در حال بارگذاری ...
  • تاکید بر اقدام فعالانه شهرداری‌ها در زمینه متقاعدسازی مردم برای مشارکت در نوسازی بافت‌های فرسوده

    مالکان می‌توانند در دوران جا به جایی و ساخت از ودیعه اسکان موقت استفاده کنند که مبلغ آن ۴۵ میلیون تومان به صورت قرض الحسنه است و علاوه بر آن از محل تسهیلات ویژه نوسازی به عاملیت بانک مسکن ، وام‌هایی در نظر گرفته شده که مبلغ آن در شهرهای مختلف متفاوت است اما در همه آنها مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به صورت صفر درصد و بدون سود بانکی است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در جریان سفر به شهرهای بادرود ، نطنز و قمصر در استان اصفهان بر متقاعدسازی مردمی و تهیه بسته‌های تشویقی شهرسازانه برای تسریع نوسازی بافت‌های فرسوده تاکید کرد .

    محمد آیینی در این سفر به همراه اعضای کمیسیون عمران مجلس شوای اسلامی و رحمت‌الله فیروزی‌پور نماینده حوزه انتخابیه شهرستان‌های بادرود ، نطنز و قمصر از پروژه‌های بازآفرینی محلات هدف این شهرستان بازدید کرد .

    همچنین آئینی در این سفر با شهرداران ، دهیاران و مسوولان محلی بادرود، نطنز و قمصر نشست‌های جداگانه برگزار کرد و به بررسی مسائل ، مشکلات و موانع موجود برای تسریع در نوسازی این مناطق پرداخت .

    آئینی در این نشست‌ها از شهرداران خواست تا با ارایه تخفیفات ویژه در بافت‌های فرسوده از جمله تخفیف ۱۰۰ درصدی در صدور پروانه ساخت و نیز تسریع در صدور مجوزها، مالکان و سازندگان را به نوسازی بافت‌های فرسوده تشویق کنند .

    به گفته آئینی مالکان می‌توانند در دوران جا به جایی و ساخت از ودیعه اسکان موقت استفاده کنند که مبلغ آن ۴۵ میلیون تومان به صورت قرض الحسنه است و علاوه بر آن از محل تسهیلات ویژه نوسازی به عاملیت بانک مسکن ، وام‌هایی در نظر گرفته شده که مبلغ آن در شهرهای مختلف متفاوت است اما در همه آنها مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به صورت صفر درصد و بدون سود بانکی است .

    معاون وزیر راه و شهرسازی نقش مردم و متقاعدسازی آن‌ها برای نوسازی بافت‌های فرسوده را بسیار مهم و گام نخست در این امر برشمرد و گام دوم را  فراهم کردن فضای تشویقی برای توسعه‌گران و انبوه سازان عنوان کرد . به گفته او بسته تشویقی مورد نظر باید به گونه‌ای باشد که برای سازندگان توجیه اقتصادی نوسازی در بافت‌های فرسوده را ایجاد کرده و آن‌ها را از ورود به بازارهای سرمایه‌ای موازی باز دارد .

    وی در بخشی از دیگر از سخنان خود از راه‌اندازی نهضت بهسازی معابر خاکی خبر داد و خواستار این شد که شهرداری‌ها مشخصات معابر خاکی محلات هدف را به شرکت بازآفرینی شهری ارایه کنند تا اعتبار لازم برای بهسازی و آسفالت معابر خاکی فراهم شود و طی سه سال آینده تمام معابر خاکی محلات هدف بهسازی شوند .

    مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه از بافت فرسوده و بازار قدیمی نطنز بازدید کرد و در دیدار اختصاصی با شهردار و اعضای شورای و مدیران شهرداری نظنز در خصوص راه کارهای شتاب بخشی به نوسازی بافت فرسوده نطنز به بحث و گفتگو پرداخت .




    مطالب مرتبط

    ۹ منطقه آبادان جز مناطق فرسوده به شمار می‌روند که اجرای پروژه عمرانی در این مناطق با مشارکت پالایشگاه ، شهرداری آبادان و وزارت راه و شهرسازی عملیاتی خواهد شد . در این تفاهم نامه یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای مناطق بافت فرسوده آبادان دیده شده که با میدان داری شهرداری ...

    |

    شهرداری‌های سراسر کشور شرکای راهبردی بازآفرینی شهری هستند و ثبت پروانه‌های ساختمانی در سامانه ستاد ملی بازآفرینی شهری می‌تواند تاثیری مضاعف بر روند نوسازی مسکن و ایجاد انگیزه داشته باشد ، بنابراین از شهرداران انتظار می‌رود با ثبت پروانه‌های ساختمانی در سامانه ستاد ملی ...

    |

    تاکید ویژه ستاد بازآفرینی شهری استان اصفهان بر تحقق برنامه اقدام مشترک و کاهش ۴ درصدی سالیانه سرانه بافت فرسوده است .

    |

    بافت‌های فرسوده پهنه‌های شهری جامانده و مولود شهرسازی ناعادلانه و نامتوازن به شمار می‌روند . فرآیند نوسازی این بافت‌ها تدریجی ، پیوسته ، منظم ، متوازن و هم افزاست . همچنین طرح‌های توسعه شهری باید به گونه‌ای باشند که راه خودشان را در بافت‌های فرسوده پیدا کنند .

    |

    تلاش‌ها و اقدام‌های مناسبی توسط دولت و شهرداری‌ها در حوزه بازآفرینی شهری به لحاظ کیفی و کمی انجام شده است ، اما تبلیغات و اطلاع‌رسانی درستی در ارائه آمارها نداریم که نیاز است مجموعه عملکردها به لحاظ کیفی و کمی برای مردم و مسئولان تبیین و تشریح شود .

    |

    نظرات کاربران