در حال بارگذاری ...
  • تعیین تکلیف طرح تفصیلی اراضی ۱۳۰ هکتاری شهید کشوری اصفهان

    تعیین کاربری حدود ۱۶ هکتار اراضی (در خارج از محدوده ۱۷۰ هکتاری موضوع بند ۲ مصوبه مورخ ۱۳۹۴۵۵ شورایعالی شهرسازی و معماری پیرامون طرح تفصیلی اراضی شهید کشوری) در حریم شهر اصفهان و تخصیص آن به «کاربری خدماتی» در دو بخش غرب و جنوب شرق مطابق مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و به شرح نقشه پیوست مورد تائید قرار گرفت.

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، با ابلاغ شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران طرح تفصیلی اراضی ۱۳۰ هکتاری شهید کشوری شهر اصفهان تعیین تکلیف شد .

    معاون شهرسازی و معماری در ابلاغ مصوبه شورای ‌عالی شهرسازی و معماری خطاب به استاندار و رییس شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اصفهان ضمن تاکید بر مطالعات عارضه‌سنجی ترافیکی طرح و نحوه اتصال شبکه دسترسی در محدوده طرح به شبکه حمل و نقل شهر، پیش از ابلاغ طرح به شهرداری به تائید شورای ترافیک کلانشهر اصفهان رسانده شود، یادآور شد: با عنایت به فاصله حدود ۳/۱ کیلومتری برج‌های مسکونی واقع در شمال محدوده، تائید وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مبنی بر عدم اختلال در استاندارد پروازی فرودگاه بدر، پیش از ابلاغ طرح توسط دبیرخانه شورایعالی اخذ شود.

    فرزانه صادق مالواجرد در نامه ابلاغ خود افزود: با عنایت به اینکه براساس گزارش اداره کل راه و شهرسازی استان، متاسفانه ۷۶۴۴ واحد در قالب ۲۷ بلوک ساختمانی بدون پروانه احداث شده‌اند، لذا مقرر می‌دارد مراتب انطباق کلیه مستحدثات فاقد پروانه با ضوابط و مقررات ملاک عمل اعم از مباحث مقررات ملی ساختمان (به ویژه مبحث حریق) و نیز آیین‌نامه ۲۸۰۰ به تائید سازمان نظام مهندسی استان رسانده شود.

    معاون شهرسازی و معماری در ادامه ابلاغ خود به استاندار اصفهان به بحث تامین خدمات اشاره کرد و یادآور شد : تعیین کاربری حدود ۱۶ هکتار اراضی (در خارج از محدوده ۱۷۰ هکتاری موضوع بند ۲ مصوبه مورخ ۱۳۹۴/۵/۵ شورایعالی شهرسازی و معماری پیرامون طرح تفصیلی اراضی شهید کشوری) در حریم شهر اصفهان و تخصیص آن به «کاربری خدماتی» در دو بخش غرب و جنوب شرق مطابق مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان و به شرح نقشه پیوست مورد تائید قرار گرفت.

    وی در ادامه ابلاغیه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با اشاره به مورد تایید قرار گرفتن طرح تفصیلی محدوده ۱۳۰ هکتاری بر اساس نقشه مصوب شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان (دارای امضای اعضای کمیسیون ماده پنج شهر اصفهان) اعمال اصلاحات ، آورده است: با عنایت به اذعان و اشعار مسئولین شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی استان مبنی بر وجود حقوق مکتسبه ناشی از توافقات صورت‌گرفته با ارتش در سنوات گذشته و تدقیق میزان آن همسو با مصوبه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، افزایش سقف واحدپذیری از ۱۱ هزار به ۱۴۶۶۳ هزار واحد در قالب ۷۱ بلوک مطابق نقشه تفصیلی و جدول پیوست (‌با عنایت به تامین حداقل سرانه‌های مورد نیاز از محل اراضی ۱۶ هکتاری واقع در حریم موضوع بند ب) مورد تائید قرار گرفت.

    صادق مالواجرد یادآور شد: با وجود تامین بخشی از سرانه‌های خدماتی طرح از طریق تثبیت کاربری‌های خدماتی در اراضی ۱۶ هکتاری در حریم شهر، لازم است کمبود سرانه‌های خدماتی در دو کاربری «تاسیسات و تجهیزات شهری» و «اداری و انتظامی» حداقل به میزان سرانه طرح مصوب مورخ ۱۳۹۴/۰۵/۰۵ شورایعالی شهرسازی و معماری، از طریق تغییر در پراکنش و سطوح سایر کاربری‌ها جبران شود.

    معاون شهرسازی و معماری در ادامه ابلاغ خود به بحث واگذاری‌ اراضی خدماتی به دستگاههای مرتبط اشاره و تصریح کرد: بر واگذاری عرصه‌های خدماتی به دستگاه‌ها بر اساس توافق حاصله در استان و مصوبه مورخ ۲۲/۲/۱۴۰۰ شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تاکید می‌شود.

    شورایعالی شهرسازی و معماری ایران در جلسات مورخ  ۱۴۰۱/۸/۲ و ۱۴۰۱/۸/۱۶ خود، مصوبه مورخ ۱۴۰۰/۲/۲۲ شورای برنامه ریزی و توسعه استان اصفهان در خصوص «مغایرت طرح تفصیلی اراضی ۱۳۰ هکتاری شهید کشوری شهر اصفهان با مصوبه ۱۳۹۴/۵/۵ شورایعالی شهرسازی و معماری» را که عمدتاً شامل ۴ محور «افزایش ظرفیت واحدپذیری از ۱۱ به ۱۶ هزار واحد»، «تغییرات کاربری اراضی و توده‌گذاری(سطح اشغال و تراکم ساختمانی) بلوکهای مسکونی»، «تغییرات در شبکه معابر» و «تعیین کاربری حدود ۱۶ هکتار از اراضی مجاور محدوده ۱۳۰ هکتاری، در اختیار ارتش و واقع در حریم شهر اصفهان و تخصیص آن به کاربری‌های خدماتی جهت تامین کمبود سرانه‌های خدماتی طرح» می‌شود، با توجه به صورتجلسات مورخ ۱۴۰۱/۶/۶و ۱۴۰۱/۷/۱۰ کمیته فنی شماره یک  مورد بررسی قرار داده و به شرح فوق اتخاذ تصمیم نمود.




    مطالب مرتبط

    برای تعداد ۱۹ طرح تفصیلی شامل شهرهای اژیه ، تودشک ، محمدآباد ، ورزنه ، کمشچه ، بویین میاندشت ، عسگران ، وزوان ، چرمهین ، خالدآباد ، نیک آباد ، طالخونچه ، نصرآباد ، دیزیچه ، خمینی شهر ، گز ، محمدآباد ، قهدریجان و گلپایگان ، مرحله اول آن ها تهیه شده و قابل طرح در کمیسیون ماده ۵ است ...

    |

    اجرای قانون جامع حدنگار موسوم به (کاداستر) گامی مهم برای پیشگیری از وقوع پدیده زمین‌خواری بشمار می‌رود و دسترسی به اطلاعات زمین‌های ملی را آسان می‌کند ، در این راستا اخذ اسناد تک برگی و تبدیل اسناد دفترچه‌ای اراضی دولتی در سطح شهرستان لنجان به اسناد تک برگ همسو با ...

    |

    جایگاه کمیسیون ماده پنج در استان کاملاً مشخص است لذا هر تصمیمی که در این کمیسیون گرفته می‌شود تمام اعضا و دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای کامل آن هستند .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان گفت : در کمیته فنی کمیسیون ماده پنج جنوب کرمان ، طرح آماده سازی زمین های نهضت ملی منوجان به ...

    |

    طرح تفصیلی ۱۰ شهر در کمیسیون ماده ۵ موضوع قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری به تصویب رسیده که فرآیند قانونی ابلاغ آن در حال اجراست .

    |

    نظرات کاربران