق فرسوده به شمار می‌روند که اجرای پروژه عمرانی در این مناطق با مشارکت پالایشگاه ، شهرداری آبادان و وزارت راه و شهرسازی عملیاتی خواهد شد . در این تفاهم نامه یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای مناطق بافت فرسوده آبادان دیده شده که با میدان داری شهرداری ...

    |

    طی سه سال اخیر بیش از دو هزار و ۳۹۸ واحدمسکونی در استان زنجان برای دریافت تسهیلات در محلات بافت فرسوده ثبت نام شده که متاسفانه تنها برای کمتر از هزار واحد تسهیلات نوسازی تخصیص یافته است .

    |

    با توجه به استقبال شهروندان از بسته های تشویقی کالبدی مصوب شورای عالی معماری و شهرسازی مقرر است برای ۳۲ شهر استان اصفهان ضمن تهیه طرح های حفاظتی در بافت تاریخی با همکاری وزارت راه و شهرسازی مصوبات لازم در کمسیون ماده ۵ تا پایان سالجاری اخذ شود .

    |

    اگر برنامه پیشرفت کشور و توزیع عادلانه اقدامات به درستی تدوین و اجرا شود ، چیزی به اسم حاشیه نشینی نخواهیم داشت . اکنون از هر چهار نفر یک نفر در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کند که دلیل آن عقب افتادن نظام برنامه ریزی و مدیریت کشور از رشد جمعیت است و این یک زنگ خطر برای ما محسوب ...

    |

    نظرات کاربران