در حال بارگذاری ...
  • ساخت بیمارستان‌ با الگوی کاهش مصرف انرژی اولویت سازمان مجری است

    از جمله فعالیت‌های حائز اهمیتی که سازمان مجری در برنامه دارد تدوین فهرست بهای بیمارستانی به منظور کاهش قیمت تمام شده بیمارستان‌ها، صرفه جویی و کاهش مصرف انرژی در طراحی و ساخت بیمارستان‌هاست .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون وزیر راه و شهرسازی بر توجه به تعمیر و نگهداری بیمارستان‌های احداث شده توسط دستگاه و وزارتخانه بهره‌بردار ، رعایت الزامات اقتصاد مهندسی در ساخت و الزامات پدافند غیرعامل بر ساخت بیمارستان‌های با رعایت الگوی کاهش مصرف انرژی تاکید کرد .

    علی نبیان در هفتمین کنگره تخصصی و چهارمین کنگره بین‌المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات به بیان بخشی از اقدامات سازمان مجری به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی پرداخت .

    مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی گفت : در کنار همکاران پرتلاش وزارت بهداشت، سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی به عنوان بازوی اجرایی دولت و یکی از سازمان‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی با همکاری همه مشاوران ، پیمانکاران و نیروهای فنی و مهندسی توانست در احداث بیمارستان‌ها گام ارزنده‌ای بردارد و تسریع در ساخت و تکمیل بیمارستان‌های مناسب توسط سازمان مجری ، توانست بخشی از دغدغه‌های وزارت بهداشت را کاهش بدهد .

    معاون وزیر راه و شهرسازی با یادآوری اینکه در ایام کرونا ۱۴ بیمارستان با مجموع ۲ هزار و ۵۷۰ تختی بیمارستانی توسط سازمان مجری تکمیل و به بهره‌بردار تحویل شد ، افزود : از جمله فعالیت‌های حائز اهمیتی که سازمان مجری در برنامه دارد تدوین فهرست بهای بیمارستانی به منظور کاهش قیمت تمام شده بیمارستان‌ها، صرفه جویی و کاهش مصرف انرژی در طراحی و ساخت بیمارستان‌هاست .

    نبیان همچنین در این همایش بر اهمیت توجه به تعمیر و  نگهداری بیمارستان‌های احداث شده توسط دستگاه و وزارتخانه بهره‌بردار ، رعایت الزامات اقتصاد مهندسی در ساخت و رعایت الزامات پدافند غیرعامل تاکید کرد .

    گفتنی است ، بیمارستان ۹۰ تختی پاوه در استان کرمانشاه، بیمارستان ۲۳۵ تختی بروجن در چهارمحال و بختیاری ، بیمارستان ۲۲۰ تختی بهشهر در استان مازندران ، بیمارستان ۲۲۴ تختی تالش در استان گیلان ، بیمارستان ۲۳۵ تختی سقز در کردستان، بیمارستان ۱۴۹ تختی زرند در کرمان ، بیمارستان ۲۲۲ تختی سراوان در سیستان و بلوچستان ، بیمارستان ۱۲۹ تختی تویسرکان در همدان ، بیمارستان ۱۲۹ تختی جایگزین لنگرود در استان گیلان ، بیمارستان ۹۰ تختی تکاب در استان آذربایجان‌غربی ، بیمارستان ۲۷۳ تختی تربت‌حیدریه در خراسان‌رضوی، بیمارستان ۳۱۳ تختی جهرم در استان فارس ، بیمارستان ۱۴۲ تختی جایگزین شهیدرجایی گچساران در کهگیلویه و بویراحمد و بیمارستان ۹۹ تختی جایگزین ۱۵ خرداد مهدیشهر در استان سمنان بیمارستان هایی هستند که در ایام کرونا توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی تکمیل و تحویل بهره‌بردار شد .




    مطالب مرتبط

    مصلی بزرگ امام خمینی به مساحت ۷۵ هکتار دارای سه بخش مرکزی ، جنوبی و شمالی است .

    |

    بیمارستان ۱۴۴ تختی خمین با زیربنای ۱۷ هزار و ۶۱ مترمربع در شهریورماه سال گذشته با حضور رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه افتتاح شد . همچنین احداث خانه‌های سازمان پزشکان بیمارستان باشت نیز با هدف ساماندهی به وضعیت اسکان پزشکان با تعداد ۱۵ واحد مسکونی و زمین شماره یک ...

    |

    هم اکنون بیش از ۱۰۰ طرح بزرگ مقیاس در حوزه ساخت ساختمان های دولتی از جمله مصلی امام خمینی(ره) تهران ، مجلس شورای اسلامی ، بیمارستان‌ها و ورزشگاه ها در کشور در حال ساخت بوده که با تامین منابع مالی شاهد بهره برداری کامل از این طرح ها خواهیم بود .

    |

    برنامه این سازمان در چهار سال دولت چهاردهم آغاز عملیات اجرایی ۸ بیمارستان با مجموع یکهزار و ۷۷۶ تخت بیمارستانی است . این بیمارستان‌ها شامل بیمارستان ۳۵۰ تختی حضرت ابوالفضل (ع) در شهرستان بهارستان استان تهران ، بیمارستان ۲۲۰ تختی شهر جدید پرند ، توسعه بیمارستان تاکستان از ۹۰ ...

    |

    احداث این بیمارستان به صورت مشارکتی و با اعتبارات سازمان برنامه و بودجه در حال انجام است . اراضی این بیمارستان نیز به شکل تهاتر اراضی و املاک شهر پرند تامین شده است .

    |

    نظرات کاربران