صدور ۵۴۰۰ پروانه ساختمانی در بافت های فرسوده سیستان و بلوچستان
انواع مشوقها در چهار گروه شامل بازآفرینی یکپارچه در مقیاس بلوک شهری ، نوسازی در مقیاس محورهای اصلی محله ای، نوسازی در عمق بافت فرسوده شهری و ضوابط تشویقی نوسازی قطعات غیرقابل تجمیع ، برای نوسازی بافتهای فرسوده پیش بینی شده است .
به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از صدور پنج هزار و ۴۰۰ پروانه ساختمانی در بافت فرسوده این استان در سال گذشته خبر داد.
عطاء اله اکبری در حاشیه هشتمین جلسه شورای عالی مسکن کشور اظهار داشت : برنامه نوسازی واحدهای مسکونی در بافت فرسوده به عنوان یکی از ارکان نهضت ملی مسکن به شمار میرود و راهکار اساسی نوسازی بافت فرسوده بر مبنای مردمیسازی و تشویق ساکنان بافتها با مشارکت سازندهها با استفاده از بستههای تشویقی است.
وی مهمترین بسته تشویقی برای اجرا را بسته تشویقی ۱۹ بندی با رویکرد شهرسازی برشمرد و تاکید کرد : انواع مشوقها در چهار گروه شامل بازآفرینی یکپارچه در مقیاس بلوک شهری ، نوسازی در مقیاس محورهای اصلی محله ای ، نوسازی در عمق بافت فرسوده شهری و ضوابط تشویقی نوسازی قطعات غیرقابل تجمیع ، برای نوسازی بافتهای فرسوده پیش بینی شده است .
مدیر کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان افزود : مشوقهای کالبدی به منظور تسریع و تسهیل نوسازی و ایجاد انگیزه برای توسعه گرها، سرمایه گذاران و مالکان اراضی محدوده بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری و به منظور ارتقا کیفیت محیطی و تامین خدمات مورد نیاز این محلات ، برحسب گروه بندی فوق قابل اعمال است .
اکبری با بیان اینکه سرمایه گذاران محلی ، سازندگان و مالکان اراضی و املاک واقع در بافتهای فرسوده استان میتوانند از مزایای این مشوقها بهرهمند شوند ، حمایت از مردمی سازی در بافتهای فرسوده، کاهش هزینههای غیرساختمانی شامل فرآیندهای اداری ، صدور پروانه ساختمانی ، پایان کار و انشعابات آب ، برق و گاز را به عنوان محور نخست بسته تشویقی شهرسازانه برشمرد .