در حال بارگذاری ...

بهره‌مندی از ظرفیت‌های قانونی بودجه سال جاری برای حل معضلات بافت‌های ناکارآمد شهر اهر

برنامه جامع اقدام مشترک نیز فرصت مناسبی را در این خصوص فراهم آورده و باید همه مسوولان مرتبط را پای کار آورده و اعتبار دستگاه‌های مختلف را به سمت نوسازی بافت‌های ناکارآمد سوق دهیم .

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در دیدار با فرماندار و شهردار اهر بر استفاده از ظرفیت‌های قانونی بودجه سال جاری برای حل معضلات بافت‌های ناکارآمد شهرستان اهر تاکید کرد .

فرماندار و شهردار شهرستان اهر با حضور در دفتر محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با او دیدار و گفت و گو کردند . در این دیدار استفاده از ظرفیت‌های قانونی بودجه سال جاری جهت حل معضلات بافت‌های ناکارآمد شهرستان اهر مورد تاکید قرار گرفت .

در این دیدار معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که در قانون بودجه سال جاری ظرفیت‌های خوبی برای بافت‌های ناکارآمد شهری در نظر گرفته شده است به بند ب تبصره ۱۱ قانون بودجه اشاره کرد و گفت: بر اساس بند ب تبصره ۱۱ برای ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی واقع در محدوده و خارج از محدوده شهرها و تأمین زیرساخت‌های لازم در این مناطق اعم از مسجد، مدرسه، پاسگاه و کلانتری، روشنایی معابر و نظایر این شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌ها مکلفند از محل عوارض ماده (۳۹) قانون مالیات بر ارزش افزوده، سهم این مناطق را بر اساس جمعیت ساکن ، تعیین و صرف محرومیت‌زدایی و بهسازی همان مناطق کنند، این یکی از ظرفیت‌های خوبی است که در بودجه سال جاری گنجانده شده و باید از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده کنیم .

آیینی در ادامه با اشاره به این که بند ی تبصره ۱۱ از دیگر ظرفیت‌های قانونی برای حل معضل بافت‌های فرسوده به شمار می‌رود، عنوان کرد : برنامه جامع اقدام مشترک نیز فرصت مناسبی را در این خصوص فراهم آورده و باید همه مسوولان مرتبط را پای کار آورده و اعتبار دستگاه‌های مختلف را به سمت نوسازی بافت‌های ناکارآمد سوق دهیم .

غنی‌زاده فرماندار اهر نیز در حاشیه این دیدار گفت : در این جلسه قرار شد شرکت در خصوص تامین قیر رایگان جهت آسفالت و بهسازی تمام محلات در بافت‌های فرسوده  شهرستان را یاری کند .

تدوین برنامه اقدام مشترک ۱۱ محله اهر

فرماندار اهر با اشاره به  اینکه برنامه جامع اقدام مشترک برای ۱۱ محله تهیه کرده‌ایم ، عنوان کرد : تلاش ما در تهیه برنامه جامع اقدام مشترک این بود که یک سوم اعتبارات شورای برنامه‌ریزی را به سمت ستاد بازآفرینی شهری پایدار سوق دهیم و این در بودجه‌نویسی سال ۱۴۰۲ در اولویت قرار داشت ، برای سال‌های آتی نیز تلاش‌مان بر این است که از این ظرفیت استفاده کنیم .

غنی‌زاده با اشاره به صحبت‌های مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران مبنی بر استفاده از ظرفیت بند ب و بند ی تبصره ۱۱ بودجه سال جاری گفت : در شهرستان پیگیر استفاده از این ظرفیت‌های قانونی خواهیم بود . همچنین دکتر آئینی پیشنهاد داد تا با الحاق شهر و توسعه آن بخشی از آن در اختیار طرح‌های بازآفرینی شهری قرار گیرد که پیشنهاد خوبی است .

ارتقای زندگی ۳۴ هزار نفر در محلات هدف بازآفرینی شهری اهر

وی گفت : حدد ۳۴ هزار نفر در محلات هدف بازآفرینی شهرستان اهر زندگی می‌کنند که باید یک سوم توانمندی شهر را هم از نظر اعتبارات و هم در قالب برنامه اقدام مشترک به این سمت ببریم تا بتوانیم وضعیت فعلی محلات هدف را بهبود ببخشیم .

فرماندار اهر افزود : در این محلات تاب‌آوری سازه‌ها بسیار پایین است و خدمات شهری در سطح پایینی قرار دارد، خوشبختانه با تصویب برنامه جامع اقدام مشترک و با همکاری شرکت بازآفرینی شهری ایران تمام دستگاهای شهرستان را پای کار آورده ایم و دستگاه‌ها نیز تعامل خوبی در این زمینه دارند . او احداث مرکز بهداشت و دو زمین چمن مصنوعی را از جمله اقدام‌ها در برنامه اقدام مشترک برشمرد.




مطالب مرتبط

هدف اصلی شرکت ایجاد فضای مناسبی برای زندگی شهروندان است که تحقق آن اقدامات جهادگرانه و حضور نهادهای مختلف از جمله مجلس و سازمان برنامه و بودجه را می‌طلبد .

|

اگر برنامه پیشرفت کشور و توزیع عادلانه اقدامات به درستی تدوین و اجرا شود ، چیزی به اسم حاشیه نشینی نخواهیم داشت . اکنون از هر چهار نفر یک نفر در بافت‌های ناکارآمد زندگی می‌کند که دلیل آن عقب افتادن نظام برنامه ریزی و مدیریت کشور از رشد جمعیت است و این یک زنگ خطر برای ما محسوب ...

|

اکنون رویکرد دولت کره در حوزه تامین مسکن پس از گذراندن این سه دوره ، یک رویکرد نیاز محور است و تامین مسکن مبتنی بر تامین خدمات مکمل سکونت ، ارتقا کیفی واحدهای مسکونی و ترویج مسکن استیجاری در استطاعت جهت اقشار کم درآمد در دستور کار این کشور قرار دارد .

|

از ادارات کل راه و شهرسازی استان‌ها انتظار داریم هر چه سریع‌تر سیاست‌های خود برای تحقق بندهای مرتبط با بازآفرینی شهری مندرج در برنامه هفتم پیشرفت کشور را اجرایی کنند و از این پس در گزارش‌های خود میزان تحقق این برنامه‌ها را اعلام کنند .

|

چهار شرط داشتن یک شهر خوب را می‌توان در ساخت بلوک‌های کمتر ، تراکم بیشتر در ساخت و ساز، اختلاط کاربری‌ها و مشارکت مردم در بازسازی و نوسازی دانست . علاوه بر این باید ساختمان های قدیمی و جدید در کنار قرار گیرند تا فرهنگ محله تغییر نکند .

|

نظرات کاربران