در حال بارگذاری ...
  • ساخت بیمارستان‌ با الگوی کاهش مصرف انرژی اولویت سازمان مجری است

    از جمله فعالیت‌های حائز اهمیتی که سازمان مجری در برنامه دارد تدوین فهرست بهای بیمارستانی به منظور کاهش قیمت تمام شده بیمارستان‌ها، صرفه جویی و کاهش مصرف انرژی در طراحی و ساخت بیمارستان‌هاست .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون وزیر راه و شهرسازی بر توجه به تعمیر و نگهداری بیمارستان‌های احداث شده توسط دستگاه و وزارتخانه بهره‌بردار ، رعایت الزامات اقتصاد مهندسی در ساخت و الزامات پدافند غیرعامل بر ساخت بیمارستان‌های با رعایت الگوی کاهش مصرف انرژی تاکید کرد .

    علی نبیان در هفتمین کنگره تخصصی و چهارمین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات به بیان بخشی از اقدامات سازمان مجری به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی پرداخت .

    مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی گفت : در کنار همکاران پرتلاش وزارت بهداشت، سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی به عنوان بازوی اجرایی دولت و یکی از سازمان‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی با همکاری همه مشاوران ، پیمانکاران و نیروهای فنی و مهندسی توانست در احداث بیمارستان‌ها گام ارزنده‌ای بردارد و تسریع در ساخت و تکمیل بیمارستان‌های مناسب توسط سازمان مجری ، توانست بخشی از دغدغه‌های وزارت بهداشت را کاهش بدهد .

    معاون وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اینکه در ایام کرونا ۱۴ بیمارستان با مجموع ۲ هزار و ۵۷۰ تختی بیمارستانی توسط سازمان مجری تکمیل و به بهره‌بردار تحویل شد ، افزود : از جمله فعالیت‌های حائز اهمیتی که سازمان مجری در برنامه دارد تدوین فهرست بهای بیمارستانی به منظور کاهش قیمت تمام شده بیمارستان‌ها، صرفه جویی و کاهش مصرف انرژی در طراحی و ساخت بیمارستان‌هاست .

    نبیان همچنین در این همایش بر اهمیت توجه به تعمیر و  نگهداری بیمارستان‌های احداث شده توسط دستگاه و وزارتخانه بهره‌بردار ، رعایت الزامات اقتصاد مهندسی در ساخت و رعایت الزامات پدافند غیرعامل تاکید کرد .

    گفتنی است ، بیمارستان ۹۰ تختی پاوه در استان کرمانشاه، بیمارستان ۲۳۵ تختی بروجن در چهارمحال و بختیاری ، بیمارستان ۲۲۰ تختی بهشهر در استان مازندران ، بیمارستان ۲۲۴ تختی تالش در استان گیلان ، بیمارستان ۲۳۵ تختی سقز در کردستان، بیمارستان ۱۴۹ تختی زرند در کرمان ، بیمارستان ۲۲۲ تختی سراوان در سیستان و بلوچستان ، بیمارستان ۱۲۹ تختی تویسرکان در همدان ، بیمارستان ۱۲۹ تختی جایگزین لنگرود در استان گیلان ، بیمارستان ۹۰ تختی تکاب در استان آذربایجان‌غربی ، بیمارستان ۲۷۳ تختی تربت‌حیدریه در خراسان‌رضوی، بیمارستان ۳۱۳ تختی جهرم در استان فارس ، بیمارستان ۱۴۲ تختی جایگزین شهیدرجایی گچساران در کهگیلویه و بویراحمد و بیمارستان ۹۹ تختی جایگزین ۱۵ خرداد مهدیشهر در استان سمنان بیمارستان هایی هستند که در ایام کرونا توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی تکمیل و تحویل بهره‌بردار شد .




    مطالب مرتبط

    در راستای زیرساخت‌هایی که نیاز است در اجرای طرح‌های مسکن تامین شود نیز تفاهمی بین سازمان مجری و سازمان ملی زمین و مسکن ایجاد شده تا در آینده بتوان زیرساخت‌های مورد نیاز طرح‌های مسکن را با سرعت بیشتری تأسیس کرد .

    |

    احداث بیمارستان ۵۰۰ تختی ایرانشهر که در مرحله اسکلت قرار دارد از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و طبق زمان‌بندی اولیه تکمیل آن تا سال ۱۴۰۴ به طول می‌انجامد . هم‌اکنون پیشرفت کل این پروژه ۲۸ درصد است و با تخصیص به موقع اعتبار در زمان مقرر به اتمام خواهد رسید .

    |

    ساخت این بیمارستان ۱۱۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تاکنون ۶۵۰ میلیارد تومان آن تامین شده است و به ۴۵۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است تا بیمارستان تکمیل و تحویل بهره‌بردار شود .

    |

    بر اساس آمارها سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات عمومی و دولتی بیش از ۲۵۱ بیمارستان با ۲۴ هزار و ۴۴۳ تخت را ساخته و تحویل بهره‌بردار داده است .

    |

    این بیمارستان در ۶ طبقه احداث می‌شود و شامل تمامی بخش‌های یک بیمارستان جنرال و عمومی است . برنامه‌ریزی شده است تا این بیمارستان با تأمین به‌موقع منابع مالی در ۳۶ ماه و با سرمایه‌گذاری ۱۴۰۰ میلیارد تومان احداث شود .

    |

    نظرات کاربران