در حال بارگذاری ...

انعقاد قرارداد تسهیلات نوسازی ۳۲ هزار و ۴۱۳ واحد در بافت فرسوده

از ابتدای دولت سیزدهم (شهریورماه ۱۴۰۰) تاکنون تعداد ۹ هزار و ۹۶۱ واحد برای تسهیلات نوسازی به بانک معرفی شدند که بانک با تعداد ۹ هزار و ۲۷ واحد به مبلغ ۲ هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان قرارداد منعقد کرده است .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل بانک مسکن از انعقاد قرارداد ۴ هزار و ۱۸۸ میلیاردتومان تسهیلات نوسازی در بافت فرسوده از ابتدای سال ۹۸ تاکنون خبر داد و گفت : از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون دو هزار و ۲۹۰ میلیارتومان تسهیلات نوسازی به ۹ هزار و ۲۷ واحد توسط بانک مسکن تخصیص یافته است .

محمود شایان در خصوص ارایه تسهیلات نوسازی به متقاضیان در بافت فرسوده گفت : در مجموع از ابتدای اجرای طرح (سال ۱۳۹۸) تاکنون تعداد ۳۳ هزار و ۹۱۸ واحد به بانک معرفی شدند که بانک با تعداد ۳۲ هزار و ۴۱۳ واحد قرارداد به مبلغ ۴ هزار و ۱۸۸ میلیاردتومان منعقد کرده است .

مدیرعامل بانک مسکن با تفکیک دولت سیزدهم از دولت دوازدهم در خصوص ارایه تسهیلات نوسازی به بافت‌های فرسوده گفت : از ابتدای دولت سیزدهم (شهریورماه ۱۴۰۰) تاکنون تعداد ۹ هزار و ۹۶۱ واحد برای تسهیلات نوسازی به بانک معرفی شدند که بانک با تعداد ۹ هزار و ۲۷ واحد به مبلغ ۲ هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان قرارداد منعقد کرده است .

شایان در خصوص ارایه تسهیلات نوسازی به بافت‌های فرسوده از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا پایان مردادماه ۱۴۰۰ یادآور شد : در طی این مدت نیز تعداد ۲۳ هزار و ۹۵۷ واحد به بانک مسکن برای انعقاد قرارداد معرفی شده بود که بانک مسکن در طی این مدت با تعداد ۲۳ هزار و ۳۸۶واحد قرارداد ارایه تسهیلات نوسازی به مبلغ یکهزار و ۸۹۸ میلیاردتومان منعقد کرد .

گفتنی است ، بر اساس بررسی‌های انجام شده بیش از ۲میلیون و ۶۰۰ هزار واحد ناپایدار در کشور وجود دارد که باید نوسازی و بهسازی شود و در برنامه شرکت بازآفرینی شهری ایران برای نوسازی قرار دارد .

همچنین یادآور می‌شود تسهیلات نوسازی در بافت فرسوده از سال ۱۳۹۸ به بعد اجرایی و عملیاتی شد .




مطالب مرتبط

تعداد قراردادهای تسهیلات جعاله بانک مسکن از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا پایان آذرماه نیز ، ۲۴ هزار و ۷۷۶ فقره به مبلغ ۳۵ هزار و ۸۱۰ میلیارد ریال است . این میزان ، ۴ درصد از کل حجم تسهیلات بانک مسکن را در این بازه شامل شده است .

|

هدف از تهیه این طرح‌ها در محلات تاریخی ، حفظ ، مرمت و احیای بافت‌های تاریخی و در سکونتگاه‌های غیررسمی ، توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ساکنان و بهسازی و مقاوم سازی این بافت‌ها است . در محلاتی که با ناکارآمدی کالبدی مواجه هستند ، اهدافی چون نوسازی و مقاوم سازی کالبدی و ...

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، عدم جذابیت در موضوع تولید مسکن در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری برای سرمایه‌گذاری خارجی مساله ای است که ضرورت دارد تا ...

|

در سطح کشور برای حدود ۳۷۵ هزار واحد مسکونی در قالب نهضت ملی مسکن قرارداد بسته شده است . همچنین بالغ بر ۱۷۲ همت تأمین مالی لازم است که باید از سوی بانک مسکن پرداخت شود که از این مبلغ تاکنون ۱۱۵ همت ، سهم الشرکه پرداخت شده است .

|

همواره از بافت‌های فرسوده به عنوان فرصت و سرمایه‌ای برای توسعه کالبدی شهر و تولید مسکن یاد می شود اما سرمایه مهم دیگری در این بافت‌ها وجود دارد و آن سرمایه اجتماعی است . زمانی که یک شهر جدید ساخته می شود ممکن است چند نسل طول بکشد تا ساختار اجتماعی آن شکل بگیرد .

|

نظرات کاربران