در حال بارگذاری ...

تاکید بر کاهش معضلات زنان ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی

زنان در سکونتگاه‌های غیررسمی با مشکلات عدیده‌ای از جمله فقر مالی ، اعتیاد همسر ، بیکاری و مواردی از این دست مواجه‌اند . بنابراین یکی از مهم‌ترین راهکارها در خصوص کاهش معضلات این زنان توانمند کردن آن‌هاست .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، در دیدار معاون بررسی‌های راهبردی امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری با مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ، توانمندسازی و کاهش معضلات زنان ساکن در سکونتگاه‌های غیررسمی ، موردتاکید قرار گرفت .

معصومه فلاحیان معاون بررسی‌های راهبردی امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری با حضور در دفتر محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با او دیدار و گفت و گو کرد .

این جلسه به منظور همفکری ، شناسایی و برنامه‌ریزی در حوزه زنان و خانواده و همچنین بررسی آخرین وضعیت اقدام‌های فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی زنان و خانواده در بافت‌های ناکارآمد شهری برگزار شد .

در این جلسه آیینی با اشاره به این که ۲۰ درصد از سطح شهرهای ما شامل بافت‌های ناکارآمد است ، اظهار کرد : در مجموع ۱۹ میلیون و ۸۴۱ هزار نفر در بافت‌های ناکارآمد شهری ساکن هستند که حدود ۹ میلیون نفر از آن‌ها بانوان هستند .

معاون وزیر راه و شهرسازی درخواست‌های خود از معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری در راستای بهبود کیفیت زنان ساکن بافت‌های ناکارآمد به خصوص سکونتگاه‌های غیررسمی را این گونه برشمرد : یکپارچه‌سازی بانک اطلاعات زنان ساکن در بافت‌های ناکارآمد شهری موجود در معاونت امور زنان ریاست جمهوری و شرکت بازآفرینی شهری ، بررسی وضعیت فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی زنان و خانواده ساکن در بافت‌های ناکارآمد و تدوین راهبردهای ارتقای شاخص‌های مربوطه توسط معاونت امور زنان و خانواده ، حمایت از تشکل‌های اجتماعی فعال در زنان و خانواده در بافت‌های ناکارآمد شهری .

فلاحیان نیز در این دیدار بر ضرورت توسعه همکاری‌ها در خصوص حل معضلات زنان ساکن در بافت‌های ناکارآمد تاکید کرد و گفت : زنان در سکونتگاه‌های غیررسمی با مشکلات عدیده‌ای از جمله فقر مالی ، اعتیاد همسر ، بیکاری و مواردی از این دست مواجه‌اند . بنابراین یکی از مهم‌ترین راهکارها در خصوص کاهش معضلات این زنان توانمند کردن آن‌هاست .

وی ادامه داد : توانمندسازی به معنای آموزش مهارت است تا بتوانند با استفاده از آن منبع درآمدی برای خود ایجاد کنند و از این طریق بخشی از مشکلات آن‌ها حل خواهد شد .

فلاحیان افزود : در راستای کاهش آسیب‌های شناسایی شده و مسایل موجود ، پروژه‌ها و برنامه‌ها در سطح محلات توسط دفاتر تهیه و در حال اجراست که نیاز به پشتیبانی در زمینه تامین اعتبار و تسهیلات، آموزش‌های فنی و عمومی و خانواده، مشاوره‌های فردی و خانواده و پیشگیری و درمان هستیم .

همچنین ، تسهیل شرایط برای خانه‌دار شدن این زنان یکی دیگر از موضوعاتی بود که مورد بررسی قرار گرفت .

در این جلسه مقرر شد ، پیشنهادات طرفین مورد بررسی بیشتر قرار گرفته و همکاری‌ها در راستای بهبود کیفیت زندگی زنان ساکنان بافت‌های ناکارآمد افزایش یابد .




مطالب مرتبط

هدف اصلی شرکت ایجاد فضای مناسبی برای زندگی شهروندان است که تحقق آن اقدامات جهادگرانه و حضور نهادهای مختلف از جمله مجلس و سازمان برنامه و بودجه را می‌طلبد .

|

اگر برنامه پیشرفت کشور و توزیع عادلانه اقدامات به درستی تدوین و اجرا شود ، چیزی به اسم حاشیه نشینی نخواهیم داشت . اکنون از هر چهار نفر یک نفر در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کند که دلیل آن عقب افتادن نظام برنامه ریزی و مدیریت کشور از رشد جمعیت است و این یک زنگ خطر برای ما محسوب ...

|

اکنون رویکرد دولت کره در حوزه تامین مسکن پس از گذراندن این سه دوره ، یک رویکرد نیاز محور است و تامین مسکن مبتنی بر تامین خدمات مکمل سکونت ، ارتقا کیفی واحدهای مسکونی و ترویج مسکن استیجاری در استطاعت جهت اقشار کم درآمد در دستور کار این کشور قرار دارد .

|

از ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها انتظار داریم هر چه سریع‌تر سیاست‌های خود برای تحقق بندهای مرتبط با بازآفرینی شهری مندرج در برنامه هفتم پیشرفت کشور را اجرایی کنند و از این پس در گزارش‌های خود میزان تحقق این برنامه‌ها را اعلام کنند .

|

چهار شرط داشتن یک شهر خوب را می‌توان در ساخت بلوک‌های کمتر ، تراکم بیشتر در ساخت و ساز، اختلاط کاربری‌ها و مشارکت مردم در بازسازی و نوسازی دانست . علاوه بر این باید ساختمان های قدیمی و جدید در کنار قرار گیرند تا فرهنگ محله تغییر نکند .

|

نظرات کاربران