در حال بارگذاری ...
  • انعقاد قرارداد مطالعات ساماندهی حاشیه هلیل رود در شهر جیرفت

    مبلغ ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برای مطالعات طرح در نظر گرفته شده است .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رئیس اداره معماری و طراحی شهری اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان از انعقاد قرار داد مطالعات ساماندهی حاشیه هلیل رود در شهر جیرفت خبر داد .

    اسلام گیلانی در حاشیه بازدید مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان از هلیل رود گفت : رودخانه هلیل به عنوان عنصر حیاط بخش در شکل دهی به ساختار شهرجیرفت  نقش مهمی دارد و با توجه به اهمیت موضوع پس از بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ردیف بودجه مطالعاتی طرح فوق مورد تایید قرار گرفت و بعد ازآن با انعقاد قرارداد با مهندسین مشاور طرح ، مطالعات ساماندهی حاشیه هلیل رود در شهر جیرفت آغاز شده است .

    وی در خصوص مبلغ اختصاص یافته به طرح مذکور اظهار داشت : مبلغ ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال برای مطالعات طرح در نظر گرفته شده است .

    گیلانی در مورد محدوده طرح گفت : این طرح از محله رهجرد تا پل دوم هلیل رود و حوزه طراحی آن داخل محدوده قانونی شهر جیرفت است .

    وی در پایان در خصوص اهداف پروژه بیان کرد : احیا هویت رودخانه ای شهر جیرفت در نظام شهرهای ایران ، ایجاد منظر شهری سبزینه ، بوجود آوردن جاذبه برای حضور گردشگران و ایجاد فضای تفریحی بخشی از اهداف این طرح است .




    مطالب مرتبط

    جنوب کرمان آمادگی جهت جذب سهمیه سایر استان‌هایی که در جذب قیر موفق نبودند به وزارت راه و شهرسازی اعلام می کند .

    |

    آنچه امروز در میراث فرهنگی مورد توجه قرار دارد ؛ بارگاه است نه فقط یک جایگاه مکانیکی و کالبدی . در همه شهرها بارگاه‌های تاریخی وجود دارد که ممکن است منجر به ساخت یک عنصر تاریخی شده باشد . گاهی در بافت‌های تاریخی یک کوچه یک اثر تاریخی است و باید حفظ شود .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاونت ساماندهی و بازآفرینی شهری شرکت بازآفرینی شهری ایران از افزایش ۲۰۰۰ میلیارد ریالی اعتبارات موضوع قانون استفاده ...

    |

    یکی از راهبردهای شرکت بازآفرینی شهری ایران ، برنامه ریزی از پایین به بالاست و رکن اساسی آن استفاده از ظرفیت دفاتر تسهیلگری است، به همین منظور به دنبال تقویت این دفاتر هستیم .

    |

    هدف از تهیه این طرح‌ها در محلات تاریخی ، حفظ ، مرمت و احیای بافت‌های تاریخی و در سکونتگاه‌های غیررسمی ، توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ساکنان و بهسازی و مقاوم سازی این بافت‌ها است . در محلاتی که با ناکارآمدی کالبدی مواجه هستند ، اهدافی چون نوسازی و مقاوم سازی کالبدی و ...

    |

    نظرات کاربران