در حال بارگذاری ...
  • گامی مهم برای حفظ و احیا بافت تاریخی شهر نایین

    پس از تهیه طرح و تصویب آن در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران ، به محض ابلاغ نقشه‌ها، عملیات اجرایی آغاز و در بازه زمانی مشخص که وابسطه به ماهیت کار است، بافت تاریخی صیانت و احیا می‌شود.  

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نایین از انعقاد قرارداد تهیه طرح ویژه حفظ و احیاء بافت تاریخی شهر نایین خبر داد .

    مهدی علمی با اشاره به وجود ۱۰۲ هکتار بافت تاریخی و فرسوده در شهرنایین اظهار داشت : ساماندهی و احیای این مناطق که حدود ۱۰ درصد از محدوده شهر نایین را به خود اختصاص داده بسیار حائز اهمیت است . بر این اساس با پیگیری‌های بعمل آمده، قرارداد طرح ویژه حفظ و احیای بافت تاریخی شهر نایین با مشاور مجرب منعقد شد .  

    رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نایین افزود : با حضور مدیرکل دفتر معماری ، طراحی شهری و بافت‌های واجد ارزش وزارت راه و شهرسازی در شهر نایین و پس از بازدید میدانی از بافت‌تاریخی این شهر و محله محمدیه ، روند اجرایی تهیه طرح ویژه حفظ و احیا بافت تاریخی شهر نایین عملیاتی شد . در سال ۱۴۰۱، تهیه طرح ویژه حفظ و احیای بافت تاریخی شهر نایین در اولین گروه تهیه این طرح‌ها در کل کشور قرار گرفته است .  

    علمی بیان داشت : در سنوات گذشته با توجه به عدم وجود طرح ویژه، اعتبارات محدودی به این موضوع اختصاص می‌یافت که تنها امکان تثبیت وضع موجود بود لیکن به استناد این طرح ، امکان پیگیری منابع مالی جهت احیاء بافت وجود دارد . انعقاد این قرارداد فرصتی را به وجود آورده است تا طرحی قانونی بر پایه ارزش‌ها و اصالت‌ بافت تاریخی بصورت منسجم و یکپارچه تهیه شود.   

    رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان نایین خاطرنشان کرد : پس از تهیه طرح و تصویب آن در شورای عالی شهرسازی و معماری ایران ، به محض ابلاغ نقشه‌ها، عملیات اجرایی آغاز و در بازه زمانی مشخص که وابسطه به ماهیت کار است، بافت تاریخی صیانت و احیا می‌شود.  




    مطالب مرتبط

    طرح ویژه حفاظت و احیای بافت تاریخی اردبیل در ادامه مباحث جلسه قبل و با تاکید بر رفع دغدغه های وزارت میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در ۴ محور بررسی محدوده بافت تاریخی شهر اردبیل و تدقیق آن ، کنترل بقعه ثبت جهانی شده شیح صفی الدین اردبیلی ، تعداد طبقات مجاز در قطعات و کنترل ...

    |

    طرح جامع قبلی شهر یاسوج در سال ۱۳۸۵ ابلاغ شده بود و می‌بایست نهایتاً با توجه به افق آن طرح، در سال ۱۴۰۰ طرح جامع جدید ابلاغ می‌شد .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با تغییر کاربری اراضی موسوم به صنایع کاغذسازی قائم (دستمال کاغذی حریر) ، از کاربری ...

    |

    طبق مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور باید برای بافت های فرسوده هر شهرستان ، بسته‌های بومی شده تهیه و در اختیار استان‌ها قرار داد . ارائه بسته‌های بومی به نوعی باعث تشویق مردم به نوسازی بافت های فرسوده می شود .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی مازندران گفت : در جلسه با معاون وزیر راه و شهرسازی مقرر شد طرح پهنه‌بندی بلندمرتبه‌سازی در استان ...

    |

    نظرات کاربران