در حال بارگذاری ...

بهره برداری از ۷۷۰ واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده استان زنجان

در حال حاضر ۷۴ هزار هکتار بافت فرسوده ، ۵۹ هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی و حاشیه‌ای و ۳۲ هزار هکتار بافت فرسوده تاریخی در کشور وجود دارد.

به گزارش پرتال بازآفرینی شهری ، مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: با احتساب بهره‌برداری از ۷۷۰ واحد نوسازی شده مسکن در استان زنجان از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۵۵ هزار و ۷۱ واحد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شهری در قالب سلسله آیین افتتاحات گروهی به بهره‌برداری رسید .

محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران روز گذشته ۱۶ دی در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ۷۷۰ واحد نوسازی مسکن در استان زنجان که با حضور رییس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی به شکل ویدیو کنفرانس برگزار شد ، اظهار کرد : در حال حاضر ۷۴ هزار هکتار بافت فرسوده ، ۵۹ هزار هکتار سکونتگاه غیررسمی و حاشیه‌ای و ۳۲ هزار هکتار بافت فرسوده تاریخی در کشور وجود دارد .

آیینی با متذکر شدن حجم بالای بناهای فرسوده ، افزود : دولت با تدوین بسته‌های تشویقی اعم از اداری ، مالی و شهرسازانه توانسته است به این طرح شتاب دهد و موانع کار را بیش از پیش رفع کرده و بستر مردمی‌سازی را نیز تسهیل کند .

معاون وزیر راه و شهرسازی توضیح داد : همزمان با سفر هیات دولت به استان زنجان و دهمین آیین بهره‌برداری از واحدهای نوسازی مسکن در دولت سیزدهم طرح کلید به کلید با واگذاری ۴ واحد مسکونی به ۴ خانوار ساکن در محله سکونت‌گاه غیررسمی پرخطر کوی فلسطین زنجان ، اجرایی شد .

آیینی گفت : از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون بیش از ۲۰۳ هزار واحد در دست نوسازی بوده که بیش از ۱۸۲ هزار از آن در این دولت شروع شده است .




مطالب مرتبط

تاکید ویژه ستاد بازآفرینی شهری استان اصفهان بر تحقق برنامه اقدام مشترک و کاهش ۴ درصدی سالیانه سرانه بافت فرسوده است .

|

در شرکت بازآفرینی شهری ایران ، این برنامه را اساس کار خود قرار داده‌ایم که برای اجرایی کردن اسناد بالادستی یک بسته هم پیوند محسوب شده و نوسازی متوازن بافت‌های فرسوده را در پی دارد .

|

بافت‌های فرسوده پهنه‌های شهری جامانده و مولود شهرسازی ناعادلانه و نامتوازن به شمار می‌روند . فرآیند نوسازی این بافت‌ها تدریجی ، پیوسته ، منظم ، متوازن و هم افزاست . همچنین طرح‌های توسعه شهری باید به گونه‌ای باشند که راه خودشان را در بافت‌های فرسوده پیدا کنند .

|

در هر شهری امکان ساخت مسکن و خدمات فراهم است و به لحاظ علمی نیز توسعه درونی شهرها مزیت‌های فراوانی دارد ، بنابراین تا زمانی که چنین فرصت‌هایی وجود دارد ، نباید اجازه دهیم حاشیه‌نشینی افزایش یابد .

|

قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن مصوب سال ۱۳۸۷ ، قانون حمایت از احیا ، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری مصوب سال ۱۳۸۹ و قانون حمایت از بافت‌های فرهنگی و تاریخی مصوب سال ۱۳۹۸ سه قانون مرتبط با بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری هستند و چگونگی تحقق اهداف ...

|

نظرات کاربران