در حال بارگذاری ...

تغییرات اقلیمی ، مهاجرت و سکونتگاه های غیررسمی مهمترین چالش های کلانشهرهای دنیا

چنانچه بخواهیم به حوزه بازآفرینی و نوسازی بافت های فرسوده ورود کنیم باید سه ضلع دولت ، شهرداری و مردم را با هم پیش ببریم که خوشبختانه در این دوره دولت و شهرداری برای تحقق اهداف نوسازی اهتمام جدی دارند و مردم را نیز در این حوزه با خود همراه کرده اند .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مراسم گرامیداشت روز جهانی «اسکان بشر» با شعار اقتصاد تاب‌آور شهری در مجموعه فرهنگی و هنری نگارستان با حضور ، مهدی هدایت ، مدیرعامل سازمان نوسازی ، حمیدرضا غلامزاده معاون بین‌الملل مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران ، محسن پیرهای نماینده مجلس ، محمد آئینی ، معاون وزیر راه و شهرسازی ، رئیس دفتر UN Habitat در تهران ، و تعدادی از سفرای خارجی برگزار شد .

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ضمن سخنرانی در مراسم روز جهانی اسکان بشر ، تغییرات اقلیمی و خشکسالی ، مهاجرت ها و سکونت گاه های غیر رسمی را از چالش های مشترک بین کلانشهرهای دنیا عنوان کرد و به ارائه مهمترین برنامه ها و اقدامات شهرداری تهران برای افزایش تاب آوری ، تولید مسکن و بازآفرینی بافت های فرسوده و ناکارآمد پایتخت پرداخت .

هدایت تأکید کرد : چنانچه بخواهیم به حوزه بازآفرینی و نوسازی بافت های فرسوده ورود کنیم باید سه ضلع دولت ، شهرداری و مردم را با هم پیش ببریم که خوشبختانه در این دوره دولت و شهرداری برای تحقق اهداف نوسازی اهتمام جدی دارند و مردم را نیز در این حوزه با خود همراه کرده اند .

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران عنوان کرد : با ابلاغ مشوق های نوسازی ، آمار صدور پروانه در سال جاری حدود ۲۰۰ درصد نسبت به ۵ ماهه سال گذشته افزایش داشته و عملاً شاهد افزایش نوسازی در بافت های فرسوده هستیم .

هدایت با بیان این که تلاش کردیم تا تولید مسکن در شهر تهران را با اقدامات بازآفرینی همسو کنیم ، متذکر شد : در این خصوص تفاهم نامه هایی با رویکرد تسهیل گری با دستگاه ها و نهادهای مختلف منعقد شده و بر اساس آن ساخت ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دستور کار قرار گرفته که حدود ۲۰۰ هزار واحد از آنها وارد چرخه صدور پروانه و عملیات اجرایی تعدادی از این واحدها آغاز شده است .

ایجاد محلات الگو در شهر تهران ، راه اندازی طرح پویش محله امن ، رفع موانع و مشکلات نوسازی در پلاک هایی که به دلایل مشکلات ثبت و اسناد ، قرار گرفتن در محدوده بافت های تاریخی و محدوده های حرایم راه آهن و برق فشار قوی از چرخه نوسازی و بازآفرینی جا مانده اند از جمله سایر مباحثی بود که از سوی مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این مراسم مطرح و به آن پرداخته شد .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، در راستای کمک به پیشرفت پروژه آخرین وضعیت پیشرفت عملیات عمرانی پروژه بازآفرینی باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) در بازدیدی مشترک ...

|

یکی از فرصت های بسیار بزرگ در شهرها و به ویژه در کلانشهرها ، فرصتی به نام بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری است که در حال حاضر به عنوان تهدید مطرح هستند اما این تهدید را می توان با مشارکت بخش خصوصی ، مداخله هوشمندانه دولت و ارائه تسهیلات کارآمد توسط بانک ها به یک فرصت تبدیل کرد .

|

در قرارگاه جهادی مسکن قرار بود موانع تولید مسکن را برطرف کنیم ، زمان صدور پروانه را کاهش دهیم و ظرفیت های تولید مسکن در تهران را فعال کنیم ، شهرداری تهران از ابتدا قصد تصدی گری در حوزه مسکن را نداشت و به دنبال تسهیل گری بود .

|

پروژه احداث باغ راه حضرت فاطمه زهرا (س) پس از انتقال خط راه آهن تهران - تبریز به زیرزمین ، با رویکرد کاهش شکاف اجتماعی ، افزایش سرانه فرهنگی ، ورزشی ، اقتصادی و رفاهی مناطق کم برخوردار ۱۷ و ۱۸ شهرداری تهران ، بر روی بام این تونل در محدوده‌ای به طول تقریبی ۹ کیلومتر و کشیدگی شرقی - ...

|

میزان قابل‌توجهی از واحدهای مسکونی ما در شهر تهران را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد . نوسازی بافت فرسوده می‌تواند حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی را نیز در پی داشته باشد .

|

نظرات کاربران