در حال بارگذاری ...

اختصاص محدوده ۴۸ و ۳۲ هکتاری پردیسان به عنوان پشتوانه پروژه‌های بافت‌های فرسوده استان قم

از سال ۹۶ مشارکت و رغبت مردم در راستای بهسازی و نوسازی بناها در بافت فرسوده به دلیل آنکه مشوق‌های در نظر گرفته شده با تورم کشور همراه نبوده کم شده است و قم در این زمینه نسبت به سایر شهرها عقب ماندگی‌هایی دارد که کمبود اعتبارات را می‌توان دلیل عمده آن برشمرد و با این اعتبارات محدود در نظر گرفته شده که به صورت قطره چکانی است و از سویی دیگر با موازی کاری‌هایی که صورت می‌گیرد نمی‌توان انتظار تحول در این بخش داشت .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل راه و شهرسازی قم گفت : دو زمین با محدوده ۴۸ هکتاری و ۳۲ هکتاری در منطقه پردیسان به عنوان پشتوانه پروژه‌های بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده است .

فهیمه فتاحی اظهار داشت : محدوده بافت فرسوده شهر قم ، هزار و ۵۸۷ هکتار است که بخش عمده ای از این بافت فرسوده در هسته مرکزی شهر قم و اطراف حرم مطهر و مناطق یک ، سه و بخش‌هایی از منطقه دو قرار دارد . دو زمین با محدوده ۴۸ هکتاری و ۳۲ هکتاری در منطقه پردیسان به عنوان پشتوانه پروژه‌های بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده است .

فتاحی با بیان اینکه بهسازی بافت فرسوده قم از ۷ سال قبل آغاز شده است افزود : بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته ؛ ۱۴ محور تاریخی و فرهنگی در هسته مرکزی شهر و پیرامون حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) که تردد زائران در آن بسیار بوده ، انجام شده است .

وی ادامه داد : اقداماتی که در راستای بهسازی محورهای تاریخی و فرهنگی قم صورت گرفته شامل ، شامل کف سازی ، بهسازی جداره‌ها و زیرساخت‌ها و نیز معرفی بناهای تاریخی آن محدوده می‌باشد و اساساً حوزه فعالیت اداره کل راه و شهرسازی در بافت‌های فرسوده پرداختن به پروژه‌های عمومی از جمله اصطلاح شبکه‌ها و زیرساخت‌های این مناطق است و در مالکیت‌های خصوصی نمی‌تواند دخالتی داشته باشد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی اداره کل راه و شهرسازی استان قم افزود : از سال ۹۶ مشارکت و رغبت مردم در راستای بهسازی و نوسازی بناها در بافت فرسوده به دلیل آنکه مشوق‌های در نظر گرفته شده با تورم کشور همراه نبوده کم شده است و قم در این زمینه نسبت به سایر شهرها عقب ماندگی‌هایی دارد که کمبود اعتبارات را می‌توان دلیل عمده آن برشمرد و با این اعتبارات محدود در نظر گرفته شده که به صورت قطره چکانی است و از سویی دیگر با موازی کاری‌هایی که صورت می‌گیرد نمی‌توان انتظار تحول در این بخش داشت .

فتاحی با بیان اینکه بهسازی منطقه چهل اختران قم بیش از ده سال متوقف بود افزود : هم اکنون عملیات اجرایی بهسازی آن آغاز شده که در این زمینه نیازمند مشارکت مردم و همچنین مدیریت شهری هستیم .

گفتنی است اراضی ۴۸ هکتاری در حد فاصل تقاطع بلوار امام علی(ع) و بلوار امام صادق(ع)  و اراضی ۳۲ هکتاری در انتهای بلوار امامت پردیسان قرار دارد .




مطالب مرتبط

یکی از راهبردهای شرکت بازآفرینی شهری ایران ، برنامه ریزی از پایین به بالاست و رکن اساسی آن استفاده از ظرفیت دفاتر تسهیلگری است، به همین منظور به دنبال تقویت این دفاتر هستیم .

|

هدف از تهیه این طرح‌ها در محلات تاریخی ، حفظ ، مرمت و احیای بافت‌های تاریخی و در سکونتگاه‌های غیررسمی ، توانمندسازی اجتماعی و اقتصادی ساکنان و بهسازی و مقاوم سازی این بافت‌ها است . در محلاتی که با ناکارآمدی کالبدی مواجه هستند ، اهدافی چون نوسازی و مقاوم سازی کالبدی و ...

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، عدم جذابیت در موضوع تولید مسکن در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری برای سرمایه‌گذاری خارجی مساله ای است که ضرورت دارد تا ...

|

همواره از بافت‌های فرسوده به عنوان فرصت و سرمایه‌ای برای توسعه کالبدی شهر و تولید مسکن یاد می شود اما سرمایه مهم دیگری در این بافت‌ها وجود دارد و آن سرمایه اجتماعی است . زمانی که یک شهر جدید ساخته می شود ممکن است چند نسل طول بکشد تا ساختار اجتماعی آن شکل بگیرد .

|

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران گفت : در این دوره می‌توانیم برای اولین بار تولید مسکن را با بازآفرینی شهری همسو کنیم ...

|

نظرات کاربران