در حال بارگذاری ...
  • تصویب پهنه‌های استقرار سکونتگاه‌های جدید ساحلی با رویکرد مولدسازی در سواحل جنوبی سیستان وبلوچستان

    استان سیستان و بلوچستان با دارا بودن امکان دسترسی مستقیم به پهنه دریایی اقیانوسی ، دارای ظرفیت‌های بالایی برایتوسعه همه جانبه ساحلی است که با برنامه‌ریزی مناسب و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کلان بالقوه در نواحی ساحلی ، گام موثری در راستایاقتصاد دریاپایه برداشته خواهد شد .

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، احداث ۸ سکونتگاه ساحلی در پهنه‌های استقرار سکونتگاه‌های جدید ساحلی در سواحل جنوب استان سیستان وبلوچستان به تصویب رسید .

    جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان سیستان و بلوچستان با دستورکاربررسی طرح امکان‌سنجی توسعه و مکانیابی سکونتگاه‌های جدید ساحلی در سواحل جنوب استان با رویکرد مولدسازی به ریاستاستاندار سیستان و بلوچستان برگزار شد .

    در این جلسه بر ضرورت ایجاد سکونتگاه‌های ساحلی با اهداف تمرکززدایی از توسعه مرکزگرا، استفاده از موهبت دریا و سواحل بهویژه سواحل متصل به آب‌های آزاد و نشت اثرات توسعه همه‌جانبه و برنامه‌ریزی شده در سواحل جنوبی استان سیستان و بلوچستان از طریق بازگشت عواید ناشی از توسعه به جامعه محلی و افزایش ظرفیت اشتغال و ارتقای معیشت ساحل‌نشینان تاکید و احداث ۸ سکونتگاه ساحلی در پهنه‌های مشخص شده در این استان ، به تصویب رسید .

    در این جلسه همچنین با عنایت به تبیین توجه به توسعه دریاپایه در راستای سیاست‌های آمایشی کشور و تحقق منویات مقام معظمرهبری در زمینه “گنج پنهان سواحل مکران“، بر استفاده بهینه از ویژگی‌های منحصر به فرد و مزیت‌های استان سیستان و بلوچستانهمچون استقرار منطقه آزاد اقتصادی ، رشد فزاینده صنایع بزرگ‌مقیاس، وجود بندر اقیانوسی چابهار ، آبزی‌پروری و شیلات ، گردشگری طبیعی و کشت محصولات گرمسیری در هم‌افزایی با توسعه نظام سکونتگاهی نیز تاکید شد .

    استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه بیان کرد : در مکان‌یابی و تعیین نقش و کارکرد سکونتگاه‌های جدید باید علاوه بر توجه به تجربه‌های قبلی در توسعه شهرهای جدید در سیستان و بلوچستان، از نظرات مدیران و کارشناسان و خبرگان استان بهره گرفت .

    استان سیستان و بلوچستان با دارا بودن امکان دسترسی مستقیم به پهنه دریایی اقیانوسی ، دارای ظرفیت‌های بالایی برایتوسعه همه جانبه ساحلی است که با برنامه‌ریزی مناسب و بهره‌گیری از ظرفیت‌های کلان بالقوه در نواحی ساحلی ، گام موثری در راستایاقتصاد دریاپایه برداشته خواهد شد .




    مطالب مرتبط

    باید با برنامه ریزی دقیق ، اراضی واگذار شده به اشخاص حقیقی و حقوقی که بلاتکلیف رها شده شده تعیین تکلیف شود تا ساخت و ساز در محلات، بالاخص اراضی اوقافی ورودی شهر سرعت بگیرد .

    |

    در شهر جدید پرند ۳۲ هزار و ۱۱۱ واحد نهضت ملی مسکن در ۴ فاز در دست اجراست .

    |

    به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، طرح مطالعاتی یکپارچه ساختار فضایی سکونتگاه‌های جدید ساحلی با هدف شناسایی چارچوب اقتصاد دریامحور و تعیین جایگاه این ...

    |

    شرکت عمران شهر جدید پرند ، نماینده وزارت راه و شهرسازی در شهر پرند و متولی توسعه شهر است و احداث فضاهای اداری ، انتظامی و آموزشی و فرهنگی مذهبی را در دست دارد و با حوزه خدمات شهرداری کاملا منفک است .

    |

    حجم انباشته تعهدات را با اولویت بندی و زمان بندی صحیح پیش می بریم و امیدوارم بتوانیم از همه طرفیت های همیارانه استفاده کنیم .

    |

    نظرات کاربران