در حال بارگذاری ...

اصلاح قوانین موجود برای تمرکز ساخت ساختمان‌های عمومی در سازمان مجری

تدوین و اصلاح قوانین بالادستی و تهیه بستر قانونی مناسب برای متمرکز شدن ساخت و سازهای دولتی و عمومی توسط سازمان با بکارگیری آخرین فناوری‌های علمی بر اساس اهمیت و نوع کاربری هر پروژه و حذف دستگاه‌های موازی نخسیتن راهکاری است که در سازمان اتخاذ شده است .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرکل برنامه ، بودجه و کنترل پروژه سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی از اتخاذ چهار راهکار برای‌ راه‌اندازی چرخه بهره‌وری و اصلاح قوانین برای تمرکز ساخت ساختمان‌های عمومی در آن سازمان خبر داد .

مهناز آقاجانی با تاکید بر اینکه سازمان مجری بر اساس بند الف ماده ۵ قانون برنامه ششم توسعه کشور و همچنین تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ آیین‌نامه اجرایی آن، موظف است تا چرخه بهره‌وری در سازمان را راه اندازی کند در خصوص راهکارهای اتخاذ شده توضیحاتی را ارایه کرد .

مدیرکل برنامه ، بودجه و کنترل پروژه سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی در بیان جزئیات راهکارهای ارایه شده گفت : تدوین و اصلاح قوانین بالادستی و تهیه بستر قانونی مناسب برای متمرکز شدن ساخت و سازهای دولتی و عمومی توسط سازمان با بکارگیری آخرین فناوری‌های علمی بر اساس اهمیت و نوع کاربری هر پروژه و حذف دستگاه‌های موازی نخسیتن راهکاری است که در سازمان اتخاذ شده است .

آقاجانی ادامه داد : این برنامه توسط مصوبه هیات وزیران با موضوع سند ارتقا بهره‌وری بخش ساختمان در تیرماه ۱۴۰۰ ابلاغ شد که در جزء ۷ بند ۵ همان سند تحت‌عنوان اولویت‌های سیاسی مقرر شد تا برنامه فوق عملیاتی شود و پیشنهادها در برنامه هفتم توسعه ارایه و اجرای آن پیگیری شود . این مهم توسط سازمان مجری در حال دنبال است و در برنامه هفتم توسعه نیز پیشنهاد شده است .

وی دومین راهکار را ایجاد سازوکار بررسی عملکرد مشاوران و پیمانکاران و ارایه بازخورد برای پیگیری آنها در پروژه‌های آتی با هدف بهبود مستمرد عملکرد مشاوران و پیمانکاران عنوان کرد . ایجاد الگوی ارزیابی علمکرد دوره‌ای کارشناسان فنی سازمان با هدف بهبود مستمر مدیریت پروژه و همچنین بررسی اسناد حین اجرای پروژه‌ها با هدف بهبود زمان و کیفیت رسیدگی به صورت وضعیت‌ها از دیگر راهکارهای سازمان برای افزایش بهره‌وری است .

مدیرکل برنامه، بودجه و کنترل پروژه سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی یکی از مشکلات موجود را موازی‌کاری سایر دستگاه‌های در احداث ساختمان‌های عمومی برشمرد. به گفته وی همین مشکل سبب شده  تا از ظرفیت سازمان به درستی استفاده نشود .

وی اتخاذ برنامه‌های موجود را راهکاری برای کاهش مشکلات موجود و ارتقا بهره‌وری عنوان کرد . سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات عمومی و دولتی تمامی گزارش‌های چهار اقدام را در قالب کاربرگ‌ها و فرم‌های تعریف‌شده بر اساس شیوه‌نامه پایش اجرای برنامه‌های ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی کشور تکمیل کرده و به وزارت راه و شهرسازی و همچنین سازمان ملی بهره‌وری ارایه شده است . کاربرگ‌ها و فرم‌های تعریف شده و گزارش‌های تدوین شده توسط معاونت مسکن و ساختمان به سازمان بهره‌وری ارایه خواهد شد .




مطالب مرتبط

مصلی بزرگ امام خمینی به مساحت ۷۵ هکتار دارای سه بخش مرکزی ، جنوبی و شمالی است .

|

بیمارستان ۱۴۴ تختی خمین با زیربنای ۱۷ هزار و ۶۱ مترمربع در شهریورماه سال گذشته با حضور رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه افتتاح شد . همچنین احداث خانه‌های سازمان پزشکان بیمارستان باشت نیز با هدف ساماندهی به وضعیت اسکان پزشکان با تعداد ۱۵ واحد مسکونی و زمین شماره یک ...

|

هم اکنون بیش از ۱۰۰ طرح بزرگ مقیاس در حوزه ساخت ساختمان های دولتی از جمله مصلی امام خمینی(ره) تهران ، مجلس شورای اسلامی ، بیمارستان‌ها و ورزشگاه ها در کشور در حال ساخت بوده که با تامین منابع مالی شاهد بهره برداری کامل از این طرح ها خواهیم بود .

|

برنامه این سازمان در چهار سال دولت چهاردهم آغاز عملیات اجرایی ۸ بیمارستان با مجموع یکهزار و ۷۷۶ تخت بیمارستانی است . این بیمارستان‌ها شامل بیمارستان ۳۵۰ تختی حضرت ابوالفضل (ع) در شهرستان بهارستان استان تهران ، بیمارستان ۲۲۰ تختی شهر جدید پرند ، توسعه بیمارستان تاکستان از ۹۰ ...

|

احداث این بیمارستان به صورت مشارکتی و با اعتبارات سازمان برنامه و بودجه در حال انجام است . اراضی این بیمارستان نیز به شکل تهاتر اراضی و املاک شهر پرند تامین شده است .

|

نظرات کاربران