ساخت صنعتی مسکن در قوانین ما مغفول مانده است
یکی از راهکارهایی که می تواند از تشکیل سکونتگاه های غیررسمی و مهاجرت به حاشیه شهرها جلوگیری کند ، افزایش امکانات و خدمات در روستاها با در نظرگرفتن طرح های تشویقی است که از رشد بی رویه بافت های ناکارآمد شهری ناشی از مهاجرت روستانشینان به شهرها جلوگیری خواهد کرد .
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، به گفته مدیرکل راه و شهرسازی کردستان یکی از مواردی که در قانون برنامه هفتم لازم است به آن توجه شود صنعتیسازی مسکن است که تاکنون مغفول مانده است .
جهانگیر الیاسی در جلسه کارگروه مسکن برنامه هفتم استان کردستان با اشاره به مشکلات پیش روی صنعت مسکن به منظور حل این مشکلات پیشنهاداتی ارائه داد . برای پایین نگه داشتن قیمت تمام شده مصالح ساختمانی که متاسفانه به سرعت دارد بالا میرود و در هزینه تمام شده مسکن بسیار پررنگ است میتوان در قانون برنامه هفتم بخشی از منابع هدفمندی یارانهها را به بخش مسکن برای تامین مصالح ارزان قیمت اختصاص داد .
الیاسی با اشاره به اینکه صنعتی سازی در حوزه مسکن تاکنون مغفول مانده پیشنهاد کرد ، در قانون برنامه هفتم صنعتی سازی ساختمان و استفاده از تجربیات در این خصوص گنجانده شود . یکی از راهکارهایی که می تواند از تشکیل سکونتگاه های غیررسمی و مهاجرت به حاشیه شهرها جلوگیری کند ، افزایش امکانات و خدمات در روستاها با در نظرگرفتن طرح های تشویقی است که از رشد بی رویه بافت های ناکارآمد شهری ناشی از مهاجرت روستانشینان به شهرها جلوگیری خواهد کرد .
وی از دائمی کردن بعضی از قوانین بودجه سالانه همچون بحث تهاتر زمین با پیمانکاران به عنوان یکی دیگر از پیشنهادات برای طرح در لایحه قانون برنامه هفتم یاد کرد و گفت : بحث تهاتر ، پتانسیل خوبی است برای متقاعد کردن پیمانکاران حوزه راه و مسکن در راستای عقد قرارداد و ادامه پروژه های در حال انجام .
الیاسی در پایان گفت : تشکیل صندوق ملی بازآفرینی نیز از جمله پیشنهاداتی است که اگر در قانون برنامه هفتم گنجانده شود، پشتوانه خوبی برای عملیاتی کردن طرحهای باز آفرینی شهری است .